Tandartsenpraktijk in je element Utrecht

Tandartsenpraktijk in je element Utrecht

Tandartsenpraktijk in je element Utrecht uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

5
12 reviews
Na 3x gewisseld te zijn eindelijk een goede gevonden waar je niet belazerd wordt. Ook in twee spoedgevallen kon ik meteen komen.
Olivier Richters (The Dutch Giant)
11 november 2022 13:01
Farzin Bannakar is een van de meest deskundige tandarts, die ik ooit in Nederland ben tegengekomen. Geloof mij Nederland heeft weinig professionele tandartsen😉 Zijn techniek is uniek en zijn knowledge is behoorlijk up to date. Hij weet, wat je tanden nodig hebben om jarenlang gezond en mooi te kunnen blijven. Bij Farzin hoef je geen zorgen maken over de con... Toon meer »
Farzin Bannakar is een van de meest deskundige tandarts, die ik ooit in Nederland ben tegengekomen. Geloof mij Nederland heeft weinig professionele tandartsen😉
Zijn techniek is uniek en zijn knowledge is behoorlijk up to date. Hij weet, wat je tanden nodig hebben om jarenlang gezond en mooi te kunnen blijven. Bij Farzin hoef je geen zorgen maken over de conditie van je tand en je tandvlees. Super bedankt Farzin voor alle goede zorgen 🙏🏽 Toon minder »
Pariy Torabi
2 oktober 2022 06:06
Top tandarts en kornuiten!
Daan van den Oetelaar
25 maart 2021 15:03
Professioneel, zeer kundig, flexibel, nauwkeurig, vriendelijk, betrokken, eerlijk, hygiënisch. Ga hier nooit meer weg. Door hier te komen besef je dat angst voor een tandarts overbodig is.
B R
11 oktober 2020 17:05
Superfijn geholpen, zeer betrokken en deskundig. Een warm bad!
Marjon Bruins
30 september 2020 13:01
Ik kom hier al sinds ik klein was, zou geen andere tandarts willen!!!
Maxime van Dam
27 februari 2020 11:11
Eerste tandarts waar ik niet bang voor ben!
Kitty Houtkamp
24 november 2019 08:08
Geweldige tandartsenpraktijk. Kundige tandartsen en assistentes. Twee keer in een noodsituatie geholpen waar ze er alles aan hebben gedaan me zo snel mogelijk te helpen. Nu een fantastisch resultaat bij het plaatsen van een "brug". Chapeau 👍
Wilma Jansen
25 oktober 2018 15:03
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Alexander Numankade 199, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten