Tandartspraktijk Voorhof

Tandartspraktijk Voorhof

Tandartspraktijk Voorhof uit Delft is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.9
7 reviews
Deskundig en vriendelijk personeel. Eerlijke behandelingen. Ik kom er al heel lang alleen positieve ervaringen
Jene Borst
25 april 2022 20:08
Hele goede ervaring gehad
Arya Pakpor
27 juni 2020 14:02
Beste tandarts in Delft echt een aanrader
Arya Pakpor
27 juni 2020 14:02
Heel vriendelijk, en heel goed tandarts, (parwiz)
Parwiz Zadeh
26 juni 2020 01:01
Najmedin Ashkpour
15 oktober 2019 20:08
Kan deze plek niet aanbevelen. De receptioniste was niet erg vriendelijk en de dokter probeerde op een pijnlijk voor de hand liggende manier angst bij mij op te roepen door woorden als "infectie" in mijn gezicht te gooien. Haar eerste zin was letterlijk: "Die wisodm-tanden zullen moeten worden verwijderd". Hallo, leuk je te ontmoeten. Van eerdere tandartsen... Toon meer »
Kan deze plek niet aanbevelen. De receptioniste was niet erg vriendelijk en de dokter probeerde op een pijnlijk voor de hand liggende manier angst bij mij op te roepen door woorden als "infectie" in mijn gezicht te gooien. Haar eerste zin was letterlijk: "Die wisodm-tanden zullen moeten worden verwijderd". Hallo, leuk je te ontmoeten. Van eerdere tandartsen weet ik dat mijn tanden niet de beste zijn, maar zeker niet zo erg als ze leek. Nadien voerde ze wat extra snelle maar dure tests met me uit zonder me daarvoor te vragen (ik betaal alles zelf). Ten slotte gaf ze me haar verkooppraatje hoe al mijn problemen zullen worden opgelost als ik me in de toekomst alleen aanmeld voor een onbepaald aantal behandelingen. Naaah, bedankt. Toon minder »
Martin K
18 juli 2019 20:08
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Aart van der Leeuwlaan 10f, Delft
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling