A Klinieken Huis ter Heide

A Klinieken Huis ter Heide

A Klinieken Huis ter Heide uit Huis ter Heide is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

2.4
8 reviews
Deze kliniek is echt geen aanrader. Ik ben behandeld binnen ACCZ | A Klinieken door V. Koeijers. Ik heb meerdere intake bezoeken gedaan en bij de arts in kwestie om geen impulsieve beslissingen te doen. Bij de intake gesprekken zijn ze heel attent echter kan je niet bij hen terecht als er buiten je macht om fouten zijn gemaakt. Ik heb helaas twee totaal vers... Toon meer »
Deze kliniek is echt geen aanrader. Ik ben behandeld binnen ACCZ | A Klinieken door V. Koeijers. Ik heb meerdere intake bezoeken gedaan en bij de arts in kwestie om geen impulsieve beslissingen te doen. Bij de intake gesprekken zijn ze heel attent echter kan je niet bij hen terecht als er buiten je macht om fouten zijn gemaakt. Ik heb helaas twee totaal verschillende borsten gekregen na de operatie waarvan het implantaat rechts te hoog is geplaatst en deze borst ook hierdoor hangt, misvormt is en niet gelijk is aan het andere. Het is een situatie waarmee ik erg in verlegenheid ben gebracht. Deze partij staat geheel tegenover je als je hier een klacht over indient en probeert zelftwijfel aan te praten dat het op een miraculeuze wijze je eigen schuld zal zijn.

Ik heb een donkerbruin vermoeden dat de positieve reviews door henzelf geschreven zouden kunnen zijn. Toon minder »
Marina de Jong van Laren
2 juni 2022 17:05
Zo jammer dat er weinig nazorg is. Ik wilde een cup groter maar die heb ik niet gekregen. Heb de arts niet meer gezien na de operatie. Echt het gevoel dat het geld binnen was en ik er niet meer toe deed. Zo jammer. Ik ga met mijn pijnklachten nu naar de huisarts. Bij accz zeggen ze toch alleen maar dat het erbij hoort. Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog s... Toon meer »
Zo jammer dat er weinig nazorg is. Ik wilde een cup groter maar die heb ik niet gekregen. Heb de arts niet meer gezien na de operatie. Echt het gevoel dat het geld binnen was en ik er niet meer toe deed. Zo jammer. Ik ga met mijn pijnklachten nu naar de huisarts. Bij accz zeggen ze toch alleen maar dat het erbij hoort. Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog steeds pijn. ik ben er in het verleden geweest voor een ooglid correctie. Toen ging het heel anders. Daarom had ik vertrouwen in de arts. Toon minder »
Char Paumen
13 februari 2022 20:08
Het laagste wat ik kan ingeven is 1 ster.... Het schrijven van een review kost moed, het gaat namelijk om het delen van een ervaring. Deze ervaring deel je doorgaans met mensen die erom vragen. Ik deel mijn ervaring(en) omtrent ACCZ Klinieken of ook wel A Klinieken. Het intake gesprek voor een borstvergroting verloopt soepel. Allicht want immers kom je feite... Toon meer »
Het laagste wat ik kan ingeven is 1 ster....
Het schrijven van een review kost moed, het gaat namelijk om het delen van een ervaring. Deze ervaring deel je doorgaans met mensen die erom vragen. Ik deel mijn ervaring(en) omtrent ACCZ Klinieken of ook wel A Klinieken.
Het intake gesprek voor een borstvergroting verloopt soepel. Allicht want immers kom je feitelijk gezien geld 'brengen'. Na het besluit te hebben genomen de operatie ondergaan, na de operatie niet tevreden, er is sprake van de zogehete "double bubble". Afspraak gemaakt voor een tweede operatie. Na verloop van 2 maanden weer een afspraak gemaakt, resultaat is nog steeds niet wat ik er van verwachtte. 3e operatie, na herstel nog steeds last van het "waterfall" effect. Goedkoop is niet altijd duurkoop zei mijn oma altijd en dat klopt in deze ook. Al aantallen jaren loop ik door 3 "mislukte" operaties nog steeds met misvormde borsten.

Ervaring: uiterlijke schijn(vertoning) en goedkoop is niet altijd de beste optie. Bedenk je dus goed vóór dat je een operatie bij ACCZ / A Klinieken uit wilt laten voeren na het lezen van mijn ervaring(en). Toon minder »
Ab Bagger
8 oktober 2020 19:07
Geweldig! Kundige mensen, fantastisch resultaat. Drs. van Onselen is zeer realistisch en je wordt goed geïnformeerd over wat je kunt verwachten. Het personeel is heel vriendelijk en zeer betrokken. Chapeau
r. d.m.
5 maart 2020 17:05
Zeer slechte resultaat van borstvergroting. Blijvende pijnklachten. Na de ingreep nemen ze totaal geen tijd meer voor je, totaal geen nazorg. Na 2 jaar ellende implantaten laten verwijderen in een andere kliniek, in totaal dus bijna 10,000 euro kwijt aan deze nachtmerrie. Ga hier niet heen! Ik probeerde een review te plaatsen op kliniekervaringen.nl, maar sl... Toon meer »
Zeer slechte resultaat van borstvergroting. Blijvende pijnklachten. Na de ingreep nemen ze totaal geen tijd meer voor je, totaal geen nazorg. Na 2 jaar ellende implantaten laten verwijderen in een andere kliniek, in totaal dus bijna 10,000 euro kwijt aan deze nachtmerrie. Ga hier niet heen! Ik probeerde een review te plaatsen op kliniekervaringen.nl, maar slechte reviews worden daar gewoon niet geplaatst, dus vertrouw die website maar ook niet! Toon minder »
Jessica van der Voort
22 januari 2020 10:10
Pas op! Ik heb hier een ooglidcorrectie ondergaan. Zeer slecht uitgevoerd boven het litteken heb ik nu een rimpel erbij net onder me wenkbrauw. Personeel is niet vriendelijk en je wordt behandeld als een nummertje. Trek de chirurgen die daar werken na, er werkt een chirurg die op de zwarte lijst staat naar aanleiding dat 2 patienten zijn overleden. Dus moch... Toon meer »
Pas op! Ik heb hier een ooglidcorrectie ondergaan. Zeer slecht uitgevoerd boven het litteken heb ik nu een rimpel erbij net onder me wenkbrauw.
Personeel is niet vriendelijk en je wordt behandeld als een nummertje.
Trek de chirurgen die daar werken na, er werkt een chirurg die op de zwarte lijst staat naar aanleiding dat 2 patienten zijn overleden.
Dus mocht je het overwegen controleer alles!!!!
En ze nemen je niet serieus als je ontevreden terugkomt. De revieuws op bepaalde sites gaan eerst via hun alvorens ze er op worden gezet. 0 procent transparantie en waarheid.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2 Toon minder »
Mariam Boom
5 oktober 2019 15:03
Ik probeer al maanden contact te krijgen,maar bellen nooit terug
Ze zouden iets voor mijn uitzoeken bij het zilveren kruis,maar dat kon even duren,
Een telefoontje naar het ziekenfonds wis ik het antwoord zelf al
Ben nu ergens anders heen,en dat was allemaal in korte tijd geregeld
Ben blij dat ik niet met hun in zee ben gegaan
jeannette peek
22 februari 2019 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €175 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €450 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2005
Adres
Dolderseweg 2F, Huis ter Heide
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten