Vampire Facelift

10 maart 2022

Vampire facelift bij jou in de buurt. Vul je locatie in, kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

PRP behandeling: Vampire facelift

Bij een vampire behandeling is een niet chirurgische cosmetische PRP-behandeling. De vampire facelift vermindert rimpels, verbeterd de huidstructuur en geeft natuurlijk volume. Een PRP behandeling is populair omdat er geen fillers worden gebruikt. In dit artikel lees je alle informatie over de Vampire  

Vampire Facelift

Wat is een Vampire PRP?

Bij een PRP-behandeling worden enkele buisjes bloed bij u afgenomen. Uw bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd. Tijdens het centrifugeren worden de plasma met bloedplaatjes (platelet rich plasma) van het bloed gescheiden. Dit verrijkte bloedplasma zit boordevol groeifactoren en voedingsstoffen. Vervolgens spuit de arts de PRP met een heel dun naaldje op de gewenste plekken in de gezichtshuid in. 

Wat is PRP?

PRP staat voor platelet rich plasma, oftewel plaatjes rijk plasma. Dit is bloedplasma wat zorgt voor de stolling als je een wondje hebt. PRP zit boordevol helingseigenschappen. Zodra je de geconcentreerde PRP in de huid verdeeld doen de actieve groeihormonen hun activerende werk. Ook het collageen in de huid wordt hiermee versterkt.

Vampire facelift prijzen

Een vampire facelift is beschikbaar vanaf € 450. Niet alle klinieken voeren deze behandeling uit. Bekijk hier welke klinieken bij jou in de omgeving in deze behandeling zijn gespecialiseerd.

Vampire facelift ervaringen

Lees reviews van vampire facelift behandelingen op Injectablesbooking. Voer je locatie in en bekijk Google ervaringen van alle klinieken in Nederland. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

PRP met SkinPen

Sommige cosmetische klinieken passen de vampire PRP in combinatie met microneedling toe. De prp wordt na het centrifugeren op de gereinigde huid aangebracht waarna een microneedling apparaat (zoals de SkinPen) de PRP in de huid brengt. Andere artsen verdelen met hun spuit de PRP in kleine hoeveelheden over het gezicht. Het is goed om tijdens het consult te vragen met welke techniek er wordt gewerkt. 

Vampire facelift met hyaluronzuur fillers

Artsen overleggen altijd met jou waar je huid behoefte aan heeft. Wanneer er sprake is van forse volume verlies, dan kan worden geadviseerd om de PRP te combineren met een fillerbehandeling. Hyaluronzuur fillers zijn gemiddeld 6-9 maanden effectief. 

PRP tegen haaruitval

Een PRP behandeling tegen haaruitval wordt ook regelmatig aangeboden. Ook hierbij wordt Plaatjes Rijk Plasma in de hoofdhuid gebracht, vaak ook door middel van microneedling. Hiervan wordt de hoofdhuid weer gezonder. 

Kosten Vampire facelift

De Vampire PRP behandeling kost tussen de € 200 en € 400 per behandeling.

Hoe vaak moet een Vampire facelift worden herhaald?

Er wordt aangeraden om te starten met een kuur van 3x (met 2 maanden tussentijd). Daarna kun je ervoor kiezen om de behandeling ieder half jaar te onderhouden, mocht dat nodig zijn. Vraag altijd je arts naar specifiek advies omtrent jouw situatie.

Veelgestelde vragen over PRP en liquid facelift

Wat doet een PRP behandeling?

Wat is PRP?

Wat is een vampire facelift?

Hoe duur is een vampire facelift?

Hoe vaak PRP tegen haaruitval?

Wat kost een PRP behandeling?

Hoelang werkt een vampire facelift?

Bronnen

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt