Tandartsenpraktijk De Zevenhont - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Tandartsenpraktijk De Zevenhont

Tandartsenpraktijk De Zevenhont

Tandartsenpraktijk De Zevenhont uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 120 per zone
Fillers
RestylaneRestylane
V.a. € 295 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2019
Adres
Zevenhontseweg 5, 's-Hertogenbosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Daan van den Heuvel
Drs. Daan van den Heuvel
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken

Tandartsenpraktijk De Zevenhont Reviews

4
73 reviews
Naar aanleiding van een ongeval tijdens het sporten, was mijn brug van de implantaten losgelaten. Ik kon de dag erop al komen voor een behandeling. Alle ruimte en tijd zijn genomen (zelfs tijdens lunchpauze) om het herstel uit te voeren.
Ik ben zeer tevreden over de praktijk Zevenhont in snelheid, service, kwalitatief goede behandeling en reparatie.
Frans Burg
22 november 2023 16:04
Heel ontevreden over Tandartsenpraktijk De Zevenhont. Ze denken niet mee, bieden geen passende oplossing aan. Je wordt niet serieus genomen als klant. En komen beloftes niet na.”
Zahra S
17 november 2023 14:02
Ongeveer 4 weken geleden mijn gebit in orde laten maken onder narcose en vandaag op controle geweest. Ik voel me er erg fijn en heb echt angst voor de tandarts. Mijn wens om bij dezelfde tandarts terug te mogen komen is ook totaal geen probleem en dat is elders vaak wel een probleem. Voor mij de 5 sterren meer dan verdiend👍🏻
Patricia Rijkers
13 november 2023 15:03
Vandaag uitstekend geholpen! Vriendelijke mensen, duidelijke plan van aanpak en snel resultaat. Tot de volgende keer!
Bas Honselaar
11 oktober 2023 16:04
Sinds mijn inschrijving, enkele jaren geleden ben ik zeer tevreden over de praktijk en heb ik geen moment overwogen mij elders in te schrijven.
Er worden nette afspraken gemaakt en iedereen is er vriendelijk.
Complimenten voor de Zevenhont.
Leroy Martens
26 september 2023 11:11
Super fijne tandartspraktijk!!
Zelf heel erg bang voor de tandarts, maar deze mensen nemen echt de tijd voor je en luisteren goed als je iets spannend of eng vindt. Echt een aanrader voor nieuwe patiënten.
Jordy Klinkert
4 september 2023 12:12
Alleen maar prettige, positieve ervaringen opgedaan.
Telefonistes, tandartsen, eigenlijk iedereen is er net zo vriendelijk en bovenal flexibel.
Febe (mondhygiëniste)is werkelijk fantastisch!
Ze is enorm lief, betrokken en ze is een compliment dan ook meer dan waard.
C (C)
16 augustus 2023 19:07
Alleen maar prettige, positieve ervaringen opgedaan.
Telefonistes, tandartsen, eigenlijk iedereen is er net zo vriendelijk en bovenal flexibel.
Febe (mondhygiëniste)is werkelijk fantastisch!
Ze is enorm lief, betrokken en ze is een compliment dan ook meer dan waard.
Cilla
16 augustus 2023 19:07
Vandaag super geholpen door Jila Eskandari. Perfecte timing ik liep op de seconde nauwkeurig binnen en ze regelde ook nog ff dat Bart een stuk vulling kon herstellen vandaag. Top !!! Thx. Jos
Jos Beset
22 juni 2023 14:02
Vanaf kinds af aan kom ik al in Praktijk de Zevenhont en ben ik altijd geweldig geholpen. Nu ben ik onlangs verhuisd en moest helaas deze toffe praktijk gedag zeggen. Jarenlang ben ik hier met een goed gevoel gekomen. Mocht je een keer bij een andere tandarts moeten komen maakt niet dit niks. Iedere tandarts in deze praktijk is uitstekend in zijn of haar vak... Toon meer »
Vanaf kinds af aan kom ik al in Praktijk de Zevenhont en ben ik altijd geweldig geholpen. Nu ben ik onlangs verhuisd en moest helaas deze toffe praktijk gedag zeggen. Jarenlang ben ik hier met een goed gevoel gekomen. Mocht je een keer bij een andere tandarts moeten komen maakt niet dit niks. Iedere tandarts in deze praktijk is uitstekend in zijn of haar vak en de assistentes ook. Toon minder »
Fabiën Venrooy
10 juni 2023 08:08
Vandaag fantastisch geholpen door deze tandarts en haar assistente. De zoon van mijn Oekraïense collega had acute klachten en nog geen tandarts in Nederland. Binnen een half uur konden we terecht en is hij van zijn kiespijn af, met alle geduld van de wereld en met dank aan Google translate 😉
Eugene van der Pol
9 juni 2023 19:07
Slecht, houden zich niet aan afspraak, was er met cliënt van 90 jaar ,zij had de afspraak om 14.15 en werd pas geholpen om half 3 bij de mondhygiënist, daarna de tandarts, we hadden een taxi die moest ook wachten, ik vind dat je zo niet met ouderen mensen om gaat, een ster is nog te veel
Yvonne van den Heuvel
27 februari 2023 15:03
Slechte ervaring helaas, wordt niet echt goed geluisterd en de focus ligt vooral op snel geld verdienen, beetje jammer als je al hebt aangegeven erg wantrouwend te zijn. Daarbij zijn de implantologen niet NVOI erkend terwijl de website dit wel doet vermoeden, erg misleidend. N.a.v. uw reactie heb ik geen behoefte om rechtstreeks met u contact op te nemen, ik... Toon meer »
Slechte ervaring helaas, wordt niet echt goed geluisterd en de focus ligt vooral op snel geld verdienen, beetje jammer als je al hebt aangegeven erg wantrouwend te zijn. Daarbij zijn de implantologen niet NVOI erkend terwijl de website dit wel doet vermoeden, erg misleidend.
N.a.v. uw reactie heb ik geen behoefte om rechtstreeks met u contact op te nemen, ik ben snel voorgelicht en heb ook nog 2 x iets totaal anders te horen gekregen. Er staat toch echt duidelijk een NVOI logo op de website en dit doet vermoeden dat u erkend bent terwijl dit niet zo is. Toon minder »
Carola van der Elzen
17 januari 2023 10:10
Slechte ervaring helaas, wordt niet echt goed geluisterd en de focus ligt vooral op snel geld verdienen, beetje jammer als je al hebt aangegeven erg wantrouwend te zijn. Daarbij zijn de implantologen niet NVOI erkend terwijl de website dit wel doet vermoeden, erg misleidend.
Carola van der Elzen
22 december 2022 09:09
Ik moest implantaten laten zetten voor een klikgebit. Ik had hier veel schrik voor, vooral voor boren. Ik ben erg goed geholpen hierbij door de tandarts en assistent. Er werd continu verteld wat er gedaan werd omdat ik dat wilde, ik werd continu gerustgesteld, en het viel me uiteindelijk heel erg mee. Ook het genezingsproces ging erg snel. Ik ben zeer tevred... Toon meer »
Ik moest implantaten laten zetten voor een klikgebit. Ik had hier veel schrik voor, vooral voor boren.
Ik ben erg goed geholpen hierbij door de tandarts en assistent. Er werd continu verteld wat er gedaan werd omdat ik dat wilde, ik werd continu gerustgesteld, en het viel me uiteindelijk heel erg mee.
Ook het genezingsproces ging erg snel.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling, maar ook hoe er met mij en mijn angst om werd gegaan. Toon minder »
Tara Beenen
16 december 2022 10:10
Ik ga al jaren bij tandartspraktijk Zevenhont. En was na elke behandeling heel tevreden (parodontale zorg, kronen, implantaten, facings). Na zoveel negative ervaringen bij andere tandartsen, kreeg ik bij de Zevenhont de juiste aandacht, advies en eindelijk een mooie lach. Er wordt samen met je gekeken wat de beste aanpak is en er wordt daadwerkelijk naar je... Toon meer »
Ik ga al jaren bij tandartspraktijk Zevenhont. En was na elke behandeling heel tevreden (parodontale zorg, kronen, implantaten, facings). Na zoveel negative ervaringen bij andere tandartsen, kreeg ik bij de Zevenhont de juiste aandacht, advies en eindelijk een mooie lach. Er wordt samen met je gekeken wat de beste aanpak is en er wordt daadwerkelijk naar je geluisterd. Als buitenlander die niet zo goed Nederlands spreekt, is alles heel duidelijk en geduldig uitgelegd, op een heel vriendelijke manier.
Het accent ligt op kwaliteit in plaats van haast.
Veek dank aan tandartsen Bart v.d.Weijden en Yurg Hiemstra en aan mondhygiëniste Nadine Blom.

Fijne feestdagen aan het hele team! Toon minder »
Alexandra de Wit
14 december 2022 22:10
Ze hebben me in mijn lip gestoken met dat krabbertje kwam bloed uit en everything maar geen sorry tandarts zelf is wel oke
Melon
30 november 2022 15:03
Dit is een onwijs fijne praktijk! Wij worden geholpen door Silke (?). Ik raad deze tandarts en de praktijk bij iedereen aan!
Annemieke Meeusen
3 augustus 2022 07:07
Door onze verhuizing naar een andere stad kunnen we geen gebruik meer maken van De Zevenhont. Dat is jammer, want onze ervaringen waren zeer positief: professioneel, punctueel, betrouwbaar en ook nog prettig in de omgang. Wat wil je nog meer? We wensen alle tandartsen en medewerkers van De Zevenhont veel succes en hartelijk dank voor de goede zorgen!
Ron Wille
26 juli 2022 06:06
Verzinne elke keer dingen om maar rekeningen van te stuuren en liegen er vervolgens om zodat je alleen maar kan betalen
Sharina v Vugt
23 mei 2022 08:08
Ik ben altijd super goed geholpen. Er wordt samen met je gekeken wat de beste aanpak is en er wordt daadwerkelijk naar je geluisterd. Echt een heel andere behandeling dan bij mijn vorige tandartsen waar ik het gevoel had dat me van alles werd aangesmeerd zelfs wanneer ik aangaf iets niet te willen.
Isabelle Ferrari
14 april 2022 12:12
Door deze mensen ja het is toch mogelijk heb ik gisteren mijn angsten overwonnen en kan ik herstel gaan maken in mijn ptss traject echte super bedankt dankzij deze mensen kan ik eindelijk weer lachen en dat doet veel voor een mensen dit maakt tandarts de zevenhont mogelijk dus dit zijn mijn kanjers die me weer lieten lachen dankjewel
bart van beekveld
12 april 2022 06:06
Ik ben hier goed geholpen. Dank jullie wel!
Serina Nazimova
7 april 2022 07:07
Puike praktijk, ze zetten hier goed beugels!
Jammer dat ze verplaatsen
Naim Kabal
21 februari 2022 11:11
als kind, altijd een fijne ervaring hier. maar toen ik verhuisde en bij een andere tandarts kwam, moest ik meteen een beugel! blijkt dat mijn oude “tandarts” helemaal geen tandarts was, die niet eens had opgemerkt dat ik een overbeet had. echt verschrikkelijk
Rose
14 januari 2022 18:06
Ik kom al jaren bij tandartspraktijk Zevenhont. Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts en over het feit dat deze praktijk bij de tijd blijft qua nieuwe ontwikkelingen.
Francien Tiebosch
2 december 2021 13:01
Afspraak altijd op tijd. Vriendelijke behandelingen zowel bij de mondhygiëniste als tandarts.
Rini Popelier
2 december 2021 13:01
door die arogante dame aan de balie laat ik mij hier morgen uitschrijven
Bobby Sabel
30 september 2021 20:08
Heb vorig jaar augustus een nieuw boven en onder gebit laten maken,ben verschillende keren terug geweest omdat het niet goed was . Eerste instantie werd ik goed geholpen maar daarna kreeg ik te horen dat ze het ook niet meer wisten alleen wisten ze wel nog een goede rekening achteraf te sturen. Toen ik daar voor belde zij de balie medewerker u wordt daarover... Toon meer »
Heb vorig jaar augustus een nieuw boven en onder gebit laten maken,ben verschillende keren terug geweest omdat het niet goed was .
Eerste instantie werd ik goed geholpen maar daarna kreeg ik te horen dat ze het ook niet meer wisten alleen wisten ze wel nog een goede rekening achteraf te sturen.
Toen ik daar voor belde zij de balie medewerker u wordt daarover nog door de tandarts terug gebeld. maar tot heden niets meer van gehoord.
Je hoort ze alleen als ze een rekening te goed hebben.
Ik zal er ook nooit meer iets laten maken.
Waardeloos gebit. Toon minder »
Tonny van der Horst
6 mei 2021 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Tandartsenpraktijk De Zevenhont?

De prijs van één zone Botox bij Tandartsenpraktijk De Zevenhont is € 120,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Tandartsenpraktijk De Zevenhont?

Een fillerbehandeling bij Tandartsenpraktijk De Zevenhont kost per 1 ML v.a. € 295,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Tandartsenpraktijk De Zevenhont?

Tandartsenpraktijk De Zevenhont heeft op basis van 29 Google reviews 4 van de 5 sterren.

Waar is Tandartsenpraktijk De Zevenhont gevestigd?

Tandartsenpraktijk De Zevenhont is gevestigd op Zevenhontseweg 5 in 's-Hertogenbosch.