Tandartspraktijk Shiny Smile

Tandartspraktijk Shiny Smile

Tandartspraktijk Shiny Smile uit Voorburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
52 reviews
Fijne praktijk. Kom 2x per jaar voor controle en gebitsreiniging. Ik word altijd vriendelijk ontvangen door de receptioniste. De tandarts of mondhygiënist doen hun werk vakkundig, zijn rustig en geven indien nodig adviezen.
Anna Antke
21 september 2022 18:06
Prima tandarts, goede zorg en helder over de behandeling.
Pieter Waterborg
2 juli 2021 18:06
Mijn ervaringen met Shiny Smile zijn heel erg goed. De behandelingen ervaar ik als professioneel. De service is prima. Afspraken worden zo precies mogelijk gemaakt en goed nagekomen.
Hans Cassa
23 juni 2021 17:05
Ben heel tevreden client.
Vriendelijke mensen vakbekwaam.
Altijd goede service.
Beveel de tandarts aan bij vrienden en kennissen.
herman vroom
22 juni 2021 07:07
Een van de beste tandartsen die ik ooit heb ontmoet, dokter Hana, ik ben al meer dan 10 jaar haar patiënt en ik rijd meer dan 40 minuten om bij de kliniek te komen.. zo tevreden 😊
rana alqasnona
3 juni 2021 12:12
Al jaren lang klant bij tandartspraktijk shiny smile. Vandaag ook voor controle geweest, dat ging vlekkeloos zoals altijd! Beste praktijk, zeer tevreden!
Abdul Samarai
18 februari 2021 12:12
Nul respect voor de tijd van patienten. Werden pas na aankomst om 8u in de ochtend verteld dat de mondhygienist niet zou komen. Had blijkbaar een mailtje moeten sturen de avond er voor en dat is nooit gebeurd. Moesten oppas regelen voor de ochtend (weggegooid geld) EDIT: Tandarts was gisteren al ziek maar zoals de receptioniste zei "zij had moeten mailen" -... Toon meer »
Nul respect voor de tijd van patienten. Werden pas na aankomst om 8u in de ochtend verteld dat de mondhygienist niet zou komen. Had blijkbaar een mailtje moeten sturen de avond er voor en dat is nooit gebeurd. Moesten oppas regelen voor de ochtend (weggegooid geld)

EDIT: Tandarts was gisteren al ziek maar zoals de receptioniste zei "zij had moeten mailen" - nooit gebeurd. Echt slecht! Toon minder »
Floris Nijenhuis
11 februari 2021 09:09
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk. Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen. Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezic... Toon meer »
Tandartspraktijk Shiny Smile Voorburg, jullie zijn geweldig, het team is vriendelijk.

Ik ben bij de specialist geweest voor een behandeling van mijn gelaat met Fillers en Botox. Ik twijfelde altijd om deze behandeling te ondergaan maar bij deze specialist kreeg ik het vertrouwen.

Het resultaat was geweldig en ik kreeg een subtiele verandering in mijn gezicht. Ik kom zeker nog een keer terug. Zeker een aanrader!! Toon minder »
Eefje André
25 november 2020 18:06
Voor mij de beste spoed tandarts in Voorburg. Zelden is er wat aan de hand met mijn gebit. Bij iedere periodieke controle halen ze netjes het tandsteen weg en polijsten ze het vervolgens. Laatst voor het eerst hierheen geweest voor een spoedgeval. Alles is netjes opgelost, blij dat ik zo snel terecht kon
Yahya Faleh
8 november 2020 19:07
Receptie, de tandarts en de mondhygienist zijn allemaal heel vriendelijk en klantgericht.
Fijn dat ze altijd vertellen wat ze gaan doen. Voel me veilig met goede voorzorgsmaatregelen tijdens deze corona-tijd.
In een woord geweldig.
Tent Pink
18 juli 2020 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €130 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €230 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Van Halewijnlaan 274, Voorburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten