Drie zones Botox

13 juli 2022

Vergelijk prijzen van zones Botox. Vergelijk alle klinieken in de buurt:

Twee en drie zones Botox informatie

Laagste prijs 2 zones
€ 140
Gemiddelde prijs 2 zones
€ 250
Laagste prijs 3 zones
€ 170
Gemiddelde prijs 3 zones
€ 340

Drie zones Botox behandeling

Steeds meer mensen laten alle drie de 'rimpel zones' behandelen met Botox. De drie bekende zones zijn: kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Veel klinieken hebben een behandelprijs per zone Botox, en geven korting wanneer je 2 of 3 zones laat behandelen. Niet iedere kliniek geeft korting wanneer je meerdere zones laat behandelen. Het loont de moeite om regelmatig de tarieven te vergelijken op Injectablesbooking!

3-zones-botox

Botox 3 zones

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience.

Een behandeling van 3 zones botox bestaat uit de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels. De wenkbrauwlift hoort daarin meegenomen te worden. De wenkbrauwlift afzonderlijk wordt door veel klinieken beschouwd als een 'kleine botox behandeling' of Baby Botox behandeling. Veel mensen op TV kiezen voor een drie zones botox behandeling. Zij hebben een rimpelloos voorhoofd, geen frons én geen kraaienpootjes. Lees hier verder: Wat is één zone botox?

Botox 3 zones korting

De prijs per Botox behandeling ligt in Nederland ver uit elkaar bij de diverse klinieken. Wij raden aan om bij een goedkope behandeling wel goed in de gaten te houden of een behandeling wel 12-16 weken effectief is. Houd Injectablesbooking.nl goed in de gaten om acties en aanbiedingen bij alle cosmetische klinieken in Nederland in de gaten te houden.

-------------------

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Voorschoten?Lees verder in onze kennisbank:

-------------------

Botox 3 zones aanbieding

Veel klinieken hebben regelmatige aanbiedingen. Vul je locatie in en druk in de zoekresultaten op 'Acties' om alle actuele aanbiedingen en kortingsacties te zien voor 2 zones en 3 zones behandelingen.
Lees verder:
Botox aanbiedingen
Botox prijzen vergelijken

Vergelijk klinieken 3 zones botox:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Stappenplan voor 3 zones Botox

In Nederland kun je bij meer dan 1000 locaties terecht voor een botulinetoxine behandeling. Om zelf een goede kliniek te kiezen kun je jezelf de volgende 5 vragen stellen:

1. Wat is de prijs voor 3 regio's botox?

De prijs van een behandeling is niet zaligmakend. Te goedkoop is vaak geen goed nieuws. Dan is de botox dosering lager of is de botox sneller uitgewerkt. De duurste klinieken zijn ook niet perfect. Deze klinieken bestaan vaak al lang en hebben een trouwe clienteel. 

2. Krijgt de kliniek regelmatig positieve reviews over meerdere gebieden botox?

Niet alle reviews zijn even betrouwbaar. Toch kun je er wel iets uit opmaken. Wanneer een kliniek over een langere periode positieve reviews krijgt, dan zegt dat wel iets over de kwaliteit van bedrijfsvoering.

3. Werken er gerenommeerde en ervaren artsen?

Een kliniek die over een langere periode met dezelfde artsen samenwerkt, heeft wat ons betreft een streepje voor. Bekijk ook hoelang de artsen ervaring hebben als cosmetisch arts. Wanneer bij een kliniek meer dan 1 arts werken, dan heeft dat een streep voor. Artsen inspireren en motiveren elkaar vaak naar een hoger niveau. 

4. Hoelang bestaat de kliniek al?

Hoelang een kliniek bestaat zegt niet alles over de kwaliteit. Maar een kliniek die al meerdere jaren goede reviews krijgt heeft wel bewezen over een langere periode kwaliteit te leveren.

5. Is er een kliniek bij mij in de buurt?

Er zijn in Nederland meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Altijd één bij jou in de buurt.

Voer je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de omgeving:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Twee zones Botox

2 zones Botox is een combinatie van 2 van de 3 bekende botox-zones. Een populaire 2 zone behandeling is een combinatie van de fronsrimpels en de kraaienpootjes. Maar een andere combinatie met bijvoorbeeld de voorhoofdsrimpels kan ook. De keuze is afhankelijk van welke rimpels bij jou storend aanwezig zijn.

3 zone Botox prijs

De behandelprijzen van meerdere zones botox liggen ver uit elkaar. De goedkoopste kliniek kost € 170 voor drie zones en de duurste kliniek € 480 voor een behandeling met drie zones. (2023)

Het loont de moeite om de tarieven goed te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Lip flip

Veelgestelde vragen over 3 botox zones

Wat is botox 3 zones?

Wat zijn botox zones?

Wat kost drie zones botox?

Wat is de prijs van 2 zones Botox?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt