Skintastics

Skintastics

Skintastics uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.5
72 reviews
Ik had zeer goede ervaringen met Skintastics totdat ik een klacht had. Mijn klacht werd genegeerd, er werd niet echt geluisterd, ik kreeg een paar keer hetzelfde riedeltje te horen, alsof ik met een robot aan het praten was. Op mijn verzoek werden er foto's gemaakt, ''kom over drie maanden maar terug''. Zo ga je niet met goede, vaste klanten om. Ik voel me i... Toon meer »
Ik had zeer goede ervaringen met Skintastics totdat ik een klacht had.
Mijn klacht werd genegeerd, er werd niet echt geluisterd, ik kreeg een paar keer hetzelfde riedeltje te horen, alsof ik met een robot aan het praten was.
Op mijn verzoek werden er foto's gemaakt, ''kom over drie maanden maar terug''. Zo ga je niet met goede, vaste klanten om.
Ik voel me in de kou staan en kom hier nooit meer terug. Toon minder »
Marjan Rijke de
6 april 2022 16:04
Een bedrijf is zo goed als het een klacht oplost. En helaas doet de eigenaresse van Skintastics dit zeer slecht. Ze geeft aan dat ze altijd bereid is om naar de ervaringen van haar klanten te luisteren om ze vervolgens direct als onwaar te bestempelen. Voor er een behandeling plaats kan vinden, wordt er een intake ingepland waarbij een gezichtsscan gemaakt... Toon meer »
Een bedrijf is zo goed als het een klacht oplost.

En helaas doet de eigenaresse van Skintastics dit zeer slecht. Ze geeft aan dat ze altijd bereid is om naar de ervaringen van haar klanten te luisteren om ze vervolgens direct als onwaar te bestempelen.

Voor er een behandeling plaats kan vinden, wordt er een intake ingepland waarbij een gezichtsscan gemaakt wordt. Na deze gezichtsscan worden u de foto's hiervan laten zien en het zal niet als verrassing komen dat de consulente dan met allerlei aanbevelingen mbt producten komt. Als u producten verkocht worden adviseer ik u goed te kijken naar de verpakkingen en hoeveelheden, gezien er sprake is van misleiding bij de verkoop. Daarnaast was de ervaring met het door mij gekochte product (Salonnepro hydraterende crème) slecht.

Toch twee sterren, omdat de dame die mij een bio kruidenpeeling gegeven heeft haar werk prima doet, echter de kans dat u haar treft zal zeer klein zijn, gezien zij hier maar eens in de twee weken werkt. Wilt u een eerlijk advies en goede service zou ik niet naar Skintastics gaan.

Reactie nav eigenaresse hieronder: Opnieuw reageert eigenaresse met dat zij wil bellen om tot een oplossing te komen, echter heeft zij op mail geen enkele oplossing aangedragen anders dan dat ze wil bellen om aan te geven dat er niets fout gedaan is noch is er begrip getoond.

Er is tijdens de intake actief gevraagd naar welk product ik gebruik en naar aanleiding daarvan gezegd dat het verkochte product ongeveer net zo duur was als mijn eigen product. De consulente heeft letterlijk de woorden in de mond genomen dat het product niet zo duur was. Erna bleek het product 15ml te bevatten, waardoor het aangesmeerde product duurder is dan high-end producten als Chanel. Dit heet misleiding en kwalificeert inderdaad als dwaling of bedrog zoals ook in de wet staat. Helaas probeert eigenaresse zich meermaals te verschuilen achter dat het niet de verantwoordelijkheid is van haar en haar medewerkers om prijzen te kennen. Dit zou juist zijn, mits er niet actief door haar personeel gevraagd wordt naar welk product u gebruikt en vervolgens naar aanleiding daarvan een prijsvergelijking te maken om het product aan te prijzen. Bellen heeft nogmaals voor mij geen enkele waarde meer. Had mevrouw erkend dat het vervelend was en op enige wijze tegemoet gekomen, had ik graag teruggegaan naar Skintastics voor de dame die er eens in de twee weken werkt. Toon minder »
Naima A
14 januari 2022 11:11
Na 2 jaar last hebben van wratjes op m’n vingers en meer als 100x laten stippen ben ik hier terecht gekomen na eigen onderzoek.

Heel vriendelijk vertellen precies wat er gebeurt etc..
En eindelijk ben ik af van mijn wratjes dankzij Skintastics !!

10 ster als t aan mij ligt !!👍🏼👍🏼
yasss-0 010
9 december 2020 08:08
Ik heb meerdere behandelingen laten uitvoeren van laserontharen tot microneedling en ik kom er al een aantal jaren. In vergelijking met andere beautysalons die bijv laserontharing verzorgen is de service en professionaliteit van een veel hoger niveau hier. Er wordt tijd genomen om de behandeling uit te leggen en er wordt met je meegedacht of geluisterd naar... Toon meer »
Ik heb meerdere behandelingen laten uitvoeren van laserontharen tot microneedling en ik kom er al een aantal jaren. In vergelijking met andere beautysalons die bijv laserontharing verzorgen is de service en professionaliteit van een veel hoger niveau hier. Er wordt tijd genomen om de behandeling uit te leggen en er wordt met je meegedacht of geluisterd naar je wensen. Laserontharen wordt bv niet afgeraffeld zoals elders wel gebeurd maar er wordt echt goed gekeken hoe de huid reageert. Ik ben voornamelijk door Angela en May Lin geholpen en ben tot nu altijd tevreden geweest. Maar ook de gastvrouw (Deborah geloof ik) vind ik altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Toon minder »
Saliha B
29 september 2020 20:08
Geweldig resultaat met ontharen met de laser en ook het verwijderen van moedervlekken op mijn rug. Shannon doet het fantastisch. Ze is een echte huidspecialist en weet ontzettend veel. Echt top!
Georgia Fergadis
22 september 2020 19:07
Ik doe 2 keer per week de lpg behandeling ter ondersteuning van lipoedeem en ben meer dan tevreden. Er wordt altijd geluisterd naar mijn wensen en wordt altijd goed geadviseerd. Zijn ook erg flexibel betreft verzetten en inplannen kwa afspraken. En doen ook veel cursussen om betere service te kunen bieden. Helemaal top!!!
Najat Elouazizi
22 september 2020 14:02
Ik ben blij dat ik Skintastics ken. Ik heb meerdere malen een microneedling behandeling gedaan en iedere keer mooi resultaat. De dames zijn ontzettend vriendelijke, goede service en er wordt goed met de klant meegedacht over de mogelijkheden. Het is duidelijk merkbaar dat ieder personeelslid van de salon geschoold is binnen het vakgebied
J. S.
11 september 2020 06:06
De producten van ZO Skin zijn fantastisch! Al jaren aan het struggelen met rosacea en couperose, ook al verschillende producten gebruikt maar door het gebruik van ZO Skin is er een significant verschil aanwezig. Mijn huid is rustig: geen uitbarstingen en roodheid. Naast het gebruik van deze producten ga ik ook regelmatig naar Skintastics voor een microneedli... Toon meer »
De producten van ZO Skin zijn fantastisch! Al jaren aan het struggelen met rosacea en couperose, ook al verschillende producten gebruikt maar door het gebruik van ZO Skin is er een significant verschil aanwezig.
Mijn huid is rustig: geen uitbarstingen en roodheid.
Naast het gebruik van deze producten ga ik ook regelmatig naar Skintastics voor een microneedling behandeling en dit zorgt er ook voor dat m'n huid rustig is geworden. Een perfecte combinatie :)

Deze behandeling is niet pijnloos maar wel zeer effectief! Een zachte en stralende huid nadat de huid genezen is.

De meiden van Skintastics zijn vriendelijk en professioneel, zij nemen de tijd voor hun cliënten en voeren hun beroep met liefde uit.

Een echte aanrader! Toon minder »
Elaine Taylor
10 september 2020 09:09
Ik heb meerdere behandelingen gehad bij deze kliniek en ben ontzettend tevreden, zeer kundig en vriendelijk personeel je voelt je direct thuis en welkom als je eenmaal hier bent geweest wil je nooit meer ergens anders heen.
Lisette Pelkman
4 september 2020 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €600 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Oostplein 146, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten