Xanadu Clinic

Xanadu Clinic

Xanadu Clinic uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Drie (3) zones
V.a. € 360 per behandeling
Dysport (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Twee (2) zones
V.a. € 240 per behandeling
Fillers
Restylane
V.a. € 300 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 600 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2007
Adres
De Clercqstraat 64, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Frank Buccafurno
Drs. Frank Buccafurno
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Xanadu Clinic Reviews

4.7
56 reviews
Heb nog nooit een recensie geschreven maar o wat ben ik blij met Xandu clinic! Zeer professionele salon, Claire was super vriendelijk en zorgzaam ik kom zeker terug en kan ze iedereen aanbevelen
Miss Shenkie
27 mei 2022 09:09
Claire is super zorgzaam, legt alles goed uit en vraagt wat je wensen zijn. ik ben naar meerdere klinieken geweest waar ik altijd onwijs veel pijn had bij het prikken. bij Claire totaal geen pijn gevoelt dankzij haar ademhaling oefeningen! ik raad Claire iedereen aan met een lage pijngrens!
Noa Noa
4 juli 2021 09:09
Super leuk en lief mensen, professionele Clinic
Ik krijg altijd genoeg aandacht wat ik nodig heb, is zeker aan te raden..
Babyspa overtoom
24 augustus 2020 17:05
Super leuk en lief mensen, professionele Clinic
Ik krijg altijd genoeg aandacht wat ik nodig heb, is zeker aan te raden..
Mariam Abbou
24 augustus 2020 17:05
Ik moet zeggen ondanks dat ik erg kritisch ben en ook een beetje sceptisch ,ook door de alleen maar goede recensies , maar ik ben ik super tevreden over het resultaat . Bij mij is een filter gebruikt voor de neus / mond plooi en het ziet er top uit !, er moet nog een super klein beetje filler bij , maar ik neem aan dat dat op de na controle goed komt. Teve... Toon meer »
Ik moet zeggen ondanks dat ik erg kritisch ben en ook een beetje sceptisch ,ook door de alleen maar goede recensies , maar ik ben ik super tevreden over het resultaat .
Bij mij is een filter gebruikt voor de neus / mond plooi en het ziet er top uit !, er moet nog een super klein beetje filler bij , maar ik neem aan dat dat op de na controle goed komt.
Tevens vindt ik het achteraf gezien wel jammer dat ik geen idee heb wat er precies in mijn huid is gespoten.
Het blijft een eng idee .
Het enige wat ik nog wil mee geven is denk er goed over na .
Het is zo mooi en professioneel gedaan dat ik nu van alles wil laten doen.
Help !! Het is verslavend. Toon minder »
Marga Beems
15 januari 2020 14:02
Mooie salon met diverse behandelingen voor een scherpe prijs!
Ben erg tevreden met alle behandelingen die ik tot nu toe gedaan heb, zeker een aanrader!
nicole Wajer
9 januari 2020 10:10
Claire is echt een top arts! Elke keer met een mooie resultaat en goed gevoel weg!
Tugba Gozoglu
22 juni 2019 09:09
ik had de beste ervaring! Ik kwam voor een traangoot behandeling voor de eerste keer, ik was super nerveus. Het moment dat ik binnen stapte werd ik met open arme verwelkomd. Ik had voor mijn behandeling een intake gesprek met lief en geduldige vrouw, ze vertelde me alles wat ik moest weten over mijn behandeling om er voor te zorgen of ik dit wel echt wou. Ge... Toon meer »
ik had de beste ervaring!
Ik kwam voor een traangoot behandeling voor de eerste keer, ik was super nerveus.
Het moment dat ik binnen stapte werd ik met open arme verwelkomd.
Ik had voor mijn behandeling een intake gesprek met lief en geduldige vrouw, ze vertelde me alles wat ik moest weten over mijn behandeling om er voor te zorgen of ik dit wel echt wou.
Gezondheid staat bij hun op nummer 1, ik moest een aantal vragen invullen, waar ik geen problemen mee had want ik ben een gezond persoon.
Alleen ik kwam met keelpijn binnen en toen zeiden ze als je denkt dat je ziek gaat worden is het beter dat we de afspraak verplaatsen.
Wat ik zo fijn vond om te horen , het was niet van toepassing want het was gelukkig alleen een beetje keelpijn maar het feit dat jouw gezondheid op nummer 1 staat, laat zien dat ze het beste willen voor jou en het mooiste resultaat mogelijk willen aanbieden.
Na mijn intake gesprek mocht ik naar de behandeling kamer waar ik Claire ontmoeten die de traangoot behandeling doet.
Ze heeft me de best ervaring gegeven, beter had ik niet kunnen wensen.
Voordat ze begon met de behandeling heeft ze alles met me door genomen over hoe de handeling gaat en wat de resultaten zullen zijn.
Zo als ik al eerder zei ik was super nerveus maar ze heeft me op me gemak laten voelen!
Het resultaat is prachtig!
Dus zeker herhaalvatbaar.

Bedankt xanadu clinic ! Toon minder »
Gabriella Faverus
13 augustus 2018 09:09
Onwijs goed service gehad bij de Xanadu clinic !
Werd heel goed ontvangen bij aankomt bij de clinic door Manon en gerust gesteld, ik werd geholpen door Claire zij is onwijs kundig in haar vak ben ontzettend blij met mijn resultaat heel natuurlijk ! bedankt dames ik kom zeker terug !
Cheyenne Tjin-a-sioe
30 oktober 2017 12:12
Ik heb hier mijn eerste behandeling met de Infini RF laten doen. Ik vind de manier dat ze de tijd voor je nemen en alles heel duidelijk uitleggen heel fijn en professioneel. Ze leveren maatwerk. Zoals Claire mijn behandelaar zei “het gaat niet om de behandeling maar om het gewenste resultaat van de klant” Ik mag over een maand terug voor miin volgende behand... Toon meer »
Ik heb hier mijn eerste behandeling met de Infini RF laten doen. Ik vind de manier dat ze de tijd voor je nemen en alles heel duidelijk uitleggen heel fijn en professioneel. Ze leveren maatwerk. Zoals Claire mijn behandelaar zei “het gaat niet om de behandeling maar om het gewenste resultaat van de klant” Ik mag over een maand terug voor miin volgende behandeling. Toon minder »
Jayne Mackenzie
25 oktober 2017 08:08
Ik ben voor de tweede keer geweest voor een infini behandeling en moet het uiteindelijke resultaat natuurlijk nog afwachten maar heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen, Alles word erg goed gecommuniceerd en men is erg vriendelijk en professioneel en geduldig luisterend ze snappen wat je bedoeld. Ben al bij meerdere klinieken geweest en dit voelt g... Toon meer »
Ik ben voor de tweede keer geweest voor een infini behandeling en moet het uiteindelijke resultaat natuurlijk nog afwachten maar heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen,
Alles word erg goed gecommuniceerd en men is erg vriendelijk en professioneel en geduldig luisterend ze snappen wat je bedoeld.
Ben al bij meerdere klinieken geweest en dit voelt gewoon goed. Toon minder »
kylie minoque
4 oktober 2017 17:05
Schrijf een review