BeauClinic Nederland - Bekijk prijzen en maak een afspraak
BeauClinic Nederland

BeauClinic Nederland

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 195 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 440 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 125 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. € 445 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2015
Adres
Wiersedreef 30, Nieuwegein
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Freek Broekhuijse
Drs. Freek Broekhuijse
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Eva Klint
Drs. Eva Klint
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

BeauClinic Nederland Reviews

4.8
72 reviews
Beauclinic via Google gevonden en ik kon vrij snel direct terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit was een prettig gesprek waarin ik mijn ervaringen (van een haartransplantatie elders) kon delen en mijn vragen kon stellen. Vrij kort daarna kunnen starten met de PRP behandeling en inmiddels twee sessies gehad. Tot nu toe erg tevreden met de resultaten... Toon meer »
Beauclinic via Google gevonden en ik kon vrij snel direct terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit was een prettig gesprek waarin ik mijn ervaringen (van een haartransplantatie elders) kon delen en mijn vragen kon stellen. Vrij kort daarna kunnen starten met de PRP behandeling en inmiddels twee sessies gehad. Tot nu toe erg tevreden met de resultaten en de service, waarbij de PRP behandeling een flinke boost heeft gegeven na het ondergaan van een HT. Toon minder »
Michael Vds
15 mei 2024 11:11
Ik heb bij Beauclinic een PRP behandeling gedaan. Hele vriendelijke mensen, zowel aan het begin bij de intake als later tijdens de behandeling. Goede sfeer en alle ruimte om vragen te stellen, ze nemen echt de tijd om alles helder uit te leggen. De PRP behandeling is eigenlijk zo voorbij, waarbij de behandelaar tijdens het injecteren van het plasma gebruik m... Toon meer »
Ik heb bij Beauclinic een PRP behandeling gedaan.
Hele vriendelijke mensen, zowel aan het begin bij de intake als later tijdens de behandeling.
Goede sfeer en alle ruimte om vragen te stellen, ze nemen echt de tijd om alles helder uit te leggen.
De PRP behandeling is eigenlijk zo voorbij, waarbij de behandelaar tijdens het injecteren van het plasma gebruik maakt van een soort massageapparaat op je hoofd om de prikjes als het ware te maskeren. Hierdoor merk je de injecties nauwelijks op.
Met een paar kleine rode puntjes op mijn hoofdhuid die amper zichtbaar waren ging ik naar huis, vrijwel zonder pijn. Mijn hoofdhuid voelde alleen een beetje strak aan als ik fronste. De volgende dag was dat alweer weg.

Ook kreeg ik na mijn behandeling nog advies over welke andere producten in kan gebruiken om mijn haargroei te blijven behouden. Ze denken daarin echt met je mee!

Beauclinic heeft echt mijn twijfel die ik had over de PRP behandeling weg kunnen nemen door deskundig advies en uitleg te geven.

Ik had ook naar een kliniek dichter in de buurt kunnen gaan, maar al vanaf het moment dat ik op hun website kwam voelde het goed aan en dat bleek in de praktijk ook zo te zijn.

Ik kan deze kliniek echt aanraden! Toon minder »
T. Jorn
15 mei 2024 10:10
Beauclinic is een hele fijne kliniek. Vriendelijk personeel, stellen je goed op je gemak, op en top professioneel en top specialisten. Tijdens de behandeling vertellen ze duidelijk wat er gaat komen en dat je moet aangeven als het pijn doet. Want pijn willen ze natuurlijk voorkomen, dan verdoven ze het plaatselijk nog meer. De eerste nacht veel pijn gehad en... Toon meer »
Beauclinic is een hele fijne kliniek. Vriendelijk personeel, stellen je goed op je gemak, op en top professioneel en top specialisten. Tijdens de behandeling vertellen ze duidelijk wat er gaat komen en dat je moet aangeven als het pijn doet. Want pijn willen ze natuurlijk voorkomen, dan verdoven ze het plaatselijk nog meer. De eerste nacht veel pijn gehad en dan werkt het noodnummer ook goed. Ze hebben mij direct gerust gesteld en aangegeven wat ik moest doen. Tweede nacht verliep gelukkig rustiger en de pijnmedicatie deed goed zijn werk. Ben super tevreden over het resultaat tot nu toe. Nu afwachten hoe mijn nieuwe haar in de komende 5 tot 9 maanden gaat groeien. Toon minder »
Jeroen van Klaren
12 mei 2024 06:06
Mijn ervaring tot dusverre was dat ze:
1- Zeer goed de intake uitvoeren en behandelplannen bespreken
2- De behandeling zelf doen ze goed en het team heeft een heel aangename sfeer.
3- De informatie, producten en de nazorg is uitstekend

Ik ben wel nog in het proces van de haren te zien groeien, dus het resultaat moet nog blijken!
MJ T
9 mei 2024 11:11
Na lang twijfelen was het voor mij wel duidelijk waar ik mijn haartransplantatie wilde laten doen. Want Beauclinic heeft een zeer goede reputatie. Ik werd vriendelijk ontvangen en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord tijdens de intake. De dag van de behandeling verliep zeer soepel en het resultaat mag er dan ook wezen. Want ik ben er super blij mee. Be... Toon meer »
Na lang twijfelen was het voor mij wel duidelijk waar ik mijn haartransplantatie wilde laten doen. Want Beauclinic heeft een zeer goede reputatie.
Ik werd vriendelijk ontvangen en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord tijdens de intake.
De dag van de behandeling verliep zeer soepel en het resultaat mag er dan ook wezen.
Want ik ben er super blij mee.
Beauclinic levert topkwaliteit en een fijne service, dus zeker een aanrader! Toon minder »
Mariska Nout
2 mei 2024 18:06
Via mijn zoon kwam ik bij Beauclinic terecht. Na jaren geleden een chemo therapie te hebben ondergaan, was mijn haar veel dunner geworden. Wat ik vreselijk vond. Na 3 keer zag ik goed resultaat. Vanmorgen heb ik de 4de keer de behandeling ondergaan, afwachten of er nog meer haren bijkomen. De behandeling viel mij mee, met naaldjes met vloeistof in je hoofdhu... Toon meer »
Via mijn zoon kwam ik bij Beauclinic terecht. Na jaren geleden een chemo therapie te hebben ondergaan, was mijn haar veel dunner geworden. Wat ik vreselijk vond. Na 3 keer zag ik goed resultaat. Vanmorgen heb ik de 4de keer de behandeling ondergaan, afwachten of er nog meer haren bijkomen.
De behandeling viel mij mee, met naaldjes met vloeistof in je hoofdhuid geinjecteerd te worden, vond ik eng. Je voelt de prikken, maar met een afleidend trilapparaatje, wat helpt, is het goed te doen. Een aanrader! Toon minder »
Ria Buts
6 maart 2024 13:01
De keuze maken om een haartransplantatie te laten doen is toch niet niks. Na veel onderzoek ben ik bij Beauclinic terecht gekomen en na mijn gratis advies gesprek heb ik uiteindelijk besloten om een haartransplantatie te laten doen. De dag van de behandeling gaat alles eigenlijk wel vanzelf, Beauclinic heeft kundig personeel, alles is goed geregeld en voor j... Toon meer »
De keuze maken om een haartransplantatie te laten doen is toch niet niks. Na veel onderzoek ben ik bij Beauclinic terecht gekomen en na mijn gratis advies gesprek heb ik uiteindelijk besloten om een haartransplantatie te laten doen. De dag van de behandeling gaat alles eigenlijk wel vanzelf, Beauclinic heeft kundig personeel, alles is goed geregeld en voor je het weet loop je met een fijn gevoel de deur uit. Beauclinic heeft goede nazorg, denken met je mee tijdens je advies gesprek en de behandeling en zijn oprecht gericht op het beste resultaat voor jou! Al met al, overweeg je het om een haartransplantatie te laten doen dan zou ik Beauclinic zeker aanraden! Toon minder »
kjell de ruiter
6 maart 2024 11:11
In december 2023 onderging ik een haartransplantatie bij Beauclinic en mijn ervaring is uiterst positief. Vriendelijke sfeer bij binnenkomst, deskundige personeel en de gedetailleerde voorlichting met eerlijke verwachtingen. De zorgvuldige nazorg, inclusief instructies en regelmatige follow-up met een check hoe het herstelproces ging, benadrukt de toewijding... Toon meer »
In december 2023 onderging ik een haartransplantatie bij Beauclinic en mijn ervaring is uiterst positief. Vriendelijke sfeer bij binnenkomst, deskundige personeel en de gedetailleerde voorlichting met eerlijke verwachtingen. De zorgvuldige nazorg, inclusief instructies en regelmatige follow-up met een check hoe het herstelproces ging, benadrukt de toewijding van Beauclinic. De deskundigheid van arts Freek heeft gezorgd voor een natuurlijke haargrens die past bij mij gezicht en expressie. Ik ben hier zeer tevreden mee. Kortom, Beauclinic is een uitstekende keuze voor haartransplantaties, en ik beveel het van harte aan. Toon minder »
Wesley
4 maart 2024 17:05
Goede ervaring met PRP behandelingen, nadat ik eerder via een vriend was gewezen op deze kliniek. Vriendelijk personeel en schone behandelkamers. Resultaten waren zoals verwacht, minder haaruitval en geïrriteerde hoofdhuid is rustiger geworden. Kan de PRP behandelingen bij Beauclinic aan iedereen aanbevelen die merkt dat zijn haar dunner begint te worden.
Roy
4 maart 2024 08:08
Ik ben heel erg blij met Beauclinic. Van te voren veel onderzoek gedaan. Als het om je haar gaat is het belangrijk dat je voor een goede kliniek gaat en dat is Beauclinic zeker!! Het personeel is super vriendelijk en erg kundig. De nazorg is ook super goed. Ook kan je ze erg goed bereiken als je een vraag hebt. Ze reageren vaak al binnen 2 uur, super fijn na... Toon meer »
Ik ben heel erg blij met Beauclinic. Van te voren veel onderzoek gedaan. Als het om je haar gaat is het belangrijk dat je voor een goede kliniek gaat en dat is Beauclinic zeker!! Het personeel is super vriendelijk en erg kundig. De nazorg is ook super goed. Ook kan je ze erg goed bereiken als je een vraag hebt. Ze reageren vaak al binnen 2 uur, super fijn natuurlijk. Ik ben zo onwijs blij met het resultaat. Twijfel? Ga naar Beauclinic want je krijgt echt waar voor je geld! En bespaar niet door naar Turkije te gaan, de nazorg is namelijk nog belangrijker en dat is hier echt super goed geregeld! Toon minder »
Tom van Leeuwen
3 maart 2024 09:09
Alles op de behandeldag was perfect geregeld. De zorg van de professionals was goed en de pijn viel oprecht mee! Na een lange dag in de behandelkamer 100% tevreden naar huis gegaan
Damian Horbeek
2 februari 2024 20:08
Zeer goede, professionele kliniek. Erg geavanceerde manier van werken. Bijvoorbeeld de speciale NC-technologie waardoor er (bij mij) geen shock loss optreedt is een groot voordeel. Tijdens de behandeldag zeer goed verzorgd. Er werd goede uitleg gegeven over het verloop. Het voelde alsof de dag snel ging. De laatste uurtjes nog rustig film kunnen kijken terwi... Toon meer »
Zeer goede, professionele kliniek. Erg geavanceerde manier van werken. Bijvoorbeeld de speciale NC-technologie waardoor er (bij mij) geen shock loss optreedt is een groot voordeel. Tijdens de behandeldag zeer goed verzorgd. Er werd goede uitleg gegeven over het verloop. Het voelde alsof de dag snel ging. De laatste uurtjes nog rustig film kunnen kijken terwijl de nieuwe haren ingebracht werden. Fijne en gezellige mensen ook bij Beauclinic. Als je een haartransplantatie overweegt, ga dan absoluut voor Beauclinic! Toon minder »
Tim de Jong
26 december 2023 20:08
De kliniek en personeel top. Alleen het eindresultaat moest ik geduld mee hebben maar resultaat was bizar slecht. Voor de gezelligheid zou ik terug gaan maar voor resultaat adviseer ik toch een andere kliniek
Farid Hayati
16 juli 2023 20:08
Twaalf juli 2023 een haartransplantatie ondergaan bij Beauclinic te Nieuwegein. De behandeling is goed verlopen, eigenlijk weinig tot geen pijn gehad tijdens de behandeling, alleen de eerste paar injecties met verdoving zijn niet prettig, maar ook weer niet heel echt pijnlijk. Erg professioneel personeel, van begin (consult) tot het einde (eind gesprek) werd... Toon meer »
Twaalf juli 2023 een haartransplantatie ondergaan bij Beauclinic te Nieuwegein. De behandeling is goed verlopen, eigenlijk weinig tot geen pijn gehad tijdens de behandeling, alleen de eerste paar injecties met verdoving zijn niet prettig, maar ook weer niet heel echt pijnlijk. Erg professioneel personeel, van begin (consult) tot het einde (eind gesprek) werd alles duidelijk uitgelegd. Hele aardige arts (Eva) en assistenten (sorry, ik weet al jullie namen niet meer) die mij met een positief gevoel weer huiswaarts hebben doen keren. Absoluut een aanrader voor mensen die van plan zijn om een haartransplantatie te willen ondergaan. Met vriendelijke groet, Sjors Toon minder »
sjors sjors
13 juli 2023 22:10
Twaalf juli 2023 een haartransplantatie ondergaan bij Beauclinic te Nieuwegein. De behandeling is goed verlopen, eigenlijk weinig tot geen pijn gehad tijdens de behandeling, alleen de eerste paar injecties met verdoving zijn niet prettig, maar ook weer niet heel echt pijnlijk. Erg professioneel personeel, van begin (consult) tot het einde (eind gesprek) werd... Toon meer »
Twaalf juli 2023 een haartransplantatie ondergaan bij Beauclinic te Nieuwegein. De behandeling is goed verlopen, eigenlijk weinig tot geen pijn gehad tijdens de behandeling, alleen de eerste paar injecties met verdoving zijn niet prettig, maar ook weer niet heel echt pijnlijk. Erg professioneel personeel, van begin (consult) tot het einde (eind gesprek) werd alles duidelijk uitgelegd. Hele aardige arts (Eva) en assistenten (sorry, ik weet al jullie namen niet meer) die mij met een positief gevoel weer huiswaarts hebben doen keren. Absoluut een aanrader voor mensen die van plan zijn om een haartransplantatie te willen ondergaan. Met vriendelijke groet, Sjors Toon minder »
sjors
13 juli 2023 22:10
Vandaag haartransplantatie gehad. De ontvangst was hartelijk en de voorbehandeling door de assistentes was professioneel en de verdoving was nagenoeg pijnloos. het uithalen van de grafts voelde ik niks van, eveneens het maken van de incisies die door dokter Freek werden gedaan, hierna een mooie lunch gekregen, echt mooi verzorgd.Daarna het plaatsen van de g... Toon meer »
Vandaag haartransplantatie gehad. De ontvangst was hartelijk en de voorbehandeling door de assistentes was professioneel en de verdoving was nagenoeg pijnloos. het uithalen van de grafts voelde ik niks van, eveneens het maken van de incisies die door dokter Freek werden gedaan, hierna een mooie lunch gekregen, echt mooi verzorgd.Daarna het plaatsen van de grafts, lekker onderhoudend liggen babbelen met de assistentes en de tijd vloog voorbij. na de afsluitende briefing ging ik zeer tevreden weer naar huis. Toon minder »
Martine Verbruggen
9 juni 2023 19:07
Vandaag m’n tweede Haartransplantatie gehad (kleine). Geweldige arts (Freek) en super en kundig personeel. Alles wordt gedaan om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt bellen en mailen wanneer je maar wilt als je vragen hebt en ze hebben al het geduld van de wereld en helpen je altijd!
Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen.
Wilma Block
1 juni 2023 10:10
Goede kliniek. Behandeling zeer geslaagd! Nu benieuwd naar het eindresultaat.
Tim De Vries
23 april 2023 13:01
Ik had hier een zeer prettige ervaring en nog belangrijker, een zeer natuurlijk ogend resultaat.
Simon Jansen
26 januari 2023 12:12
Ben onlangs een haartransplantatie ondergaan bij beauclinic top service en heel vriendelijk personeel zou het zo nog eens doen !! Dank jullie wel
Anthony Van Susteren
27 december 2022 09:09
Erg tevreden over de kliniek. Professioneel, persoonlijk betrokken en goed advies op maat. Aanrader. Tenzij je al een dikke natuurlijke bos haar hebt. 5/5 sterren.
Jonathan Mak
22 december 2022 14:02
Ik heb een haartransplantatie bij Beauclinic gehad op 20_09_2022. Mijn arts is Freek Broekhuijse. Er zit inmiddels 1 maandje erop, en daarom wou ik deze review gaan plaatsen, zodat mensen kunnen horen+zien van hoe het is gegaan deze 1ste maand, en dat ik Beauclinic alvast kan aanraden indien je geïnteresseerd bent in een haartransplantatie! Ik zal mijn revie... Toon meer »
Ik heb een haartransplantatie bij Beauclinic gehad op 20_09_2022.
Mijn arts is Freek Broekhuijse.
Er zit inmiddels 1 maandje erop, en daarom wou ik deze review gaan plaatsen, zodat mensen kunnen horen+zien van hoe het is gegaan deze 1ste maand, en dat ik Beauclinic alvast kan aanraden indien je geïnteresseerd bent in een haartransplantatie!
Ik zal mijn review bijwerken na precies 1 jaar zodat wie dit ook leest en geïnteresseerd in is, het uiteindelijk resultaat ook kan zien. :)

Voor nu kan ik zeggen dat de mensen bij Beauclinic zeer vriendelijk, behulpzaam, bekwaam personeel zijn.
Het is een professioneel bedrijf met heel veel theoretische als praktische ervaring. Die er alles aan doen voor jou om maximaal resultaat te behalen.

Zeer empathische arts en verplegers. Als je al binnenkomt merk je een fijne sfeer/werksfeer.

Ik heb het van begin tot eind als een heel gezellige ervaring meegemaakt.
Ik kreeg goede duidelijke uitleg vanaf het begin al, en ook nadat de haartransplantatie was uitgevoerd.
Top was de hele ervaring.
Fijne kliniek. :) Toon minder »
JE
18 oktober 2022 13:01
Voor mijn 2 x een behandeling gehad en deze keer mijn gehele kalende kruin vol laten zetten en mega blij met resultaat l! Dank dames en heer van Beauclinic! Gr Cees Molenaar
Cees Barplanet.nl
11 oktober 2022 10:10
Voor de behandeling hebben we uitgebreide informatie gekregen over hoe de behandeldag eruit ziet en ook over de nazorg.

Ook werd er gekeken of het donor gebied goed was en wat we konden verwachten, ze zijn heel eerlijk in hun advies.
YB DEMIREL
12 juli 2022 16:04
hele slechte kliniek. na een jaar geleden heb ik probleem in doneer gebied en grote gedeelte van de getransplanteerde haren niet gegroeid bovendien de prijzen in de site zijn niet klopt ik heb veel betaald en ik heb nu hele slechte resultaten. mijn haar was beter dan nu. ik heb mijn haar en geld verloren.
Shams Sun
3 juli 2022 20:08
Het was de eerste keer dat ik zo'n grote operatie onderging en Beauclinic maakte mijn algehele ervaring geweldig. Na mijn haartransplantatie-ervaring raad ik mensen ten zeerste aan vanwege de betrouwbaarheid, transparantie en professionele manier van omgaan met de patiënten van deze kliniek. De resultaten zullen enige tijd vergen, maar de operatie was pijnlo... Toon meer »
Het was de eerste keer dat ik zo'n grote operatie onderging en Beauclinic maakte mijn algehele ervaring geweldig. Na mijn haartransplantatie-ervaring raad ik mensen ten zeerste aan vanwege de betrouwbaarheid, transparantie en professionele manier van omgaan met de patiënten van deze kliniek. De resultaten zullen enige tijd vergen, maar de operatie was pijnloos en volledig hygiënisch. De prijs en ervaring waard. Toon minder »
Sheheryar Mahmood
25 januari 2022 11:11
Geweldige kliniek! Vriendelijk en behulpzaam personeel waardoor je je erg op je gemak voelt. Zeker een aanrader.
Romy Velthuis
21 april 2021 17:05
Zeer goede ervaring met deze kliniek! Het resultaat nu na een jaar is echt geweldig. Echter zie je al vrij snel verbetering optreden. Vandaag op bezoek geweest voor mijn 4e prp behandeling, wat een aanbeveling is na de transplantatie. Om haaruitval tegen te gaan, voor het aangrenzende gebied van bestaande haren. Ook een terugblik gedaan en foto’s van een j... Toon meer »
Zeer goede ervaring met deze kliniek! Het resultaat nu na een jaar is echt geweldig. Echter zie je al vrij snel verbetering optreden.

Vandaag op bezoek geweest voor mijn 4e prp behandeling, wat een aanbeveling is na de transplantatie. Om haaruitval tegen te gaan, voor het aangrenzende gebied van bestaande haren.

Ook een terugblik gedaan en foto’s van een jaar geleden met nu vergeleken. Wereld van verschil, het maakt je aanblik zoveel jonger.

Daarnaast vriendelijk en professioneel personeel.

Samenvattend: Ik ben een tevreden klant van BeauClinic Toon minder »
Emiel Looij
10 november 2020 21:09
Echt een heel goede kliniek die naar je luistert en je goed helpt. Een van de weinige klinieken waar de intake met de chirurg is. Van alle klinieken die ik heb bezocht was dit by far de beste qua gevoel en dat maken ze tijdens de behandeling en de dagen daarna meer dan waar.
Daarbij doen ze het zo secuur dat je amper korstjes en dergelijke hebt. 10!!
Rico van Doorn
28 januari 2020 10:10
Fantastische service, super professioneel team! Eind resultaat pas over 1 jaar maar het ziet er nu al goed uit!
Joost Kroon
22 december 2017 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij BeauClinic Nederland?

Één zone Botox bij BeauClinic Nederland kost € 195,00.

Wat kost een filler behandeling bij BeauClinic Nederland?

1 ML filler kost bij BeauClinic Nederland v.a. € 445,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij BeauClinic Nederland?

Op basis van 30 Google reviews heeft BeauClinic Nederland 4.8 van de 5 sterren.

Waar is BeauClinic Nederland gevestigd?

Op Wiersedreef 30 is BeauClinic Nederland gevestigd in Nieuwegein.