BeauClinic Nederland

BeauClinic Nederland

BeauClinic Nederland uit Nieuwegein is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.4
7 reviews
Voor de behandeling hebben we uitgebreide informatie gekregen over hoe de behandeldag eruit ziet en ook over de nazorg.

Ook werd er gekeken of het donor gebied goed was en wat we konden verwachten, ze zijn heel eerlijk in hun advies.
YB DEMIREL
12 juli 2022 16:04
hele slechte kliniek. na een jaar geleden heb ik probleem in doneer gebied en grote gedeelte van de getransplanteerde haren niet gegroeid bovendien de prijzen in de site zijn niet klopt ik heb veel betaald en ik heb nu hele slechte resultaten. mijn haar was beter dan nu. ik heb mijn haar en geld verloren.
Shams Sun
3 juli 2022 20:08
Het was de eerste keer dat ik zo'n grote operatie onderging en Beauclinic maakte mijn algehele ervaring geweldig. Na mijn haartransplantatie-ervaring raad ik mensen ten zeerste aan vanwege de betrouwbaarheid, transparantie en professionele manier van omgaan met de patiënten van deze kliniek. De resultaten zullen enige tijd vergen, maar de operatie was pijnlo... Toon meer »
Het was de eerste keer dat ik zo'n grote operatie onderging en Beauclinic maakte mijn algehele ervaring geweldig. Na mijn haartransplantatie-ervaring raad ik mensen ten zeerste aan vanwege de betrouwbaarheid, transparantie en professionele manier van omgaan met de patiënten van deze kliniek. De resultaten zullen enige tijd vergen, maar de operatie was pijnloos en volledig hygiënisch. De prijs en ervaring waard. Toon minder »
Sheheryar Mahmood
25 januari 2022 11:11
Geweldige kliniek! Vriendelijk en behulpzaam personeel waardoor je je erg op je gemak voelt. Zeker een aanrader.
Romy Velthuis
21 april 2021 17:05
Zeer goede ervaring met deze kliniek! Het resultaat nu na een jaar is echt geweldig. Echter zie je al vrij snel verbetering optreden. Vandaag op bezoek geweest voor mijn 4e prp behandeling, wat een aanbeveling is na de transplantatie. Om haaruitval tegen te gaan, voor het aangrenzende gebied van bestaande haren. Ook een terugblik gedaan en foto’s van een j... Toon meer »
Zeer goede ervaring met deze kliniek! Het resultaat nu na een jaar is echt geweldig. Echter zie je al vrij snel verbetering optreden.

Vandaag op bezoek geweest voor mijn 4e prp behandeling, wat een aanbeveling is na de transplantatie. Om haaruitval tegen te gaan, voor het aangrenzende gebied van bestaande haren.

Ook een terugblik gedaan en foto’s van een jaar geleden met nu vergeleken. Wereld van verschil, het maakt je aanblik zoveel jonger.

Daarnaast vriendelijk en professioneel personeel.

Samenvattend: Ik ben een tevreden klant van BeauClinic Toon minder »
Emiel Looij
10 november 2020 21:09
Echt een heel goede kliniek die naar je luistert en je goed helpt. Een van de weinige klinieken waar de intake met de chirurg is. Van alle klinieken die ik heb bezocht was dit by far de beste qua gevoel en dat maken ze tijdens de behandeling en de dagen daarna meer dan waar.
Daarbij doen ze het zo secuur dat je amper korstjes en dergelijke hebt. 10!!
Rico van Doorn
28 januari 2020 10:10
Fantastische service, super professioneel team! Eind resultaat pas over 1 jaar maar het ziet er nu al goed uit!
Joost Kroon
22 december 2017 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €195 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €125 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €445 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €440 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2015
Adres
Wiersedreef 30, Nieuwegein
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten