Drie zones Botox

13-07-2022

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Drie zones Botox behandeling

Steeds meer mensen laten alle drie de 'rimpel zones' behandelen met Botox. De drie bekende zones zijn: kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Veel klinieken hebben een behandelprijs per zone Botox, en geven korting wanneer je 2 of 3 zones laat behandelen. Niet iedere kliniek geeft korting wanneer je meerdere zones laat behandelen. Het loont de moeite om regelmatig de tarieven te vergelijken op Injectablesbooking!

Drie zones Botox

Botox 3 zones

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience.

Een behandeling van 3 zones botox bestaat uit de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels. De wenkbrauwlift hoort daarin meegenomen te worden. De wenkbrauwlift afzonderlijk wordt door veel klinieken beschouwd als een 'kleine botox behandeling' of Baby Botox behandeling. Veel mensen op TV kiezen voor een drie zones botox behandeling. Zij hebben een rimpelloos voorhoofd, geen frons én geen kraaienpootjes. Lees hier verder: Wat is één zone botox?

Botox 3 zones korting

De prijs per Botox behandeling ligt in Nederland ver uit elkaar bij de diverse klinieken. Wij raden aan om bij een goedkope behandeling wel goed in de gaten te houden of een behandeling wel 12-16 weken effectief is. Houd Injectablesbooking.nl goed in de gaten om acties en aanbiedingen bij alle cosmetische klinieken in Nederland in de gaten te houden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Twee zones Botox

2 zones Botox is een combinatie van 2 van de 3 bekende botox-zones. Een populaire 2 zone behandeling is een combinatie van de fronsrimpels en de kraaienpootjes. Maar een andere combinatie met bijvoorbeeld de voorhoofdsrimpels kan ook. De keuze is afhankelijk van welke rimpels bij jou storend aanwezig zijn.

Veelgestelde vragen over 3 botox zones

Wat is botox 3 zones?

Drie zones botox komt overeen met een behandeling van de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels én de kraaienpootjes. Deze behandeling is meestal inclusief wenkbrauwlift.  Na een behandeling kun je de mimische rimpels uit die zone niet meer activeren. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt