UMC Maastricht

UMC Maastricht

UMC Maastricht uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.6
243 reviews
Ik ben er nog niet geweest, maar ik hoop dat als ik hier ooit terechtkom dat ik goed en adequaat geholpen ga worden. Daarom alvast een goede review. Hopelijk niet tot gauw!
Manuel Zandvoort
3 juni 2022 13:01
Heel slechte ervaring mee met dit Maastricht UMC ziekenhuis voornamelijk de afdeling hart + vaat centrum. De cardiologen raad ik niet aan. Heel onprofessioneel houding en er gaat heel veel mis binnen dit afdeling.
m t
31 mei 2022 14:02
B5 oncologie. Een afdeling waar vreselijke ziektes worden behandeld, diezelfde sfeer straalt die afdeling ook uit. Ik noem het een horror afdeling met verschrikkelijk verpleegkundig personeel. Hebben een attitude van niks, onprofessioneel, doen kleinerend naar patiënten. Er wordt geschermd met "dit is niet gebruikelijk" ook niet als je vraagt voor een eenvou... Toon meer »
B5 oncologie. Een afdeling waar vreselijke ziektes worden behandeld, diezelfde sfeer straalt die afdeling ook uit. Ik noem het een horror afdeling met verschrikkelijk verpleegkundig personeel. Hebben een attitude van niks, onprofessioneel, doen kleinerend naar patiënten. Er wordt geschermd met "dit is niet gebruikelijk" ook niet als je vraagt voor een eenvoudig kannetje water met ranja. Van communiceren hebben ze nooit gehoord.
De meesten zijn contact gestoord, zeggen nauwelijks goeie dag en gunnen je geen blik waardig. Ontevreden uitstraling en arrogantie ten top. Zouden geschikt zijn voor een detentiecentrum.
Kunnen wel een bloeddruk en een pols meten maar helpen of ondersteunen met ADL is er niet bij. Ze hebben wel de mond vol van zelfredzaamheid zodat ze zich niet te moe hoeven te maken. Voeren nauwelijks een gesprek met de patiënt en al helemaal niet met partner of andere naasten.
Eten is erbarmelijk, geen simpele soep te krijgen. En voeding is zo belangrijk voor deze patiënten.
Medisch gezien heb ik ook mijn vraagtekens. Weinig communicatief, onjuiste informatie, slechte informatie of ontbrekende informatie in ontslagbrief.
De afdeling zelf is toe aan uitgebreide renovatie. De hygiëne is slecht, 4 peroonskamers zijn niet meer van deze tijd zeker niet in geval van chemokuren met stamceltransplantatie. Kledingskasten zijn versleten en worden niet schoongemaakt bij vertrek van patiënten. Op de lodge is een wand geplaatst die met duct tape bij elkaar wordt gehouden. Slordige indruk.
Deze afdeling is niet toegerust om patiënten met deze aandoeningen en behandeling te verzorgen. Ik weet niet of dit ziekenhuis de titel academisch wel waardig is. Toon minder »
Janus De Geus
23 mei 2022 20:08
Afdeling reumatologie,wat n chaotische bedoeling. Denk erover om over te stappen naar België. Vreselijk umc - - - i.p.v.+.
Tijden van dr.van Santen een aanrader.!!!!!
Niet tevreden meer.!!
Martina Gotwalt
21 april 2022 11:11
Mijn moeder is hier geopereerd voor haar schildklier. Ik vind dat het personeel niet echt vriendelijk is en zeer onpersoonlijk te werk gaan. Je lijkt er haast een nummertje en moet een beetje achter de verplegers aan. Ze vragen niet uit zichzelf of een patiënt wat nodig heeft. Ze komen voor de taak en gaan weer gehaastig weg. Snap dat de werkdruk hoog ligt,... Toon meer »
Mijn moeder is hier geopereerd voor haar schildklier. Ik vind dat het personeel niet echt vriendelijk is en zeer onpersoonlijk te werk gaan. Je lijkt er haast een nummertje en moet een beetje achter de verplegers aan. Ze vragen niet uit zichzelf of een patiënt wat nodig heeft. Ze komen voor de taak en gaan weer gehaastig weg.

Snap dat de werkdruk hoog ligt, maar een beetje menselijkheid mag wat meer in de verpleging zitten. Denk dat ze er niet voor niets een opleiding voor hebben gedaan. Aan klantvriendelijkheid mag zeker wat aan gewerkt worden.

De dokters daarentegen zijn heel gespecialiseerd en doen hun werk goed. Het ligt hem in de verpleging wat veel beter kan. Toon minder »
Lo
14 april 2022 08:08
Super goed, vriendelijk en snel geholpen op de seh, afdeling A2 en de ok.
Yvette Thijssen
30 maart 2022 18:06
Afdeling ENDOSCOPIE: Vandaag met mijn oude mama voor endoscopie geweest. Prachtige vrouwelijke dokter. En haar assistenten. Hele mooie mensen allemaal in die ruimte. Mijn moeder is oud en zoals jullie weten zijn vrouwen zeer fragiel. Tijdens de behandeling hield een verpleegster de hand van mijn moeder vast. Ze hadden allemaal een rustgevende blik. Ze waren... Toon meer »
Afdeling ENDOSCOPIE:

Vandaag met mijn oude mama voor endoscopie geweest. Prachtige vrouwelijke dokter. En haar assistenten. Hele mooie mensen allemaal in die ruimte. Mijn moeder is oud en zoals jullie weten zijn vrouwen zeer fragiel. Tijdens de behandeling hield een verpleegster de hand van mijn moeder vast. Ze hadden allemaal een rustgevende blik. Ze waren allemaal super lief, zorgzaam en vakbekwaam. Vol Empathie en mooie gezichten. De dokter was heel erg duidelijk in haar communicatie. Dankjewel MUMC!

Ps: ik ben een man van 36. Op 27 jaar leeftijd kreeg ik te maken met een ontstoken en geperforeerde blinde darm. Buikvlies ontsteking licht gehad, al mijn andere darmen waren geïrriteerd. Conclusie: ik kreeg een hele goede verzorging. Je kan niet van elk persoon dezelfde kwaliteiten verwachten, dat hoeft ook niet. Uiteindelijk is de kwaliteit, de zorg, het eten heel erg goed. Elke avond trambose spuit werd perfect gegeven, de wachtdienst kwam zsm als je op knopje drukte. Alleen de tv abonnement vind ik te duur hahah. Dankjewel AZM. Jullie hebben mij beter gemaakt. Met de wil van Allah / God. Toon minder »
Oldu Kanki
28 januari 2022 18:06
Groot/alles goed aangegeven/maar vind je niet zo gauw de weg, komt direct een vrijwilliger naar je toe!👌😃👍
Carina Ferfers
24 januari 2022 23:11
Zeer slecht ervaring na paar keer gaan.
Rustam Maziev
20 oktober 2021 15:03
Ik heb hoge myopie (-13.5) en kreeg ca. 5 jaar geleden problemen met mijn gezichtsvermogen. Ik wilde daarom graag een gedegen onderzoek hebben. Ik ben bij het MUMC+ terecht gekomen omdat daar nog plaats was. Het eerste onderzoek gaf aanleiding tot bezorgdheid vanwege atrofie en bijbehorende bloedingen. Ik moest dus vrij snel weer opnieuw op controle. Dat is... Toon meer »
Ik heb hoge myopie (-13.5) en kreeg ca. 5 jaar geleden problemen met mijn gezichtsvermogen. Ik wilde daarom graag een gedegen onderzoek hebben. Ik ben bij het MUMC+ terecht gekomen omdat daar nog plaats was. Het eerste onderzoek gaf aanleiding tot bezorgdheid vanwege atrofie en bijbehorende bloedingen. Ik moest dus vrij snel weer opnieuw op controle. Dat is een aantal jaar zo gebleven met telkens andere oogartsen. Tot het laatste onderzoek waarbij geconstateerd werd dat er sprake was van atrofie, een litteken en staar. Bij deze sterktes kan staar zich snel ontwikkelen. Ik was daarom ook volkomen verbijsterd toen de oogarts terug kwam na overleg achter een gesloten deur waarna verteld werd dat verdere controles niet meer nodig waren. Ze konden toch niet voorspellen wanneer het netvlies zou scheuren. Over staar en andere problemen werd niet meer gesproken. Ik wist niet wat ik moest zeggen en ben gegaan. Bij een second opinion (niet in Maastricht) werd gezegd dat met een glasvochtoperatie het risico op scheuren aanmerkelijk zou verminderen. Ik hoef dus helemaal niet te wachten tot de boel kapot gaat. De enige reden dat ik nog een ster geef is dat mijn problemen de eerste jaren wel serieus genomen werden. Ondertussen zit ik nog altijd met een wisselend gezichtsvermogen en dat heeft behoorlijk invloed want het werk en leven gaat gewoon door. Toon minder »
Paul Ebbers
3 oktober 2021 19:07
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Professor Debyelaan 25, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling