Jessie Maya gaat viraal met video over cosmetische behandelingen; “Wat heb ik gedaan met mijn gezicht?”

15 maart 2021

Jessie Maya heeft onlangs in een Youtube video laten zien dat zij met injectables is behandeld door de bekende cosmetisch arts Awat Hassan. Jessie is een zeer bekende en populaire Nederlandse influencer. Haar video’s zijn eerlijk, inspirerend en krachtig.

Wie is Jessie Maya?

De 24-jarige Jessie Bosch, Jessie Maya op Youtube, is een van de grootste transgender influencers in Nederland. Haar Youtube kanaal staat helemaal in het teken van make-up en kleding. Jessie is een inspirerende en extravagante persoonlijkheid. Vele volgers zien haar als een rolmodel.

Jessie Maya gaat viraal met video over cosmetische behandelingen; “Wat heb ik gedaan met mijn gezicht?”

Wat voor video heeft Jessie gepubliceerd?

In de video verteld Jessie Maya dat zij vrij veel cosmetische behandelingen heeft ondergaan. Zij laat dit zien omdat zij het ook inspirerend vindt om van anderen te zien en horen. Zij merkt dat de meeste BN’ers en influencers daar totaal niet eerlijk en open over zijn. 

Jessie wil graag laten zien welke behandelingen zij heeft laten uitvoeren om zo een realistisch beeld neer te zetten. Zo laat Jessie Botox injecteren tegen een frons, omdat ze niet constant nors wilt kijken. Daarnaast heeft ze fillers laten injecteren om haar jukbeenderen iets groter te maken, hierdoor krijgt ze een nog vrouwelijkere look. Om grotere lippen te creëren maakt Jessie gebruik van lipfillers

Klik hier voor Jessie haar video over haar injectables behandeling.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wie is haar cosmetisch arts?

Jessie Maya geeft in haar video aan behandeld te worden door cosmetisch arts Awat Hassan. Jessie voelt zich op haar gemak bij arts Hassan en laat zich al 3 jaar tot volle tevredenheid door haar behandelen.

Wie is Drs. Awat Hassan?

Cosmetisch arts Awat Hassan heeft zeer ruime ervaring als cosmetisch arts. Zij werkt bij gerenommeerde klinieken op diverse locaties in Nederland. Dokter Awat staat bij haar cliënten bekend als een eerlijke, lieve en vaardige arts. Met al haar ervaring is zij gespecialiseerd in alle medische en cosmetische ingrepen met injectables, zoals botox en fillers. 

Jessie Maya, bedankt!

Bedankt Jessie voor het delen van je ervaringen bij dokter Awat Hassan. We zijn blij dat de consument zo goed geïnformeerd wordt en dat haar volgers een dokter hebben gevonden die ze kunnen vertrouwen. Wij raden aan om je te abonneren op het Youtube account van Jessie Maya!

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt