Wat is face slimming

Lees alles over face slimming en vergelijk klinieken in de buurt:

Vind faceslimming klinieken

Face slimming

Face slimming is een nieuwe term in de cosmetische geneeskunde. Deze term omvat alle behandelingen die een gezicht ‘slanker’ maken. Veel mensen vinden van zichzelf dat ze een te vol of te mannelijk gezicht hebben. Er zijn diverse behandelingen hoe je een gezicht slanker kunt maken. De populairste behandeling is face slimming met Botox. In dit artikel lichten wij de 3 populairste face slimming behandelingen toe. Ook vind je tips en advies voor een behandelingen en hoe je een geschikte kliniek en arts selecteert. 

face-slimming

Wat zijn face slimming behandelingen?

Wanneer je een onderkin hebt, volle wangen of een te brede kaak(spier) dan kom je in aanmerking voor een face slimming behandeling. Door een face slimming behandeling krijg je een 'slanker' gezicht. Dit wordt ook wel een kaakspier behandeling of een 'masseter Botox' behandeling genoemd. Dit zijn behandelingen die niet iedere kliniek uitvoert. Deze behandeling is ook niet voor iedereen geschikt. Laat je goed informeren door een ervaren cosmetisch arts. De meest toegankelijke faceslimming behandeling is de kaakspier behandelen met botox. Hierdoor wordt de verdikte kaakspier dunner gemaakt. Dit heeft alleen zin als de kaakspier verdikt is door overmatige inspanning. Bijvoorbeeld door tandenknarsen, overmatig aanspannen of veel kauwgom kauwen. 

Face slimming met botox

Veel mensen spannen hun kaakspier overmatig aan. Dat kan een gewoonte zijn geworden, of zelfs een tic zijn. De kaakspier is te ontspannen met botulinetoxine. Functioneel veranderd er niks, alleen de spier (masseter) wordt niet meer overmatig aangespannen. Het resultaat is een slankere kaak. Behandeling van de kaakspier met botulinetoxine is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Face slimming ervaringen

De meeste mensen zijn erg tevreden over een face slimming behandeling. Vaak staan er in reviews van andere cliënten waardevolle tips en tricks. Alle Google reviews van alle klinieken zijn verzameld op dit platform. Bezoek een ervaren cosmetisch arts voor professioneel advies. Lees face slimming ervaringen van Nederlandse klinieken:

Face slimming reviews

Ik heb een maand geleden een behandeling gedaan bij Faceland (Bocouture face slimming) en ben zeer blij met de resultaten!
De personeel en dokter zijn heel vriendelijk en luisteren aandachtig naar de klant.
Sonia Yosuf
Faceland Brussel
17 maart 2022 13:01
Floor Steenwinkel is oprecht 1 van de beste cosmetische cq Filler en botox artsen van Nederland, ze is zeer vriendelijk, geeft je goede en eerlijk advies, legt alles netjes duidelijk uit, ze neemt de tijd voot je en zorgt echt dat je op je gemak voelt. Ze is een topper. Ik laat mij door niemand anders meer behandelen behalve Floor Steenwinkel. BEHANDELINGEN... Toon meer »
Floor Steenwinkel is oprecht 1 van de beste cosmetische cq Filler en botox artsen van Nederland, ze is zeer vriendelijk, geeft je goede en eerlijk advies, legt alles netjes duidelijk uit, ze neemt de tijd voot je en zorgt echt dat je op je gemak voelt. Ze is een topper.
Ik laat mij door niemand anders meer behandelen behalve Floor Steenwinkel. BEHANDELINGEN DIE IK (meerdere keer) BIJ FLOOR HEB LATEN DOEN : LIppen opvullen (russian techniek), Botox: voorhoofd, frons, wenkbrauwlift, lipflip, neuspunt lift, face slimming/tegen tandenknarsen.

Als je een uitstekende cosmetische arts zoekt dan moet echt bij Floor Steenwinkel, Faceland Amsterdam overtoom zijn. 10+ Toon minder »
24 november 2022 05:05

5 tips voor face slimming

Face slimming is populair tegenwoordig. Je kunt dankzij diverse behandelingen je gezicht slanker maken (feminiseren). Hoe kies je de behandeling die bij jou past? En hoe kies je een goede arts en kliniek? Lees de 5 onmisbare face slimming tips:

1. Is face slimming voor iedereen een optie?

Nee, wanneer je van jezelf een slank gezicht hebt zonder opvallende kaakspier, dan heeft de behandeling voor jou geen toegevoegde waarde.

2. Welke face slimming behandeling is voor jou geschikt?

Het is raadzaam om voor professioneel advies een consult te plannen bij een ervaren cosmetisch arts. Alle opties (Botox, fillers, Ulthera en bucaal vet verwijderen) kunnen dan worden besproken.

3. Hoe kies je een kliniek voor faceslimming?

Kies een kliniek die (diverse manieren van) faceslimming aanbiedt. Laten zij voor/na foto's zien? Werken daar artsen die al vele jaren ervaring hebben als cosmetisch arts? 

4. Zijn face slimming reviews belangrijk?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen. Kijk of daar faceslimming reviews tussen staan. Lees Google reviews van alle klinieken op Injectablesbooking.

5. Is er een kliniek die face slimming aanbiedt bij mij in de buurt?

Er zijn in Nederland meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Er is zeker en vast een kliniek bij jou in de buurt.

Voer je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de omgeving:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Prijs face slimming

Face slimming kost gemiddeld € 250 per behandeling. Wanneer de behandeling wordt uitgebreid met het verbeteren van de kaaklijn, onderkin of het verwijderen van bucaal vet, dan wordt de behandelprijs hoger. Vergelijk de prijzen van alle klinieken op Injectablesbooking.nl. 

Face slimming botox voor en na foto

Een voor en na foto is zelden representatief voor jou. Iedereen ziet er namelijk anders uit. Ga voor professioneel advies naar een ervaren cosmetisch arts. Onderstaande foto (in courtesy of Karen Horton) dient ter inspiratie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

face slimming prijs

Face slimming onderkin

Een onderkin is te behandelen door het vet te verwijderen, of door de kin- en kaaklijn te accentueren. Het vet kan worden verwijderd door bijvoorbeeld liposuctie. Er wordt dan door heel kleine gaatjes verdovingsvloeistof ingebracht. Nadat deze vloeistof is ingetrokken wordt met een kleine canule het overtollige vet verwijderd.

Het vet kan ook worden verwijderd door Belkyra. Dat is een enzym dat door een arts kan worden ingespoten wat lokaal vet kan oplossen. Lees hier alles over de Belkyra behandeling.

Een onderkin kan in sommige gevallen ook worden behandeld door met fillers de kin en kaaklijn te accentueren. Het is vaak verrassend wat voor verschil er kan worden gemaakt door op strategische plekken de kin- en kaaklijn iets meer volume te geven.

Face slimming met Ulthera

Ulthera kan ook zorgen voor vermindering van de onderkin. Dit is momenteel een populaire behandeling bij vele cosmetische klinieken. Voer je adres in en vind alle klinieken die werken met Ulthera:

Vergelijk face slimming klinieken:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Face slimming wangen

Wanneer je (voor jouw gevoel te) volle wangen hebt, dan ben je mogelijk ook een kandidaat voor één van de volgende behandelingen. Via de binnenkant van de mond kan er door middel van een kleine incisie de vetpocket uit de wang worden verwijderd. Hierdoor worden de wanger slanker. 

Een andere optie is met fillers de jukbeenderen en/of kaaklijn meer volume te geven. Daardoor wordt het gezicht ‘vrouwelijker’. Fillers zijn tijdelijk effectief (gemiddeld 8-12 maanden).

Face slimming kaakspier

Sommige mensen storen zich aan een opzichtige kaakspier. Soms zijn de kaakspieren ook wel fors getraind doordat er veelvuldig kauwgom is gegeten, andere mensen hebben gewoon aanleg voor opvallende kaakspier. Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) is een medicijn die overactieve spieren ontspannen. Wanneer de grote kaakspier (musculus masseter) met een Botox behandeling wordt ontspannen dan neemt het volume van de kaakspier opvallend af. Functioneel ondervind je daar normaal gesproken geen enkele hinder van. 

Beste kliniek voor Face Slimming

Niet alle klinieken en artsen voeren alle behandelingen uit. Sommige artsen behandelen bijvoorbeeld alleen met injectables. Deze artsen zullen vaak ook geen alternatieve behandeling aanraden. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie waar artsen werken met de benodigde ervaring.

Lees verder:
Lemonbottle behandeling

FAQ face slimming

Hoe lang blijft face slimming werken?

Hoe werkt face slimming?

Hoe krijg je snel een smaller gezicht?

Wat is face slimming Botox?

Wat kost face slimming?

Is een face slimming behandeling met Botox pijnlijk?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt