A Klinieken Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
A Klinieken Groningen

A Klinieken Groningen

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 175 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 450 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. € 400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2005
Adres
Marcellus Emantslaan 1A, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Edwin van Onselen
Dr. Edwin van Onselen
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

A Klinieken Groningen Reviews

3.9
14 reviews
Totaal niet te blij met het eind resultaat. Art doet wat hij zelf mooi vindt. Heb aangeven niet tevreden te zijn. Kreeg toen te horen dat er niks meer aan te doen was
Sanne Norden
4 maart 2024 14:02
Artsen en assistentes hebben hun werk goed gedaan. Het consult en de nacontrole waren vrij ongemakkelijk en niet heel verwelkomend. Het lijkt me de bedoeling dat mensen zich op hun gemak voelen? Ook was het spoed nummer niet bereikbaar na mijn ingreep. Wat voor veel stres heeft gezorgd. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
Danielle Groot
5 januari 2024 18:06
Eergisteren een ingreep door A klinieken laten uitvoeren. Aangezien ik ingelogd moet zijn om een recensie te kunnen achterlaten met naam en toenaam benoem ik niet om wat voor ingreep het ging. A: intake, prima informatie verstrekking ter voorbereiding. B: de ingreep zelf, gedegen personeel welke je geruststellen voor de uitvoering. C: een kundig arts welke... Toon meer »
Eergisteren een ingreep door A klinieken laten uitvoeren. Aangezien ik ingelogd moet zijn om een recensie te kunnen achterlaten met naam en toenaam benoem ik niet om wat voor ingreep het ging.

A: intake, prima informatie verstrekking ter voorbereiding.
B: de ingreep zelf, gedegen personeel welke je geruststellen voor de uitvoering.
C: een kundig arts welke stap voor stap benoemd waar hij mee bezig is, en gepaste humor heeft. Goed voor de geruststelling en sfeer.
D: partner wordt geïnformeerd wat er is gedaan en waar hij/zij aan moet denken qua nazorg.
E: De dag erna telefonisch contact hoe het hoe het met je is (nazorg)

Ik ben tot dusver zeer tevreden en echter moet ik nog drie maanden herstellen om het optimale resultaat te kunnen zien. Maar twee dagen na de ingreep al zeer tevreden betreft resultaat.

Samenvattend ondanks ik nog even moet wachten op het definitieve resultaat ben ik zeer positief. Deskundig personeel, en klantvriendelijk. Later volgt er vast een eind revieuw 😜 Toon minder »
Daniel Velstra
7 december 2023 23:11
Bovenooglid correctie uit laten voeren in Groningen. Snel een intake afspraak en vervolgens binnen 3 weken een plek. Prijs is veel lager dan andere klinieken en dat vond ik wel verdacht. Allemaal heel spannend maar viel reuze mee. Behandeling was zo klaar en daarna helemaal geen pijn. Eerste 24 uur gekoeld en bijna geen bloed uitstorting. Na een week hechti... Toon meer »
Bovenooglid correctie uit laten voeren in Groningen. Snel een intake afspraak en vervolgens binnen 3 weken een plek. Prijs is veel lager dan andere klinieken en dat vond ik wel verdacht.

Allemaal heel spannend maar viel reuze mee. Behandeling was zo klaar en daarna helemaal geen pijn. Eerste 24 uur gekoeld en bijna geen bloed uitstorting. Na een week hechtingen eruit en nog een weekje rustig aan. Alles helemaal prima en zeer tevreden met het resultaat.

Aantrekkelijke prijs heeft denk ik te maken met budget inrichting etc. en omdat het toch wel lopende band werk. Klink slecht maar is eigenlijk goed. Zo kan het goedkoper en de doctor heeft in ieder geval veel ervaring.

Helemaal tevreden. Toon minder »
Kazimierz Bujakiewicz
2 november 2023 13:01
Fijne intake gehad bij dhr van Onselen.
Goed advies gekregen en inmiddels de operatie gehad.
Super blij met het resultaat en zo blij dat ik het gedaan heb.
Alle vragen die ik had werden rustig en goed uitgelegd en er werd echt de tijd voor me genomen.
Bedankt.
Femke Beek
15 april 2023 06:06
27 jaar en besloten om een ooglidcorrectie hier te doen. Bovenooglidcorrectie met mooi resultaat. Erg blij ermee! Heel klantvriendelijk en werd goed begeleid.
m p
10 januari 2023 08:08
Zeer onsympathieke receptie medewerkster, absoluut niet mee denkend en bot. Werd geen koffie, thee of water aangeboden of überhaupt iets van communicatie. Koffie apparaat is ook defect, gaf een storing, receptie medewerker wilde ook niet even de tijd nemen om dit te verhelpen. Uiteindelijk toch heel vriendelijk een cappuccino gekregen, nadat het apparaat ev... Toon meer »
Zeer onsympathieke receptie medewerkster, absoluut niet mee denkend en bot.
Werd geen koffie, thee of water aangeboden of überhaupt iets van communicatie.
Koffie apparaat is ook defect, gaf een storing, receptie medewerker wilde ook niet even de tijd nemen om dit te verhelpen.

Uiteindelijk toch heel vriendelijk een cappuccino gekregen, nadat het apparaat even aan en uit is gezet :) Toon minder »
Bas Koole
24 mei 2022 08:08
Bovenooglidcorrectie met mooi resultaat. Erg blij ermee! Heel klantvriendelijk en werd goed begeleid.
m p
6 maart 2022 18:06
Ooglidcorrectie gehad met wenkbrauwcorrectie. Prima advies gekregen en een met een mooie open blik zie ik weer veel meer van de wereld. Ongelooflijk dat mijn gezichtsveld nu weer zo open is.
Deze kliniek is zeker een aanrader en dr van Onselen een prima plastisch chirurg.
Annet Hagenauw
12 januari 2022 13:01
Zeer prettig, professioneel en deskundig. Ontzettend fijn gesprek gehad met arts en assistent. Namen alle tijd voor vragen. Voor, tijdens en na ingreep zeer veel aandacht voor patiënt. Zeer blij met het eindresultaat.
Gerda Huizing
12 januari 2022 12:12
Zeer tevreden over het resultaat van mijn wenkbrauwlift, zowel de intake, de behandeling van dr.van Onselen als de nazorg waren zeer professioneel en correct. Indien nodig zal ik in de toekomst zeker weer voor deze kliniek kiezen
anet van der Zee
12 januari 2022 12:12
Mijn vrouw heeft een paar jaar geleden haar boven oogleden laten behandelen voor 600 euro. het hing op haar oogleden, zodat ze altijd vermoeid was en er ook vermoeid uitzag. Na de operatie geen complicaties en haar wereld is veranderd. geen vermoeide blik meer, geen hoofdpijn meer. Ze is tot de dag van vandaag dankbaar en blij dat ze de stap heeft durven ze... Toon meer »
Mijn vrouw heeft een paar jaar geleden haar boven oogleden laten behandelen voor 600 euro. het hing op haar oogleden, zodat ze altijd vermoeid was en er ook vermoeid uitzag. Na de operatie geen complicaties en haar wereld is veranderd. geen vermoeide blik meer, geen hoofdpijn meer. Ze is tot de dag van vandaag dankbaar en blij dat ze de stap heeft durven zetten. 10/10 Toon minder »
Bart Uut Grunn
29 augustus 2020 16:04
Betreft: Ervaring met A-Kliniek over behandeling onder ooglid correctie 1. De eerste ervaring begon bij het intake gesprek. Op de vraag hoe de ingreep van de correctie gedaan zou worden, werd uitgelegd dat de operatie bestond uit een sneetje aan de buitenkant naast het oog en dat vandaar uit, onderhuids, de correctie onder de ogen zou worden gedaan. Er zou... Toon meer »
Betreft: Ervaring met A-Kliniek over behandeling onder ooglid correctie

1. De eerste ervaring begon bij het intake gesprek. Op de vraag hoe de ingreep van de correctie gedaan zou worden, werd uitgelegd dat de operatie bestond uit een sneetje aan de buitenkant naast het oog en dat vandaar uit, onderhuids, de correctie onder de ogen zou worden gedaan. Er zou op deze manier vocht worden verwijderd en de huid zou strakker worden getrokken met onderhuidse hechtingen.
2. Een week later werd de operatie uitgevoerd. Nadat ik op de behandeltafel ging liggen, zonder kussen, moest ik ruim 20 minuten wachten tot de chirurg met de operatie ging beginnen. Op mijn vraag aan hem hoe hij de operatie zou uitvoeren werd mij verteld dat hij een snee zou maken onder de hele breedte van het oog en dit onder beide ogen (dus een geheel andere manier van opereren dan mij bij het intake gesprek was verteld). De operatie zelf was erg pijnlijk en omdat ik ruim één uur helemaal plat op mijn rug moest liggen was ik bij het verlaten van de behandelkamer heel erg duizelig en moest ik geholpen en ondersteund worden. Onderweg naar huis werd de pijn aan mijn linkeroog steeds erger. De ingenomen Paracetamol hielp helemaal niet en in de loop van de avond heb ik contact met de kliniek en de chirurg opgenomen om te vragen wat er aan de pijn gedaan kon worden. Het antwoord dat ik van hem kreeg was, dat ik nog maar een Paracetamol tegen de pijn moest nemen. Mijn man heeft toen de Spoed Eisende hulp gebeld om een afspraak te maken voor directe hulp en daar werd d.m.v. druppels het oog verdoofd. Ook kreeg ik druppels mee voor de volgende dag als de pijn niet minder werd. De dag daarna heb ik mijn huisarts bezocht om te kijken waarom ik aan mijn linker oog zoveel pijn had en of hij kon zien of er iets aan de hand was. Bij het onderzoek werd niets gevonden.
3. Een week na de operatie werden in de kliniek de pleisters onder de ogen verwijderd. Natuurlijk waren er behoorlijke verkleuringen en vond ik zelf dat de littekens er niet mooi uit zagen, maar de chirurg verzekerde mij dat dit met een aantal weken helemaal goed zou komen. Wel werd er voor een week later nog een extra controle ingepland.
4. Een week later dus weer naar de kliniek voor de extra controle en ik werd ontvangen door de assistente. Ik vertelde dat ik het resultaat nog steeds erg teleurstellend vond maar er werd mij verzekerd dat dit met een aantal weken allemaal goed zou komen. Ook de chirurg, die er later werd bij geroepen, verzekerde mij dat het met een aantal weken allemaal goed zou komen. Ik was erg teleurgesteld over het gesprek, maar moest het er mee doen.
5. Na 3 maanden was de laatste controle gepland, maar ik was op dat moment helaas verhinderd en heb de afspraak telefonisch afgezegd. Wel een nieuwe afspraak gemaakt voor een laatste controle na 3 maanden. Er werd mij gevraagd of ik, via e-mail, een aantal foto’s van de ogen wilde opsturen, zodat de chirurg de situatie van dat moment kon beoordelen. Er zat nog erg veel vocht onder de ogen en ik vond zelf dat het er niet goed uit zag.
6. Daarna heb ik een second opinion aangevraagd bij een andere plastisch chirurg en in dat gesprek werd mij duidelijk gemaakt dat de vochtophogingen onder de ogen nooit volledig zou verdwijnen omdat de littekens van de operatie dit vocht tegenhield.
7. Na 6 maanden uiteindelijk naar de kliniek gegaan voor de laatste controle. Na mijn gesprek met de andere plastisch chirurg was ik zeer benieuwd naar de reactie en de bevindingen van de chirurg die mij had geopereerd. Na aankomst werd ik, tot mijn verbazing, ontvangen door dezelfde dame die het intake gesprek had gedaan. Ik gaf aan dat ik niet erg tevreden was met het uiteindelijke resultaat, maar zij liet mij een foto zien die genomen was bij het intake gesprek en vond dat er toch wel verbetering was te zien. Op mijn vraag wanneer het gesprek met de chirurg zou plaatsvinden, werd mij verteld dat dit niet zou gebeuren omdat hij op vakantie was. Ik ben daarna erg kwaad weggelopen en haar verteld dat ik nooit meer één stap in deze kliniek zou zetten. Toon minder »
Albert Supheert
11 september 2019 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij A Klinieken Groningen?

Bij A Klinieken Groningen kost één zone Botox € 175,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij A Klinieken Groningen?

Bij A Klinieken Groningen kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 400,00.

Hoe zijn de ervaringen bij A Klinieken Groningen?

A Klinieken Groningen scoort 3.9 van de 5 sterren uit 13 Google reviews.

Wat is het adres van A Klinieken Groningen?

In Groningen is A Klinieken Groningen gevestigd op Marcellus Emantslaan 1A.