SKN2 botox

SKN2 Utrecht

SKN2 Utrecht uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Huidverbetering uitgevoerd door dermatoloog

Afspraak maken

Reviews

5
40 reviews
Ik heb een Glow Facial, vitamine C peeling behandeling gehad bij SKN2. De behandeling werd op prettige en vakkundige wijze uitgevoerd door Helen. Ze is heel fijn in de omgang en legde de verschillende stappen van de behandeling goed uit. Heel blij met het resultaat!
Fitrie Boesrie
6 september 2022 14:02
Fijn geholpen met het verwijderen van moedervlekken.
Vakkundig advies met heldere verwachtingen.
Bedankt! ☺️
F
20 april 2022 10:10
Professionele en aardige arts en collega’s. Goed resultaat.
britt stenberg
6 april 2022 07:07
Regelmatig laat ik een dieptereiniging uitvoeren voor onderhuidse acné in het gelaat. Dit wordt gedaan in Leidsche Rijn door Sofie. Deze behandeling is prettig en functioneel tegelijk, want ondanks dat er efficiënt wordt gewerkt, is het toch even een momentje van ontspanning. Sofie is een kundige en lieve dame! Een bezoekje aan de praktijk is zeker de moeite... Toon meer »
Regelmatig laat ik een dieptereiniging uitvoeren voor onderhuidse acné in het gelaat. Dit wordt gedaan in Leidsche Rijn door Sofie. Deze behandeling is prettig en functioneel tegelijk, want ondanks dat er efficiënt wordt gewerkt, is het toch even een momentje van ontspanning. Sofie is een kundige en lieve dame! Een bezoekje aan de praktijk is zeker de moeite waard, mijn gezicht knapt er iedere keer weer van op! Toon minder »
Suzanne Hensbergen
30 maart 2022 18:06
Wat een fijn nieuws dat jullie samen met het team dermatologen ook in Utrecht zijn gestart met SKN2! Nog dichterbij. Ik wens jullie veel succes!
Marlies Aalders
8 maart 2022 21:09
Ik wilde al heel lang mijn bikini lijn laten laseren en na veel research naar verschillende praktijken, kwam ik terecht bij SKN2 in Utrecht. Ik ben enorm tevreden over het resultaat tot nu toe en de professionele werkwijze van het personeel geeft een erg fijn en vertrouwd gevoel. Zeker een aanrader!
Merijn Dijkstra
10 februari 2022 17:05
Ik heb meerdere peelingen en laserbehandelingen gehad bij SKN2 in Utrecht. Dit heeft mijn huid ontzettend verbeterd. Mijn lijntjes en rimpeltjes zijn aanzienlijk verminderd, zeker na de behandeling met de CO2 laser die toch best wel pittig is. Goede begeleiding hiervoor gehad en vriendelijk personeel. Dank jullie wel!
Annemarie
2 februari 2022 15:03
Hier kom ik nu een tijdje voor huidtherapie en ben steeds erg blij met de resultaten hiervan. Ik ben altijd heel goed geholpen door Sofie. Geeft altijd goed en passend advies en denkt met je mee. Dankzij haar behandelingen stap ik in ieder geval een stuk zelfverzekerder de straat op.
Julia ten Bos
1 februari 2022 18:06
Ik kom regelmatig bij SKN2 Utrecht voor het laseren van ongewenste haren. Ik ben ontzettend tevreden over het behandeltraject en ook over de omgang en professionaliteit van de medewerkers! Er wordt vaak samen gekeken naar de beste behandeling en alles gaat in overleg. Ik ben onder behandeling bij Sofie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik geen geschikter... Toon meer »
Ik kom regelmatig bij SKN2 Utrecht voor het laseren van ongewenste haren. Ik ben ontzettend tevreden over het behandeltraject en ook over de omgang en professionaliteit van de medewerkers! Er wordt vaak samen gekeken naar de beste behandeling en alles gaat in overleg. Ik ben onder behandeling bij Sofie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik geen geschikter persoon ken voor het werk dat zij doet. Voel me altijd ontzettend om me gemak ook al zijn de behandelingen soms wat ongemakkelijk. Toon minder »
Jannieke Berg
18 januari 2022 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €175 per zone
Consult
1e consult
V.a. €50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €350 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €375 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2022
Adres
Grauwaartsingel 476, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten