The Collagen Force

9 februari 2023

Wat is het geheim van een mooie, gezonde uitstraling? 

We dromen allemaal van een ‘mooie huid’: stevig, gezond en glad met een egale teint. Een huid die jonger oogt dan we daadwerkelijk zijn, met een stralende glans die vaak wordt geassocieerd met onze gezondheid, vitaliteit of algemeen welzijn. De kwaliteit van de huid is een belangrijke factor in onze sociale interacties; deze beïnvloedt onze perceptie van leeftijd, schoonheid en gezondheid. Zelfs subtiele veranderingen in de huidstructuur of pigmentatie kunnen van grote invloed zijn op die perceptie.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de kwaliteit van de huid kan worden bepaald op basis van 4 criteria ­ ongeacht etniciteit, leeftijdscategorie of geslacht: 

The Collagen Force

WEET U OOK WELK BESTANDDEEL VERANTWOORDELIJK IS VOOR DEZE AANTREKKELIJKE KENMERKEN WAAR WE ALLEMAAL VAN DROMEN?

The Collagen Force
The Collagen Force

COLLAGEEN - ESSENTIEEL VOOR EEN MOOIE HUID

U weet inmiddels vast wel dat één bepaald bestanddeel onmisbaar is als het over huid & kwaliteit gaat: COLLAGEEN, dat bepalend is voor de structuur en textuur van de huid.

COLLAGEEN IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE VEERKRACHT EN SOEPELHEID VAN DE HUID

Collageen is het meestvoorkomende structuureiwit in ons lichaam, dat het van nature aanmaakt. Er zijn meer dan 25 soorten collageen die zich onderscheiden door hun samenstelling, structuur en functie. Enkele van de belangrijkste zijn collageen type I, II en III. Collageen type I maakt meer dan 90% van het droge gewicht van de huid uit en is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

HET COLLAGEENGEHALTE IN DE HUID IS HET GEVOLG VAN EEN SUBTIELE BALANS TUSSEN AANMAAK EN AFBRAAK, WELKE DOOR DE JAREN HEEN VERANDERT

NAARMATE WE OUDER  WORDEN, VERMINDEREN DE CONCENTRATIE EN DE KWALITEIT VAN HET COLLAGEEN

Vanaf een leeftijd van 25 jaar begint de collageenproductie al af te nemen en tegen de tijd dat we 60 zijn, kan deze met 60% gedaald zijn. Dit proces wordt versneld door factoren als UV-straling, roken en luchtverontreiniging. In een jonge en gezonde huid wordt meer collageen geproduceerd dan afgebroken, maar in de loop der jaren verandert dit: de productie vertraagt, terwijl er meer wordt afgebroken. De collageenvezels scheuren en verliezen hun structuur in de huid, waardoor deze kwetsbaarder wordt. Dit leidt tot het ontstaan van rimpels, een slappere huid, elasticiteitsverlies en andere zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals een onregelmatige huidstructuur of een doffe teint.

The Collagen Force

HET COLLAGEEN BEAUTY PROFIEL

WAT VOOR HUID HEB IK? WAAR HEEFT MIJN HUID BEHOEFTE AAN? ALS IK EEN TOVERSTAF HAD, WAT ZOU IK DAN ALS EERSTE VERANDEREN?

Een goede kennis van de kwaliteit van uw huid, de wijze waarop ze veroudert en uw collageengehalte zorgt ervoor dat u beter kunt uitleggen aan uw behandelend arts wat uw wensen zijn. Die kan vervolgens bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor u. Merz Aesthetics is al meer dan 20 jaar expert op het gebied van collageen en ontwikkelde een innovatieve test waarmee u binnen enkele minuten uw Collageen Beauty Profiel kunt bepalen. Op deze manier kunt u kiezen voor esthetische behandelingen op maat, die een uniek en natuurlijk resultaat bieden dat bij u past.

BEPAAL UW COLLAGEEN BEAUTY PROFIEL En ontdek hoe u het natuurlijk herstellend vermogen van uw huid kunt activeren.

The Collagen Force

WILT U UW COLLAGEEN EEN BOOST GEVEN? 

MET THE COLLAGEN FORCE ACTIVEERT U HET NATUURLIJK HERSTELLEND VERMOGEN VAN UW HUID VAN BINNENUIT

The Collagen Force combineert verschillende soorten bio-stimulatoren die tegelijkertijd inwerken op de glans, textuur, structuur en stevigheid van de huid en verslapping tegengaan: Biochemische bio-stimulatie dankzij RADIESSE® Biomechanische bio-stimulatie dankzij ULTHERAPY® 

De behaalde resultaten kunnen verder geoptimaliseerd of verlengd worden door een combinatie met een intensief hydraterende BELOTERO® Revive-behandeling. Veroudering is onvermijdelijk, net als het verlies van collageen... Maar dankzij de esthetische geneeskunde kunnen we bepaalde effecten omkeren. The Collagen Force herstelt het evenwicht tussen de productie en afbraak van collageen voor een verjongend effect op de huid van binnenuit.

The Collagen Force

ADIESSE® EN ULTHERAPY®: DE BESTE BIO-STIMULATOREN IN HUN CATEGORIE THE COLLAGEN FORCE 

De esthetische behandelingen RADIESSE® en ULTHERAPY® vullen elkaar aan en bieden elk op hun eigen specifieke wijze een impuls voor de synthese van collageen. 

  1. Bio-stimulatie op basis van calcium voor RADIESSE®
  2. Bio-stimulatie op basis van warmte voor ULTHERAPY®

Deze behandelingen zijn specifiek ontwikkeld om de natuurlijke helingsprocessen van de huid na te bootsen. 

Het zijn twee niet-chirurgische procedures met:

• Langdurige resultaten: het esthetisch effect blijft tot een jaar of langer zichtbaar. 
• Natuurlijke resultaten voor een jong en mooi ogende huid die bij u past. 
• Onmiddellijke resultaten die na afloop nog verder optimaliseren, zonder hersteltijd na de behandeling. De behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor elke lichaamsbouw en elk huidtype. Ze worden goed verdragen. Behandelde patiënten zijn zeer tevreden over de natuurlijke resultaten.

The Collagen Force
The Collagen Force

WILT U UW COLLAGEEN EEN BOOST GEVEN? 

RADIESSE® is een filler die het mogelijk maakt om rimpels te verzachten, een liftend effect te creëren en de gezichtscontouren opnieuw vorm te geven. De formule bestaat uit een waterige gel met calcium-hydroxylapatiet microsferen. RADIESSE® wordt langzaam door het lichaam geabsorbeerd, is biocompatibel en biologisch afbreekbaar: het wordt op natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam. Na injectie biedt de behandeling een direct esthetisch resultaat met een 1:1-correctie. RADIESSE® blijft doorwerken door de huideigen productie van collageen en elastine te stimuleren, zodat het effect tot een jaar aanhoudt. De formule van RADIESSE® + is vermengd met lidocaïne voor optimaal comfort tijdens de behandeling. 

RADIESSE® IS MEER DAN EEN SIMPELE FILLER EN BIEDT EEN UNIEK DRIEVOUDIG EFFECT: 

  1. Een verticale lift
  2. Goed gedefinieerde contouren
  3. Natuurlijke stimulatie van de collageen- en elastineproductie
The Collagen Force

Ultherapy

ULTHERAPY® is de referentiebehandeling voor niet-chirurgische facelifts en het bestrijden van huidverslapping.

Dankzij de MFU-V (Microfocused Ultrasound with Visualization)-technologie die gebruikmaakt van hoogfrequente ultrasone golven om de collageensynthese in de diepere huidlagen te bevorderen. Ontdek het liftende effect van ultrasound bij het bestrijden van huidverslapping in de diepere huidlagen. 

ULTHERAPY®: HET EFFECT VAN VERSTRAKKING, MAAR DAN ZONDER CHIRURGISCHE INGREEP 

Micro-focused ultrasound is niet-invasief en heeft een verstevigend effect op de huid van gezicht, hals en decolleté. De enige procedure met het gepatenteerde DeepSEE® echosysteem voor realtime beeldvorming tijdens de behandeling. Zo kan de arts het weefsel in beeld brengen en een behandeling bieden die precies is afgestemd op uw behoeften. 

• Eén behandeling die afhankelijk van de behandelde zones gemiddeld 30 tot 90 minuten duurt. 
• Geen hersteltijd. 
• Geschikt voor elk fototype. 
• Na 3 tot 4 maanden natuurlijke, zichtbare en langdurige resultaten. 

Ulthera

ULTHERAPY® is de enige niet-invasieve procedure waarbij artsen realtime kunnen zien waar ze moeten behandelen dankzij de gepatenteerde DeepSEE® -technologie*. Zo kan een behandeling op maat worden gewaarborgd. MFU-V MET ULTHERAPY® De ULTHERAPY®-technologie is een van de meest recente ontwikkelingen in de esthetische geneeskunde en maakt het mogelijk om het weefsel van gezicht, hals en decolleté te liften met een bereik tot 4,5 mm diep (dezelfde diepte als een chirurgische facelift), op niet-invasieve wijze5 en zonder hersteltijd na de behandeling. De huid wordt op verschillende dieptes blootgesteld aan high-intensity micro-focused ultrasound om de natuurlijke synthese van collageen en elastine te stimuleren. Het resultaat is langdurig en verbetert in de loop der tijd nog verder. 

The Collagen Force

BELOTERO® REVIVE

DE SKINBOOSTER VOOR EEN GEHYDRATEERDE HUID DE SLEUTELS TOT EEN MOOIE HUID 

Elasticiteit, stevigheid en hydratatie zijn enkele van de sleutels tot een gezonde en vitale huid. Al vanaf ons twintigste levensjaar en gedurende het hele verouderingsproces is een goede hydratatie van de huid belangrijk, zowel aan het oppervlak als in de diepere huidlagen. Hydratatie is essentieel om de huid en haar teint mooi te houden of te verbeteren, net als bescherming tegen invloeden van buitenaf. BELOTERO® Revive – de Skin Beauty Booster EEN UNIEKE FORMULE BELOTERO® Revive is het enige product in zijn categorie dat gecrosslinkt hyaluronzuur combineert met glycerol: 1 innovatief gecrosslinkt hyaluronzuur*: hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat tot 1000 keer zijn moleculair gewicht aan vocht kan vasthouden. Het is cruciaal voor een goede hydratatie. 2 glycerol: een natuurlijk bestanddeel met een hoge hydratatiecoëfficiënt. Het heeft een zeer sterke affiniteit met water en kan zijn eigen gewicht aan water absorberen. 

• Glycerol heeft meerdere belangrijke eigenschappen: 
• Het gaat dehydratatie van de huid tegen 
• Het beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf 
• Het stimuleert de celvernieuwing een hydraterend duo voor een versterkte hydratatie, van de diepere huidlagen tot het huidoppervlak. Dankzij de unieke combinatie van gecrosslinkt hyaluronzuur en glycerol doet BELOTERO® Revive het volgende: HET VERBETERT De hydratatie van de huid De elasticiteit en stevigheid van de rijpere huid HET VERFRAAIT De teint en glans van de huid De huidstructuur HET VULT Fijne en oppervlakkige lijntjes Verzonken atrofische littekens Een hydraterende BELOTERO® Revive-behandeling maakt het mogelijk om de resultaten die met de bio-stimulatoren van The Collagen Force zijn behaald te verlengen of te optimaliseren. * Gepatenteerde CPM® -crosslinkingtechnologie voor een homogene verdeling in het weefsel.

The Collagen Force

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt