Alex_Injectables_JPG

Alex' Beautystudio

Wij laten jou zo mooi en belangrijk voelen als je bent.

Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk. Een adviesgesprek is bij ons altijd kosteloos en je wordt altijd behandelt door dezelfde arts. Een controle na 2 weken is altijd gratis.

Is het weer tijd voor een touch-up? Dan krijg je van ons automatisch een reminder. Je hoeft dus zelf niets bij te houden.

Alex' Beautystudio uit Eersel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.9
78 reviews
Bij Alex voor de eerste keer botox laten doen. (frons + voorhoofd + wenkbrauwlift) Ik wilde dit al lang eens doen, maar durfde nooit, ze heeft mijn vertrouwen kunnen winnen. Ik ben super blij met het resultaat en het deed niet eens pijn. Ik ben als de dood voor naalden! Ik hoef mij innegeval niet meer te storen aan "dat voorhoofd" Dankjewel Beauty studio... Toon meer »
Bij Alex voor de eerste keer botox laten doen.
(frons + voorhoofd + wenkbrauwlift)

Ik wilde dit al lang eens doen, maar durfde nooit, ze heeft mijn vertrouwen kunnen winnen.

Ik ben super blij met het resultaat en het deed niet eens pijn. Ik ben als de dood voor naalden! Ik hoef mij innegeval niet meer te storen aan "dat voorhoofd"

Dankjewel Beauty studio Alex voor mij weer beter te doen laten voelen!

Jullie zijn toppers!" Toon minder »
Luisa Smolders
19 oktober 2022 05:05
Al een aantal jaar kom ik bij Alex voor PMU wenkbrauwen en oogcontour boven en nog steeds blij mee! Alex is een spontane lieve meid die ook echt alle tijd voor je neemt. Fijn dat ze luistert naar je wensen en adviezen geeft. Heel blij met haar resultaten.
Kelly wouters
20 september 2022 05:05
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar i... Toon meer »
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar ik werd op mijn gemak gesteld en het viel echt mee! Alex is ook een super lieve en spontane meid. Ik raad Alex' beautystudio zeker aan!! Toon minder »
Marloes.
17 september 2022 12:12
Alex heeft mijn wenkbrauwen met permanente make-up prachtig sprekend gemaakt. Niet te opzichtig maar heel natuurlijk zijn ze geworden. Ik ben er heel blij mee en kan haar ook zeker aanraden als je er ook over denkt. Alex is heel kundig, vriendelijk en relaxed. De ruimte waarin zij werkt ziet er netjes en schoon uit. Kortom ik kan alleen maar positieve punten... Toon meer »
Alex heeft mijn wenkbrauwen met permanente make-up prachtig sprekend gemaakt. Niet te opzichtig maar heel natuurlijk zijn ze geworden. Ik ben er heel blij mee en kan haar ook zeker aanraden als je er ook over denkt. Alex is heel kundig, vriendelijk en relaxed. De ruimte waarin zij werkt ziet er netjes en schoon uit. Kortom ik kan alleen maar positieve punten opnoemen. Toon minder »
Helga Willemse
27 augustus 2022 20:08
Helaas een vervelende ervaring gehad met mijn baby botox behandeling. Een advies gesprek ingepland voor een goede uitleg en persoonlijk advies. Mijn wensen besproken en het uitgebreid gehad over mijn ogen en de lijntjes hieronder. Vervolgens is de behandeling aangeraden en ben ik de behandeling ondergaan. Enkele dagen later kreeg ik ontzettend last van walle... Toon meer »
Helaas een vervelende ervaring gehad met mijn baby botox behandeling. Een advies gesprek ingepland voor een goede uitleg en persoonlijk advies. Mijn wensen besproken en het uitgebreid gehad over mijn ogen en de lijntjes hieronder. Vervolgens is de behandeling aangeraden en ben ik de behandeling ondergaan. Enkele dagen later kreeg ik ontzettend last van wallen. Hiervoor gebeld maar dit zou niet persé van de botox kunnen komen. Een week afwachten werd me aangeraden. Ondertussen zelf research gedaan en een controle afspraak ingepland. Hier werd me verteld dat dit ‘het risico is’ en dat ik hier voor getekend heb. Benoemd dat ik niet tevreden ben en dat ik dit probleem bij het advies gesprek heb benoemd maar hier niets over werd gezegd. Voor mijn gevoel dus ook geen goed advies. Zo werd ik ook weer naar huis gestuurd. Ik moet het er zo maar mee doen want hier heb ik voor getekend. Heel erg jammer! Ik voel me niet gehoord en ben ook zeker niet tevreden met het resultaat. Toon minder »
Danique Cornelissen
26 augustus 2022 11:11
Vandaag bij Alex geweest voor mijn lippen dmv meso-gun.
Super goed bevallen, niet pijnlijk, heel netjes en voelt je meteen op je gemak.
Kijk al uit naar de volgende keer
Hardstikke bedankt

Groet
Kelly
Kelly Stevens
15 juli 2022 14:02
Heb mijn eerste pmu behandeling gehad. Ziet er goed uit. Alex werkt erg nauwkeurig. Je voelt je bij haar in goede handen.
Joke Daams
4 juli 2022 07:07
Ik had al maanden last van hoofdpijn dankzij
wat Botox zijn mijn spieren ontspannen en is de hoofdpijn weg. Zo blij mee. Raad het iedereen aan. Fijne arts en Alex een lieve dame
Jolanda Jepkes
27 juni 2022 12:12
Alex is een super lieve meid, en is echt super goed in het vak dat ze doet. Ze is secuur en ben weer heel blij met mijn wenkbrauwen. Ik kom ook een keer in de twee jaar bij haar voor mijn lippen met de mesogun, ze blijven super lang mooi! 🥰
Anouk Ruhrup
22 juni 2022 10:10
Ik kom al jaren bij Alex´ Beautystudio voor permanente make-up. De eerste keer heeft zij mijn wenkbrauwen perfect gedaan/gecorrigeerd (ik was eerst naar een andere salon gegaan, daar viel de PMU er nog net niet af na één week). Bij Alex was het heel anders. Zij gaat zeer vakkundig te werk en kijkt samen met jou naar wat het beste bij je past qua vorm/kleur e... Toon meer »
Ik kom al jaren bij Alex´ Beautystudio voor permanente make-up. De eerste keer heeft zij mijn wenkbrauwen perfect gedaan/gecorrigeerd (ik was eerst naar een andere salon gegaan, daar viel de PMU er nog net niet af na één week). Bij Alex was het heel anders. Zij gaat zeer vakkundig te werk en kijkt samen met jou naar wat het beste bij je past qua vorm/kleur etc. Ze laat ook eerst zien hoe het eruit zal komen te zien en pas als je er zeker van bent begint ze met het zetten van de PMU. Inmiddels heeft ze mijn wenkbrauwen dus in de perfecte shape en kleur gemaakt, mijn lippen een subtiel kleurtje gegeven d.m.v. de Full Lips methode (altijd een mooi kleurtje, af en toe alleen een neutrale lippenbalsem gebruiken en het ziet er keurig verzorgd uit!) Vele complimenten gehad over de lippen, wenkbrauwen en niet te min; de perfect strak gezette eyeliner! Ik heb boven een wat dikkere rand en onder een subtiel randje, omdat ik het wat natuurlijker wilde houden. Alex luistert naar je wensen en ik ben erg blij met de resultaten! Voordeel is dat het erg lang blijft zitten en ik dus ook niet heel vaak terug hoef, al is het zeker geen straf om bij Alex de PMU te laten bijwerken! Ze stelt je erg op je gemak en je ligt er heerlijk comfortabel bij, dankzij de heerlijke stoel en een extra dekentje voor de koukleumen. Toon minder »
Sanne Aarts
14 juni 2022 21:09
Onlangs mijn oogcontouren boven en onder laten doen. Meteen al bij binnenkomst een heel goed gevoel, een heel warm welkom en een hele mooie omgeving. Alex is een echte professional, ze heeft het ontzettend mooi gedaan. Ik krijg er veel complimentjes over.
Rosette Seuntjens
13 mei 2022 15:03
Fijne service. Alex weet je te overtuigen en doet wat ze beloofd.
Erg kundig. Fijne salon.
Paula de Vries
23 april 2022 18:06
Vorige week bij Alex geweest voor lippen en baby Botox frons / voorhoofd. Super blij mee nu al en het eindresultaat is pas volgende week zichtbaar! Ook ga ik altijd naar Alex voor PMU wenkbrauwen, tevens daar heel blij mee
Veerle Vlemmix
17 april 2022 06:06
Voor de eerste keer missofillers laten zetten door Alex. Ben erg tevreden, ze zijn natuurlijk zoals ik wilde. Ik kom zeker vaker terug. Het voelde erg vertrouwd
anastasia snelders
5 maart 2022 18:06
Heb lang getwijfeld over mijn wenkbrauwen. Maar Alex stelde mij zo op mijn gemak.
Deed alles goed uitleggen
Is heel professioneel.
En ben super tevreden over mijn wenkbrauwen. Veel eerder moeten doen.
Ik ga hier ieder jaar terug voor de touch up.
I vd Brande
27 februari 2022 05:05
Geweldige instelling en geweldige resultaten. Bedankt! Ik vind het moeilijk om over dergelijke procedures te beslissen, ik volg het werk van dit meisje al 2 jaar en de resultaten zijn altijd geweldig.
Valentina Dalakova
26 februari 2022 08:08
Een echte VAKVROUW. Ze weet waar ze het over heeft en voert ieder aspect kundig uit. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten, hier is klant echt nog Koning. Alex is een lieve zorgzame,secure, enthousiaste en vrolijke vrouw die de klant met een fijn gevoel haar salon uit laat gaan.
Claudia K.
11 februari 2022 16:04
Ik ben voor meerdere behandelingen bij Alex geweest en altijd super tevreden over het resultaat. Er wordt erg professioneel gehandeld door Alex en de arts. Daarnaast ga ik er altijd graag naartoe omdat ik nog iedere keer erg warm ontvangen ben. Het is prettig om bij hen in de stoel te liggen. Jullie geven altijd een prettige vibe, niet zo kil en steriel zoal... Toon meer »
Ik ben voor meerdere behandelingen bij Alex geweest en altijd super tevreden over het resultaat. Er wordt erg professioneel gehandeld door Alex en de arts.
Daarnaast ga ik er altijd graag naartoe omdat ik nog iedere keer erg warm ontvangen ben. Het is prettig om bij hen in de stoel te liggen. Jullie geven altijd een prettige vibe, niet zo kil en steriel zoals in de meeste praktijken!
Ik zou iedereen Alex’beautystudio aanbevelen! Toon minder »
Nienke Gielen
25 januari 2022 07:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €107 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €79 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Restylane
V.a. €263 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €189 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €399 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €319 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, PDO-draadlift
Kliniek opgericht
2019
Adres
Gebint 1N, Eersel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten