Beautiful Soul Kliniek

Beautiful Soul Kliniek

Beautiful Soul Kliniek uit Helmond is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.2
5 reviews
Wil je Botox, dan adviseer ik niet om hier heen te gaan bij Jelle Claassen. 2 weken geleden Botox behandeling genomen, en dit is het resultaat. ‘Ja dan had je de frons ook mee moeten nemen’, nee dat is een slecht excuus. Want het excuses daar voor was dat de spiertjes aan het compenseren waren. Iemand met zorgplicht die overigens zeer arrogant is. Zeer en ze... Toon meer »
Wil je Botox, dan adviseer ik niet om hier heen te gaan bij Jelle Claassen. 2 weken geleden Botox behandeling genomen, en dit is het resultaat. ‘Ja dan had je de frons ook mee moeten nemen’, nee dat is een slecht excuus. Want het excuses daar voor was dat de spiertjes aan het compenseren waren. Iemand met zorgplicht die overigens zeer arrogant is. Zeer en zeer slecht.

Antwoord op eigenaars bericht:

Frappant dat andere klinieken en zo wel chirurgen dan meteen hun hoofd schudden wanneer ze mijn filmpjes/ foto’s zien! Nee nooit meer wil ik geholpen worden door Jelle Claassen. Andere klinieken zeggen dit nooit te hebben gezien, en dit zeer amateuristisch is. Toon minder »
Kim Helmond
11 mei 2021 18:06
Het personeel is erg gastvriendelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld en ze legden alles haarfijn uit. Top service!
Stephanie Berger
17 januari 2021 14:02
Een fijne kliniek die van de buitenkant niet teveel opvalt, maar er van binnen fijn uitziet. Je wordt netjes en hartelijk ontvangen en te woord gestaan en goed geadviseerd. Voor mij een reden om terug te komen en me te laten behandelen bij Beautiful Soul Kliniek.
Lindsay
6 december 2019 11:11
Zoek je een plek waar je persoonlijke aandacht krijgt en waar je je gewaardeerd voelt? Dan is dit de plek om naartoe te gaan.
Patricia (gastvrouw), jelle (arts), Manon ( masseuse) en Rian ( schoonheidsspecialiste) zijn professionals die er zijn voor jou!
Monique Venema
19 november 2019 22:10
kripoekla chocola
25 oktober 2019 07:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €89 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €350 per ml
Saypha
V.a. €250 per ml
Teosyal
V.a. €250 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €250 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Kromme Steenweg 11, Helmond
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten