Tandartspraktijk Bouwman

Tandartspraktijk Bouwman

Tandartspraktijk Bouwman uit Duivendrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.4
7 reviews
Don't respect people. I found their ads in my post box, where is clearly indicated that I don't want any ads in my post box! Do they really think I want to be their client after that?!
Yulia Lisitsa
14 juni 2022 13:01
Ik was er gisteren voor een kleine vulling omdat mijn oude aan het vallen was. Tandarts Bowman nam de helft van mijn tand en ik zou al lang van tandarts moeten veranderen. Dokter heeft geen menselijkheid, wat eng is.
xiwen xu
17 december 2021 06:06
Als niet-moedertaalspreker van het Nederlands waren ze erg meegaand. De buitenkant ziet er niet uit, maar de binnenkant is zeer goed uitgerust en de tandartsen en mondhygiƫnisten waren erg sympathiek en zeer bekwaam.

Ik heb het gevoel dat ik in goede handen ben.
Victoria Eshelby
27 september 2021 20:08
Supernice tandartspraktijk. Zeer aardige en vriendelijke houding van het personeel. Ik heb mijn afspraak supersnel. Erg blij met deze plek. Beveel het zeker aan.
Ruta Saksens Kalmane
10 september 2020 12:12
Zeer prettige ervaring.
Ervaren en goed gemotiveerde tandartsen.
Remco Fens
18 december 2019 18:06
Duizenden euro's betaald om mijn gebit te repareren, dat is zeker heel vakkundig en uitstekend gedaan, daar niet van, maar ga mij niet telefonisch lastig vallen en uitschelden als ik een afspraak moet verzetten.
Alexei Druganov
9 maart 2019 00:12
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Parnassiaveld 146, Duivendrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten