BeauClinic Nederland

BeauClinic Nederland

Bekijk agenda
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 195 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 125 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. € 445 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 440 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2015
Adres
Wiersedreef 30, Nieuwegein
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Freek Broekhuijse
Drs. Freek Broekhuijse
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Eva Klint
Drs. Eva Klint
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken

BeauClinic Nederland Reviews

4.6
18 reviews
De kliniek en personeel top. Alleen het eindresultaat moest ik geduld mee hebben maar resultaat was bizar slecht. Voor de gezelligheid zou ik terug gaan maar voor resultaat adviseer ik toch een andere kliniek
Farid Hayati
16 juli 2023 20:08
Twaalf juli 2023 een haartransplantatie ondergaan bij Beauclinic te Nieuwegein. De behandeling is goed verlopen, eigenlijk weinig tot geen pijn gehad tijdens de behandeling, alleen de eerste paar injecties met verdoving zijn niet prettig, maar ook weer niet heel echt pijnlijk. Erg professioneel personeel, van begin (consult) tot het einde (eind gesprek) werd... Toon meer »
Twaalf juli 2023 een haartransplantatie ondergaan bij Beauclinic te Nieuwegein. De behandeling is goed verlopen, eigenlijk weinig tot geen pijn gehad tijdens de behandeling, alleen de eerste paar injecties met verdoving zijn niet prettig, maar ook weer niet heel echt pijnlijk. Erg professioneel personeel, van begin (consult) tot het einde (eind gesprek) werd alles duidelijk uitgelegd. Hele aardige arts (Eva) en assistenten (sorry, ik weet al jullie namen niet meer) die mij met een positief gevoel weer huiswaarts hebben doen keren. Absoluut een aanrader voor mensen die van plan zijn om een haartransplantatie te willen ondergaan. Met vriendelijke groet, Sjors Toon minder »
sjors sjors
13 juli 2023 22:10
Vandaag haartransplantatie gehad. De ontvangst was hartelijk en de voorbehandeling door de assistentes was professioneel en de verdoving was nagenoeg pijnloos. het uithalen van de grafts voelde ik niks van, eveneens het maken van de incisies die door dokter Freek werden gedaan, hierna een mooie lunch gekregen, echt mooi verzorgd.Daarna het plaatsen van de g... Toon meer »
Vandaag haartransplantatie gehad. De ontvangst was hartelijk en de voorbehandeling door de assistentes was professioneel en de verdoving was nagenoeg pijnloos. het uithalen van de grafts voelde ik niks van, eveneens het maken van de incisies die door dokter Freek werden gedaan, hierna een mooie lunch gekregen, echt mooi verzorgd.Daarna het plaatsen van de grafts, lekker onderhoudend liggen babbelen met de assistentes en de tijd vloog voorbij. na de afsluitende briefing ging ik zeer tevreden weer naar huis. Toon minder »
Martine Verbruggen
9 juni 2023 19:07
Vandaag m’n tweede Haartransplantatie gehad (kleine). Geweldige arts (Freek) en super en kundig personeel. Alles wordt gedaan om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt bellen en mailen wanneer je maar wilt als je vragen hebt en ze hebben al het geduld van de wereld en helpen je altijd!
Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen.
Wilma Block
1 juni 2023 10:10
Goede kliniek. Behandeling zeer geslaagd! Nu benieuwd naar het eindresultaat.
Tim De Vries
23 april 2023 13:01
Ik had hier een zeer prettige ervaring en nog belangrijker, een zeer natuurlijk ogend resultaat.
Simon Jansen
26 januari 2023 12:12
Ben onlangs een haartransplantatie ondergaan bij beauclinic top service en heel vriendelijk personeel zou het zo nog eens doen !! Dank jullie wel
Anthony Van Susteren
27 december 2022 09:09
Erg tevreden over de kliniek. Professioneel, persoonlijk betrokken en goed advies op maat. Aanrader. Tenzij je al een dikke natuurlijke bos haar hebt. 5/5 sterren.
Jonathan Mak
22 december 2022 14:02
Ik heb een haartransplantatie bij Beauclinic gehad op 20_09_2022. Mijn arts is Freek Broekhuijse. Er zit inmiddels 1 maandje erop, en daarom wou ik deze review gaan plaatsen, zodat mensen kunnen horen+zien van hoe het is gegaan deze 1ste maand, en dat ik Beauclinic alvast kan aanraden indien je geïnteresseerd bent in een haartransplantatie! Ik zal mijn revie... Toon meer »
Ik heb een haartransplantatie bij Beauclinic gehad op 20_09_2022.
Mijn arts is Freek Broekhuijse.
Er zit inmiddels 1 maandje erop, en daarom wou ik deze review gaan plaatsen, zodat mensen kunnen horen+zien van hoe het is gegaan deze 1ste maand, en dat ik Beauclinic alvast kan aanraden indien je geïnteresseerd bent in een haartransplantatie!
Ik zal mijn review bijwerken na precies 1 jaar zodat wie dit ook leest en geïnteresseerd in is, het uiteindelijk resultaat ook kan zien. :)

Voor nu kan ik zeggen dat de mensen bij Beauclinic zeer vriendelijk, behulpzaam, bekwaam personeel zijn.
Het is een professioneel bedrijf met heel veel theoretische als praktische ervaring. Die er alles aan doen voor jou om maximaal resultaat te behalen.

Zeer empathische arts en verplegers. Als je al binnenkomt merk je een fijne sfeer/werksfeer.

Ik heb het van begin tot eind als een heel gezellige ervaring meegemaakt.
Ik kreeg goede duidelijke uitleg vanaf het begin al, en ook nadat de haartransplantatie was uitgevoerd.
Top was de hele ervaring.
Fijne kliniek. :) Toon minder »
JE
18 oktober 2022 13:01
Voor mijn 2 x een behandeling gehad en deze keer mijn gehele kalende kruin vol laten zetten en mega blij met resultaat l! Dank dames en heer van Beauclinic! Gr Cees Molenaar
Cees Barplanet.nl
11 oktober 2022 10:10
Voor de behandeling hebben we uitgebreide informatie gekregen over hoe de behandeldag eruit ziet en ook over de nazorg.

Ook werd er gekeken of het donor gebied goed was en wat we konden verwachten, ze zijn heel eerlijk in hun advies.
YB DEMIREL
12 juli 2022 16:04
hele slechte kliniek. na een jaar geleden heb ik probleem in doneer gebied en grote gedeelte van de getransplanteerde haren niet gegroeid bovendien de prijzen in de site zijn niet klopt ik heb veel betaald en ik heb nu hele slechte resultaten. mijn haar was beter dan nu. ik heb mijn haar en geld verloren.
Shams Sun
3 juli 2022 20:08
Het was de eerste keer dat ik zo'n grote operatie onderging en Beauclinic maakte mijn algehele ervaring geweldig. Na mijn haartransplantatie-ervaring raad ik mensen ten zeerste aan vanwege de betrouwbaarheid, transparantie en professionele manier van omgaan met de patiënten van deze kliniek. De resultaten zullen enige tijd vergen, maar de operatie was pijnlo... Toon meer »
Het was de eerste keer dat ik zo'n grote operatie onderging en Beauclinic maakte mijn algehele ervaring geweldig. Na mijn haartransplantatie-ervaring raad ik mensen ten zeerste aan vanwege de betrouwbaarheid, transparantie en professionele manier van omgaan met de patiënten van deze kliniek. De resultaten zullen enige tijd vergen, maar de operatie was pijnloos en volledig hygiënisch. De prijs en ervaring waard. Toon minder »
Sheheryar Mahmood
25 januari 2022 11:11
Geweldige kliniek! Vriendelijk en behulpzaam personeel waardoor je je erg op je gemak voelt. Zeker een aanrader.
Romy Velthuis
21 april 2021 17:05
Zeer goede ervaring met deze kliniek! Het resultaat nu na een jaar is echt geweldig. Echter zie je al vrij snel verbetering optreden. Vandaag op bezoek geweest voor mijn 4e prp behandeling, wat een aanbeveling is na de transplantatie. Om haaruitval tegen te gaan, voor het aangrenzende gebied van bestaande haren. Ook een terugblik gedaan en foto’s van een j... Toon meer »
Zeer goede ervaring met deze kliniek! Het resultaat nu na een jaar is echt geweldig. Echter zie je al vrij snel verbetering optreden.

Vandaag op bezoek geweest voor mijn 4e prp behandeling, wat een aanbeveling is na de transplantatie. Om haaruitval tegen te gaan, voor het aangrenzende gebied van bestaande haren.

Ook een terugblik gedaan en foto’s van een jaar geleden met nu vergeleken. Wereld van verschil, het maakt je aanblik zoveel jonger.

Daarnaast vriendelijk en professioneel personeel.

Samenvattend: Ik ben een tevreden klant van BeauClinic Toon minder »
Emiel Looij
10 november 2020 21:09
Echt een heel goede kliniek die naar je luistert en je goed helpt. Een van de weinige klinieken waar de intake met de chirurg is. Van alle klinieken die ik heb bezocht was dit by far de beste qua gevoel en dat maken ze tijdens de behandeling en de dagen daarna meer dan waar.
Daarbij doen ze het zo secuur dat je amper korstjes en dergelijke hebt. 10!!
Rico van Doorn
28 januari 2020 10:10
Fantastische service, super professioneel team! Eind resultaat pas over 1 jaar maar het ziet er nu al goed uit!
Joost Kroon
22 december 2017 16:04
Schrijf een review