A Klinieken Groningen

A Klinieken Groningen

A Klinieken Groningen uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4
8 reviews
Zeer onsympathieke receptie medewerkster, absoluut niet mee denkend en bot. Werd geen koffie, thee of water aangeboden of überhaupt iets van communicatie. Koffie apparaat is ook defect, gaf een storing, receptie medewerker wilde ook niet even de tijd nemen om dit te verhelpen. Uiteindelijk toch heel vriendelijk een cappuccino gekregen, nadat het apparaat ev... Toon meer »
Zeer onsympathieke receptie medewerkster, absoluut niet mee denkend en bot.
Werd geen koffie, thee of water aangeboden of überhaupt iets van communicatie.
Koffie apparaat is ook defect, gaf een storing, receptie medewerker wilde ook niet even de tijd nemen om dit te verhelpen.

Uiteindelijk toch heel vriendelijk een cappuccino gekregen, nadat het apparaat even aan en uit is gezet :) Toon minder »
Bas Koole
24 mei 2022 08:08
Bovenooglidcorrectie met mooi resultaat. Erg blij ermee! Heel klantvriendelijk en werd goed begeleid.
m p
6 maart 2022 18:06
Ooglidcorrectie gehad met wenkbrauwcorrectie. Prima advies gekregen en een met een mooie open blik zie ik weer veel meer van de wereld. Ongelooflijk dat mijn gezichtsveld nu weer zo open is.
Deze kliniek is zeker een aanrader en dr van Onselen een prima plastisch chirurg.
Annet Hagenauw
12 januari 2022 13:01
Ooglidcorrectie gehad met wenkbrauwcorrectie. Prima advies gekregen en een met een mooie open blik zie ik weer veel meer van de wereld. Ongelooflijk dat mijn gezichtsveld nu weer zo open is.
Deze kliniek is zeker een aanrader en dr van Onselen een prima plastisch chirurg.
Annet Hagenauw
12 januari 2022 13:01
Zeer prettig, professioneel en deskundig. Ontzettend fijn gesprek gehad met arts en assistent. Namen alle tijd voor vragen. Voor, tijdens en na ingreep zeer veel aandacht voor patiënt. Zeer blij met het eindresultaat.
Gerda Huizing
12 januari 2022 12:12
Zeer tevreden over het resultaat van mijn wenkbrauwlift, zowel de intake, de behandeling van dr.van Onselen als de nazorg waren zeer professioneel en correct. Indien nodig zal ik in de toekomst zeker weer voor deze kliniek kiezen
anet van der Zee
12 januari 2022 12:12
Mijn vrouw heeft een paar jaar geleden haar boven oogleden laten behandelen voor 600 euro. het hing op haar oogleden, zodat ze altijd vermoeid was en er ook vermoeid uitzag. Na de operatie geen complicaties en haar wereld is veranderd. geen vermoeide blik meer, geen hoofdpijn meer. Ze is tot de dag van vandaag dankbaar en blij dat ze de stap heeft durven ze... Toon meer »
Mijn vrouw heeft een paar jaar geleden haar boven oogleden laten behandelen voor 600 euro. het hing op haar oogleden, zodat ze altijd vermoeid was en er ook vermoeid uitzag. Na de operatie geen complicaties en haar wereld is veranderd. geen vermoeide blik meer, geen hoofdpijn meer. Ze is tot de dag van vandaag dankbaar en blij dat ze de stap heeft durven zetten. 10/10 Toon minder »
Bart Uut Grunn
29 augustus 2020 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €450 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2005
Adres
Marcellus Emantslaan 1A, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling