Beauty Lounge Haarlem

Beauty Lounge Haarlem

Beauty Lounge Haarlem uit Haarlem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
48 reviews
Ik heb lang getwijfeld om dit te doen, omdat ik t spannend vond. Uit eindelijk de stap genomen omdat er dagelijks veel tijd zat om mijn wenkbrauwen op.te vullen en gelijk te krijgen en toch was ik.nooit tevreden met t resultaat. Zo verschrikkelijk blij met Manon! T scheelt n hoop tijd elke dag.en elke keer als.ik.in de.spiegel.kijk.zie ik.hele.mooie,.volle... Toon meer »
Ik heb lang getwijfeld om dit te doen, omdat ik t spannend vond. Uit eindelijk de stap genomen omdat er dagelijks veel tijd zat om mijn wenkbrauwen op.te vullen en gelijk te krijgen en toch was ik.nooit tevreden met t resultaat.

Zo verschrikkelijk blij met Manon! T scheelt n hoop tijd elke dag.en elke keer als.ik.in de.spiegel.kijk.zie ik.hele.mooie,.volle en natuurlijke.wenkbrauwen. Manon is zoooo goed.en perfectionistisch!!!! Als.je twijfelt ècht doen..ik.hoop.dat ze weer snel open mogen! Toon minder »
MvG
18 januari 2022 07:07
Super fijne behandeling gehad. Halverwege de intake twijfelde ik ineens, want ik vond permanente make-up in mijn gezicht toch wel erg spannend maar Manon wist me gerust te stellen. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, het ziet er heel natuurlijk uit.
Dikke aanrader!
Marlous Barten
4 januari 2022 08:08
Samen met mijn moeder en een vriendin zijn we bij Manon geweest voor PMU, zowel de wenkbrauwen als eyeliner. Manon kijkt ontzettend goed naar wat er bij je gezicht past en is erg precies en perfectionistisch. Precies om die reden kwamen wij helemaal vanuit Breda iedere keer naar Haarlem. Alle drie zijn wij ontzettend blij met het resultaat. Ook voor de touch... Toon meer »
Samen met mijn moeder en een vriendin zijn we bij Manon geweest voor PMU, zowel de wenkbrauwen als eyeliner. Manon kijkt ontzettend goed naar wat er bij je gezicht past en is erg precies en perfectionistisch. Precies om die reden kwamen wij helemaal vanuit Breda iedere keer naar Haarlem. Alle drie zijn wij ontzettend blij met het resultaat. Ook voor de touch ups zullen wij zeker naar Haarlem rijden, want Manon behoort gewoonweg bij de top in haar vakgebied en is daarnaast ook nog eens een hartstikke leuk mens. Dank je wel, Manon! We zien je over een paar jaar bij de touch up! Toon minder »
Debbie
2 september 2021 11:11
Betreft: Review Medische Tatoeage Met doorverwijzing van Plastisch Chirurg/Dermatoloog ben ik voor Medische Tatoeage boven -en onderlip bij Manon, eigenaresse BeautyLounge Haarlem, terechtgekomen. Er was iets teveel gesneden en gehecht in mijn lipslijmvlies mond. Dit had geresulteerd in een lichte a-symmetrie en vele littekenweefsel verkleuringen. Ondanks m... Toon meer »
Betreft: Review Medische Tatoeage

Met doorverwijzing van Plastisch Chirurg/Dermatoloog ben ik voor Medische Tatoeage boven -en onderlip bij Manon, eigenaresse BeautyLounge Haarlem, terechtgekomen.
Er was iets teveel gesneden en gehecht in mijn lipslijmvlies mond. Dit had geresulteerd in een lichte a-symmetrie en vele littekenweefsel verkleuringen. Ondanks mijn complex ben ik met Manon het proces Medische Tatoeage aangegaan.
Het zetten van de Tatoeage voelde in mijn geval iets onprettig, maar vrij snel verlicht en verdwijnt grotendeels de irritatie door de verdovingscrème.
Nu ik klaar ben kan ik alleen maar zeggen; wat een cosmetisch verschil met toen en wat een vakvrouw met artistiek talent. Manon weet precies de symmetrie, vormgeving en kleur (o.a dmv schaduweffect) aanzienlijk te verbeteren en optimaliseren. Noem het soort "optisch bedrog". Mijn aangezicht ziet er nu normaal uit en mijn boven -en onderlip vooral natuurlijker en mooier (voller!). Ik ben Manon zeer dankbaar voor haar positieve, vriendelijke en empatische persoonlijkheid. Eventuele toekomstige (schoonheids) behandelingen sluit ik bij Beautylounge niet uit. Mijn vertrouwen is volledig gewonnen met zulk oog voor precisie en kunde. Zeer tevreden! Toon minder »
M. M
28 maart 2021 13:01
PMU wenkbrauwen + Infralash eyeliner + consult botox / injectables Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar via e-mail, WhatsApp, telefoon. Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk... Toon meer »
PMU wenkbrauwen + Infralash eyeliner + consult botox / injectables
Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar via e-mail, WhatsApp, telefoon.

Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk bij je past. Dat is heel erg fijn! Niet meer worstelen met je lastige wenkbrauwen, geen tijd kwijt aan eyeliner en gelijk met een fris gezicht opstaan is héérlijk!

Afgelopen weekend voor de 1e keer op consult geweest bij dr. Kristel Woldman voor informatie over botox en injectables. Kristel beschikt over dezelfde combinatie van een persoonlijke, eerlijke, relaxte benadering + een bom kennis, professionaliteit en subtiliteit als Manon. Voor herhaling vatbaar! Toon minder »
Daphne
15 maart 2021 07:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €119 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €80 per behandeling
Fillers
Restylane
V.a. €350 per ml
Stylage
V.a. €275 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €195 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €500 per 2 oksels
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. €295 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €295 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2013
Adres
Anthony Fokkerlaan 30, Haarlem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling