ABC Clinic en Cosmetique Totale gaan samenwerken

1 november 2020

ABC Clinic is een cosmetische kliniek, gevestigd in Breda. Met een breed behandelaanbod wat strekt van huidverbetering, injectables en liposucties tot aan cosmetische chirurgie, is ABC Clinic een toonaangevende priv├ękliniek. Cosmetique Totale is marktleider op het gebied van huidtherapie en huidverbetering. Cosmetique Totale heeft 10 eigen klinieken en meer dan 200 gastlocaties in Nederland.

ABC Clinic en Cosmetique Totale gaan samenwerken

Cosmetique Totale heeft per 1 november 2020 'Het Lasercentrum' overgenomen. 

Het Lasercentrum bestond ruim 25 jaar. Eigenaren Jan en Marijke Aarts wilden omwille van hun leeftijd  het Lasercentrum graag overdragen. Het Lasercentrum richtte zich op huidverbetering, laserontharing en tatoeagerverwijdering met behulp van lasers. Het lasercentrum werkte sinds jaar en dag samen met ABC Clinic in hun vestiging in Breda.

Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider op het gebied van definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Naast hun tien eigen klinieken, verspreid door heel Nederland, werken de huidtherapeuten ook op meer dan 200 gastlocaties. Cosmetique Totale neemt de huidtherapeutische behandelingen zoals tatoeageverwijdering, laserontharing en huidverbetering van 'Het Lasercentrum' op de locatie van ABC Clinic in Breda vanaf 1 november 2020 volledig over.

 

Cosmetique Totale en ABC Clinic werken samen op de vestiging aan de Paardeweide te Breda.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt