Botox Breda

18-08-2020

Ben je op zoek naar Botox Breda? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Breda met elkaar te vergelijken.

Breda is het kloppende beauty hart van West Brabant. Er zijn veel Botox klinieken in Breda. Ook veel mensen uit plaatsen als Oosterhout, Zevenbergen en Etten Leur komen naar Breda voor een Botox behandeling.

In Breda en haar directe omgeving zijn meer dan 20 klinieken en artsen te vinden waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Maar welke kliniek past bij jou? Zoek, vergelijk en boek je Botox behandeling in Breda op Injectablesbooking.nl!

Botox Breda

Beste Botox kliniek Breda

Er zit veel verschil tussen de diverse locaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in Breda. Zo verschillen de artsen qua opleiding en ervaring. En maken de klinieken gebruik van andere merken botulinetoxine en is er een groot verschil in de tarieven. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 80 en € 220 in Nederland. Op injectablesbooking.nl kun je alle klinieken en cosmetisch artsen uit de omgeving van Breda met elkaar vergelijken.

Een behandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief. Lees hier alle informatie over een Botox behandeling.

Cosmetische kliniek Breda

In Breda zijn meerdere privéklinieken gevestigd, waarbij ABC Clinic en Glow Clinic tot de grotere behoren. Vaak bieden deze klinieken ook aanverwante behandelingen aan, zoals plastische chirurgie of huidverbetering met peeling. Breda staat mede bekend om haar prachtige binnenstad. De Grote Markt is met al haar terrassen een gezellig plein, maar is ook zeker een prachtige culturele plek.

Mensen in Breda geven kennelijk om schoonheid en uiterlijke verzorging. Deze trend zien we dus ook weer terug in het aantal cosmetische klinieken!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Breda

De kosten van een Botox behandeling lopen erg uiteen in Breda. De prijs voor de behandeling van één zone Botox varieert tussen de € 99 en € 200. Dit prijsverschil komt doordat de diverse klinieken met verschillende merken botulinetoxine werken. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. De Botox prijzen in Breda zijn ook te verklaren doordat sommige klinieken langer bestaan, met meer ervaren artsen werken, of in een duurdere locatie zijn gevestigd. Het loont de moeite om de Botox prijzen in Breda en omgeving regelmatig te checken op Inejctablesbooking.nl. 

Fronsrimpel Botox Breda

Met een botulinetoxine behandeling kan de fronsrimpel worden verwijderd. Ook kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels zijn te behandelen met botulinetoxine. De behandeling van de fronsrimpels wordt als niet pijnlijk ingeschat.

Injectables in Breda

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Fillers kunnen rimpels opvullen, de contour verfraaien en oneffenheden corrigeren. Met botulinetoxine wordt voorkomen dat rimpels worden geactiveerd. Bijvoorbeeld voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels worden daarmee behandeld. Veel mensen denken dat je met Botox ook lippen kunt behandelen, maar dat is een misverstand.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Breda
Filler behandeling Breda

Lipfillers Breda

-----------------------

Fillers of Botox afspraak maken in Breda

Wil jij alle artsen en klinieken in Breda en haar omgeving vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken in jouw buurt!

Boek je injectables behandeling in Breda

Arts
Christopher Brandt

Drs. Christopher Brandt

Injectables Clinic Breda Injectables Clinic Aalsmeer Kliniek Dokter Brandt
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Injectables Clinic Breda

Injectables Clinic Breda

Injectables Clinic Breda
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijken
Arts
Vicdan Köse

Drs. Vicdan Köse

Medica Estetica Breda Medica Estetica Rotterdam Medica Estetica Den haag
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
5 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Screen Shot 2021-01-06 at 12.48.20

Medica Estetica Breda

Medica Estetica Breda
Behandelingen per jaar
5000
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 115
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijken