A Klinieken Huis ter Heide - Bekijk prijzen en maak een afspraak
A Klinieken Huis ter Heide

A Klinieken Huis ter Heide

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 175 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 450 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. € 400 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2005
Adres
Dolderseweg 2F, Huis ter Heide
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Edwin van Onselen
Dr. Edwin van Onselen
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Vito Koeijers
Dr. Vito Koeijers
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

A Klinieken Huis ter Heide Reviews

3.5
11 reviews
Zeer goede ervaring bij A-klinieken . Erg blij met het eind resultaat . Zeker een aanrader !
Fabian Gomes
5 april 2024 09:09
Zeer professionele arts, uitgebreide uitleg met intake gehad, je wordt tijdens goed geïnformeerd en ze bellen ook een dag na de operatie keurig netjes op n beantwoorden al je vragen, ze zijn wel erg druk waardoor mijn operatie uitliep, net 5 dagen geleden geopereerd maar tot nu toe zeer goed resultaat van mijn wenkbrauwlift.
Diana Yildirmaz
25 maart 2024 13:01
Hele slechte communicatie, ze beloven bij de intake een herstel van 2 weken na operatie, blijkt vervolgens om 6 weken te gaan, verder geven ze bijna geen instructies over de nazorg (alleen een a4 tje met hele summiere informatie) De enige keer dat ze wel communiceren is als er betaald moet worden. Deze kliniek is alleen uit op zo snel mogelijk zoveel mogelij... Toon meer »
Hele slechte communicatie, ze beloven bij de intake een herstel van 2 weken na operatie, blijkt vervolgens om 6 weken te gaan, verder geven ze bijna geen instructies over de nazorg (alleen een a4 tje met hele summiere informatie)
De enige keer dat ze wel communiceren is als er betaald moet worden.
Deze kliniek is alleen uit op zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld te verdienen, aan de inrichting en patiënten wordt het in ieder geval niet besteed.
Ver weg blijven van deze kliniek, en lekker naar een gerenommeerde kliniek gaan Toon minder »
Wouter Jansen
29 januari 2024 18:06
Centraal gelegen in Utrecht. Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het pand huist meerdere bedrijven, A klinieken is gevestigd op de begane grond. Aanbellen noodzakelijk voor toegang tot de kliniek. Hoog aangeschreven kliniek met als plastisch chirurg de heer van Onselen. Goede informatie en intake voorafgaand aan de behandeling. Goede nazor... Toon meer »
Centraal gelegen in Utrecht. Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het pand huist meerdere bedrijven, A klinieken is gevestigd op de begane grond. Aanbellen noodzakelijk voor toegang tot de kliniek. Hoog aangeschreven kliniek met als plastisch chirurg de heer van Onselen. Goede informatie en intake voorafgaand aan de behandeling. Goede nazorg, fantastisch resultaat en goed betaalbaar! Toon minder »
Brigitte v.Gestel (Britjebrabant)
14 januari 2024 18:06
Ik ben echt verbaasd door de reacties hier. Een ster te geven over bejegening of afspraak problemen terwijl je wel tevreden bent met het resultaat is niet eerlijk. Ik ben zeer tevreden met mijn resultaat.
Judith van Manen
19 december 2023 13:01
Absolute afrader deze kliniek. Onpersoonlijke niet symphatieke benadering. Alle afspraken die je maakt worden niet nagekomen. In het geval van mijn dochter elke keer een uur heen en een uur terug en vervolgens ter plaatse de smoezen krijgen van een uur uitloop, dokter in de file, personeelsgebrek enz. De afspraken worden weken en soms maanden van tevoren gem... Toon meer »
Absolute afrader deze kliniek. Onpersoonlijke niet symphatieke benadering. Alle afspraken die je maakt worden niet nagekomen. In het geval van mijn dochter elke keer een uur heen en een uur terug en vervolgens ter plaatse de smoezen krijgen van een uur uitloop, dokter in de file, personeelsgebrek enz. De afspraken worden weken en soms maanden van tevoren gemaakt en worden geen enkele keer nagekomen. De ingreep is verder prima gegaan, maar verder maakt deze kliniek een rommelige onprofessionele indruk. Voor ons nooit meer hier…. Toon minder »
Richard Korthout
15 november 2023 08:08
Hele slechte ervaring gehad hier, ik werd heel onvriendelijk benaderd, werd zelfs belachelijk gemaakt. Ik stelde een vraag om meer te weten te komen en de arts reageerde beledigd, geen idee waarom. Echt een hele rare kliniek. Ik had vtv gemaild of hetgene dat ik wou mogelijk is, dat was het zeiden ze. Kom ik helemaal daarheen, een uur in het ov, plus ook nog... Toon meer »
Hele slechte ervaring gehad hier, ik werd heel onvriendelijk benaderd, werd zelfs belachelijk gemaakt. Ik stelde een vraag om meer te weten te komen en de arts reageerde beledigd, geen idee waarom. Echt een hele rare kliniek. Ik had vtv gemaild of hetgene dat ik wou mogelijk is, dat was het zeiden ze. Kom ik helemaal daarheen, een uur in het ov, plus ook nog bijna een uur wachten want ze liepen een uur uit (!), alleen maar om van een chagerijnige arts te horen te krijgen dat het niet kan. En om een uitleg mag ik dus niet vragen. Meest belachelijke ervaring ooit Toon minder »
Claudia Sinoo
14 juni 2023 12:12
Fijne intake gehad bij dhr van Onselen.
Goed advies gekregen en inmiddels de operatie gehad.
Super blij met het resultaat en zo blij dat ik het gedaan heb.
Alle vragen die ik had werden rustig en goed uitgelegd en er werd echt de tijd voor me genomen.
Bedankt.
Femke Beek
15 april 2023 06:06
Slechte kliniek niet eens 1 ster waard,ooit liposuctie laten doen zaten gewoon gaten in mijn benen,werd niet kosteloos opnieuw gedaan moest betalen voor lipofilling door die beunhaas van een van Onselen
Rosanna Van Rijn
17 februari 2023 11:11
Deze kliniek is echt geen aanrader. Ik ben behandeld binnen ACCZ | A Klinieken door V. Koeijers. Ik heb meerdere intake bezoeken gedaan en bij de arts in kwestie om geen impulsieve beslissingen te doen. Bij de intake gesprekken zijn ze heel attent echter kan je niet bij hen terecht als er buiten je macht om fouten zijn gemaakt. Ik heb helaas twee totaal vers... Toon meer »
Deze kliniek is echt geen aanrader. Ik ben behandeld binnen ACCZ | A Klinieken door V. Koeijers. Ik heb meerdere intake bezoeken gedaan en bij de arts in kwestie om geen impulsieve beslissingen te doen. Bij de intake gesprekken zijn ze heel attent echter kan je niet bij hen terecht als er buiten je macht om fouten zijn gemaakt. Ik heb helaas twee totaal verschillende borsten gekregen na de operatie waarvan het implantaat rechts te hoog is geplaatst en deze borst ook hierdoor hangt, misvormt is en niet gelijk is aan het andere. Het is een situatie waarmee ik erg in verlegenheid ben gebracht. Deze partij staat geheel tegenover je als je hier een klacht over indient en probeert zelftwijfel aan te praten dat het op een miraculeuze wijze je eigen schuld zal zijn.

Ik heb een donkerbruin vermoeden dat de positieve reviews door henzelf geschreven zouden kunnen zijn. Toon minder »
Marina de Jong van Laren
2 juni 2022 17:05
Zo jammer dat er weinig nazorg is. Ik wilde een cup groter maar die heb ik niet gekregen. Heb de arts niet meer gezien na de operatie. Echt het gevoel dat het geld binnen was en ik er niet meer toe deed. Zo jammer. Ik ga met mijn pijnklachten nu naar de huisarts. Bij accz zeggen ze toch alleen maar dat het erbij hoort. Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog s... Toon meer »
Zo jammer dat er weinig nazorg is. Ik wilde een cup groter maar die heb ik niet gekregen. Heb de arts niet meer gezien na de operatie. Echt het gevoel dat het geld binnen was en ik er niet meer toe deed. Zo jammer. Ik ga met mijn pijnklachten nu naar de huisarts. Bij accz zeggen ze toch alleen maar dat het erbij hoort. Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog steeds pijn. ik ben er in het verleden geweest voor een ooglid correctie. Toen ging het heel anders. Daarom had ik vertrouwen in de arts. Toon minder »
Char Paumen
13 februari 2022 20:08
I S
21 december 2020 11:11
Ik zou deze kliniek A Klinieken absoluut niet aanraden. Ik bleef achter met deze lelijke, vreselijke borsten na 3 operaties binnen 5 maanden. Ze luisterden niet naar mijn wensen en plaatsten veel te grote implantaten en uiteraard niet zorgvuldig gedaan. Denk alsjeblieft niet dat het jou niet zal overkomen! Ze zijn leuk totdat je een complicatie of een klacht... Toon meer »
Ik zou deze kliniek A Klinieken absoluut niet aanraden. Ik bleef achter met deze lelijke, vreselijke borsten na 3 operaties binnen 5 maanden. Ze luisterden niet naar mijn wensen en plaatsten veel te grote implantaten en uiteraard niet zorgvuldig gedaan. Denk alsjeblieft niet dat het jou niet zal overkomen! Ze zijn leuk totdat je een complicatie of een klacht hebt. In dat geval wordt alles geweigerd en moet u een hersteloperatie uit eigen zak betalen of een advocaat zoeken. Doe je onderzoek en kijk verder. Naar mijn mening is de A klinieken een verloren zaak. Je krijgt waar je voor betaalt. U bent gewaarschuwd. Als ik zelfs maar één persoon kan helpen die niet hoeft door te maken wat ik heb, dan ben ik gelukkig.

En als u probeert te reageren op een van hun sociale media met een opmerking die hen niet ten goede komt, wordt u geblokkeerd en wordt uw (eerlijke en realistische) opmerking verwijderd. Een oneerlijke kliniek is dit. Ook de eigenaar is uit de NVPC gezet. Waarom zou je kiezen voor een kliniek die geen lid is van het bestuur van plastisch chirurgen?! Realiseer je ook dat A klinieken al meerdere keren geschorst is.

Mijn advies is om alsjeblieft je huiswerk te doen - Google is je vriend. Word lid van het tuchtenforum en lees meerdere klachtenzaken die bij de geschillencommissie zijn terechtgekomen. Foute boel .... er zijn zoveel competente klinieken om uit te kiezen en een klinieken is daar NIET een van. In alle opzichten. Toon minder »
Fate
19 november 2020 19:07
Het laagste wat ik kan ingeven is 1 ster.... Het schrijven van een review kost moed, het gaat namelijk om het delen van een ervaring. Deze ervaring deel je doorgaans met mensen die erom vragen. Ik deel mijn ervaring(en) omtrent ACCZ Klinieken of ook wel A Klinieken. Het intake gesprek voor een borstvergroting verloopt soepel. Allicht want immers kom je feite... Toon meer »
Het laagste wat ik kan ingeven is 1 ster....
Het schrijven van een review kost moed, het gaat namelijk om het delen van een ervaring. Deze ervaring deel je doorgaans met mensen die erom vragen. Ik deel mijn ervaring(en) omtrent ACCZ Klinieken of ook wel A Klinieken.
Het intake gesprek voor een borstvergroting verloopt soepel. Allicht want immers kom je feitelijk gezien geld 'brengen'. Na het besluit te hebben genomen de operatie ondergaan, na de operatie niet tevreden, er is sprake van de zogehete "double bubble". Afspraak gemaakt voor een tweede operatie. Na verloop van 2 maanden weer een afspraak gemaakt, resultaat is nog steeds niet wat ik er van verwachtte. 3e operatie, na herstel nog steeds last van het "waterfall" effect. Goedkoop is niet altijd duurkoop zei mijn oma altijd en dat klopt in deze ook. Al aantallen jaren loop ik door 3 "mislukte" operaties nog steeds met misvormde borsten.

Ervaring: uiterlijke schijn(vertoning) en goedkoop is niet altijd de beste optie. Bedenk je dus goed vóór dat je een operatie bij ACCZ / A Klinieken uit wilt laten voeren na het lezen van mijn ervaring(en). Toon minder »
Ab Bagger
8 oktober 2020 19:07
Geweldig! Kundige mensen, fantastisch resultaat. Drs. van Onselen is zeer realistisch en je wordt goed geïnformeerd over wat je kunt verwachten. Het personeel is heel vriendelijk en zeer betrokken. Chapeau
r. d.m.
5 maart 2020 17:05
Zeer slechte resultaat van borstvergroting. Blijvende pijnklachten. Na de ingreep nemen ze totaal geen tijd meer voor je, totaal geen nazorg. Na 2 jaar ellende implantaten laten verwijderen in een andere kliniek, in totaal dus bijna 10,000 euro kwijt aan deze nachtmerrie. Ga hier niet heen! Ik probeerde een review te plaatsen op kliniekervaringen.nl, maar sl... Toon meer »
Zeer slechte resultaat van borstvergroting. Blijvende pijnklachten. Na de ingreep nemen ze totaal geen tijd meer voor je, totaal geen nazorg. Na 2 jaar ellende implantaten laten verwijderen in een andere kliniek, in totaal dus bijna 10,000 euro kwijt aan deze nachtmerrie. Ga hier niet heen! Ik probeerde een review te plaatsen op kliniekervaringen.nl, maar slechte reviews worden daar gewoon niet geplaatst, dus vertrouw die website maar ook niet! Toon minder »
Jessica van der Voort
22 januari 2020 10:10
Pas op! Ik heb hier een ooglidcorrectie ondergaan. Zeer slecht uitgevoerd boven het litteken heb ik nu een rimpel erbij net onder me wenkbrauw. Personeel is niet vriendelijk en je wordt behandeld als een nummertje. Trek de chirurgen die daar werken na, er werkt een chirurg die op de zwarte lijst staat naar aanleiding dat 2 patienten zijn overleden. Dus moch... Toon meer »
Pas op! Ik heb hier een ooglidcorrectie ondergaan. Zeer slecht uitgevoerd boven het litteken heb ik nu een rimpel erbij net onder me wenkbrauw.
Personeel is niet vriendelijk en je wordt behandeld als een nummertje.
Trek de chirurgen die daar werken na, er werkt een chirurg die op de zwarte lijst staat naar aanleiding dat 2 patienten zijn overleden.
Dus mocht je het overwegen controleer alles!!!!
En ze nemen je niet serieus als je ontevreden terugkomt. De revieuws op bepaalde sites gaan eerst via hun alvorens ze er op worden gezet. 0 procent transparantie en waarheid.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2 Toon minder »
Mariam Boom
5 oktober 2019 15:03
Mohamed Selim
11 juni 2019 12:12
Ik probeer al maanden contact te krijgen,maar bellen nooit terug
Ze zouden iets voor mijn uitzoeken bij het zilveren kruis,maar dat kon even duren,
Een telefoontje naar het ziekenfonds wis ik het antwoord zelf al
Ben nu ergens anders heen,en dat was allemaal in korte tijd geregeld
Ben blij dat ik niet met hun in zee ben gegaan
jeannette peek
22 februari 2019 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij A Klinieken Huis ter Heide?

Één zone Botox bij A Klinieken Huis ter Heide kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij A Klinieken Huis ter Heide?

1 ML filler kost bij A Klinieken Huis ter Heide v.a. € 400,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft A Klinieken Huis ter Heide?

Op basis van 19 Google reviews heeft A Klinieken Huis ter Heide 3.5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van A Klinieken Huis ter Heide?

Op Dolderseweg 2F is A Klinieken Huis ter Heide gevestigd in Huis ter Heide.