Beauty Lounge Haarlem - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Beauty Lounge Haarlem

Beauty Lounge Haarlem

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 119 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 500 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 80 per behandeling
Fillers
RestylaneRestylane
V.a. € 350 per ml
StylageStylage
V.a. € 275 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 195 per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 295 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 295 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2013
Adres
Anthony Fokkerlaan 30, Haarlem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Yamen Al Haj Taha
Drs. Yamen Al Haj Taha
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Beauty Lounge Haarlem Reviews

4.8
67 reviews
Elize Nouwens
6 maart 2024 21:09
Na lang nadenken ben ik afgelopen zaterdag bij Manon geweest voor nieuwe wenkbrauwen. Na de afspraak voelde ik me een nieuw persoon! Heel erg blij met mijn wenkbrauwen. Voller en ziet er natuurlijk uit.
Aanrader dus!
Muradiye Cimen
19 februari 2024 08:08
Mijn wenkbrauwen al een aantal jaar geleden door Manon laten doen, en nu ook eyeliner! Beide heel erg mooi, ze weet precies wat ze doet. Blij mee!
Annemarie
9 februari 2024 18:06
Zowel de PMU door Manon als de beautybehandelingen van Lotte zijn geweldig. Nooit meer wat anders! Zo professioneel, deskundig en meedenkend. Toppers zijn het
Naomi Kuijper
26 december 2023 18:06
Manon neemt de tijd en resultaat is echt heel mooi! Waarom ik 3 sterren geef ik omdat het heel lastig is om een afspraak te maken voor de tweede behandeling een jaar erna . Agenda gaat per 3 maanden open en zit direct bom vol en dan ga je op de reserve lijst. Ik was niet op tijd met openen nieuwe agenda en lukt daardoor niet om een afspreek te maken. Dit te... Toon meer »
Manon neemt de tijd en resultaat is echt heel mooi! Waarom ik 3 sterren geef ik omdat het heel lastig is om een afspraak te maken voor de tweede behandeling een jaar erna . Agenda gaat per 3 maanden open en zit direct bom vol en dan ga je op de reserve lijst. Ik was niet op tijd met openen nieuwe agenda en lukt daardoor niet om een afspreek te maken. Dit terwijl je je als nieuwe klant gewoon kan aanmelden nog . Misschien een klantenstop zodat vaste klanten ook terecht kunnen ? Toon minder »
Harry’s Design inc
2 oktober 2023 07:07
Heel blij met de permanente make-up. Gedaan door de gedegen en zorgvuldige Manon.
Lineke Verrips
9 augustus 2023 18:06
Heel blij met de permanente make-up. Gedaan door de gedegen en zorgvuldige Manon.
Opia Yoga
9 augustus 2023 18:06
Manon is fantastisch. Mijn permanente make-up is erg mooi. Jammer dat ik maar geen afspraak kan maken voor een touch up omdat de agenda overvol is. Al maanden lang niet. Ik ben teleurgesteld.
Yvette de Koster
16 februari 2023 19:07
Manon is echt een topper! Mijn eerder elders aangebrachte PMU wenkbrauwen heeft zij middels de laser verwijderd. En daarna heeft zij prachtige nieuwe wenkbrauwen aangebracht. Ik ben er heel erg blij mee!
Jeanette Hertog
16 oktober 2022 05:05
Ik had hele lelijke PMU wenkbrauwen. Manon heeft mij hier vakkundig vanaf geholpen. En weer hele mooie wenkbrauwen aangebracht. Wat een topper is zij. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!
Jeanette Hertog
16 oktober 2022 05:05
Heb bij Manon PMU wenkbrauwen laten doen en ik ben er heel blij mee! Dit had ik veel eerder willen doen, het resultaat is meer dan geweldig.
Manon is echt heel goed in d’r werk en is super secuur.
Ik kan alleen maar 5 sterren geven!
Annemarie
23 juli 2022 07:07
(PMU wenkbrauwen) Ik ben zo tevreden. Ik vond het heel eng, omdat ik absoluut geen zware wenkbrauwen wilde, maar Manon wist me totaal op mijn gemak te stellen en heeft meerdere keren bevestigd dat het echt mooi en natuurlijk eruit zou zien. En dat ziet het! Ik ben zo ontzettend blij!! Manon is professioneel, werkt schoon en netjes en het ziet er echt heel na... Toon meer »
(PMU wenkbrauwen) Ik ben zo tevreden. Ik vond het heel eng, omdat ik absoluut geen zware wenkbrauwen wilde, maar Manon wist me totaal op mijn gemak te stellen en heeft meerdere keren bevestigd dat het echt mooi en natuurlijk eruit zou zien. En dat ziet het! Ik ben zo ontzettend blij!! Manon is professioneel, werkt schoon en netjes en het ziet er echt heel natuurlijk uit, helemaal passend bij mijn gezicht. Zoals altijd bij dit soort dingen: ik had het eerder moeten doen :-) Toon minder »
Maartje Wessels
20 juli 2022 14:02
Ik laat hier mijn wenkbrauwen PMU doen door Manon. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik ben inmiddels al 3 keer geweest. Bij de eerste keer neemt Manon de tijd om samen te bepalen hoe de wenkbrauwen er uit zullen gaan zien -> de vorm en kleur. Daarna gaat ze aan de slag met tatoeëren. Het tatoeëren is niet super pijnlijk maar lekker is het niet. Mano... Toon meer »
Ik laat hier mijn wenkbrauwen PMU doen door Manon. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik ben inmiddels al 3 keer geweest. Bij de eerste keer neemt Manon de tijd om samen te bepalen hoe de wenkbrauwen er uit zullen gaan zien -> de vorm en kleur. Daarna gaat ze aan de slag met tatoeëren.

Het tatoeëren is niet super pijnlijk maar lekker is het niet. Manon is heel secuur. Nadat ik betaald had haalde Manon we nog een keer terug omdat ze nog niet helemaal tevreden was zelf.

Je krijgt duidelijk instructies mee voor de verzorging. Maar ook wat je de dagen na het tatoeëren kan verwachten.

Ik kan deze salon zeker aanraden om je wenkbrauwen te laten tatoeëren. Toon minder »
Rosalie Armstrong Barkley - Beetsma
24 mei 2022 17:05
Wenkbrauwen laten tatoeëren en wat een resultaat!! Al jaren geen wenkbrauwen meer en opeens zijn ze er weer en hoe! Manon is een ongelooflijke kei in het aanbrengen van wenkbrauwen! Ze zien er levensecht uit en je ziet eigenlijk geen verschil tussen natuurlijke wenkbrauwen of getatoeëerde wenkbrauwen! Ik ben er heel erg blij mee!!
edith de jong
20 mei 2022 21:09
Met geweldig geëpileerde en geverfde wenkbrauwen knap ik altijd weer op als ik ben geweest! Lieve dames, goede service en mooi werk. Tot gauw weer.
Monique van Dalfsen
19 mei 2022 13:01
Ik heb lang getwijfeld om dit te doen, omdat ik t spannend vond. Uit eindelijk de stap genomen omdat er dagelijks veel tijd zat om mijn wenkbrauwen op.te vullen en gelijk te krijgen en toch was ik.nooit tevreden met t resultaat. Zo verschrikkelijk blij met Manon! T scheelt n hoop tijd elke dag.en elke keer als.ik.in de.spiegel.kijk.zie ik.hele.mooie,.volle... Toon meer »
Ik heb lang getwijfeld om dit te doen, omdat ik t spannend vond. Uit eindelijk de stap genomen omdat er dagelijks veel tijd zat om mijn wenkbrauwen op.te vullen en gelijk te krijgen en toch was ik.nooit tevreden met t resultaat.

Zo verschrikkelijk blij met Manon! T scheelt n hoop tijd elke dag.en elke keer als.ik.in de.spiegel.kijk.zie ik.hele.mooie,.volle en natuurlijke.wenkbrauwen. Manon is zoooo goed.en perfectionistisch!!!! Als.je twijfelt ècht doen..ik.hoop.dat ze weer snel open mogen! Toon minder »
MvG
18 januari 2022 07:07
Super fijne behandeling gehad. Halverwege de intake twijfelde ik ineens, want ik vond permanente make-up in mijn gezicht toch wel erg spannend maar Manon wist me gerust te stellen. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, het ziet er heel natuurlijk uit.
Dikke aanrader!
Marlous Barten
4 januari 2022 08:08
Samen met mijn moeder en een vriendin zijn we bij Manon geweest voor PMU, zowel de wenkbrauwen als eyeliner. Manon kijkt ontzettend goed naar wat er bij je gezicht past en is erg precies en perfectionistisch. Precies om die reden kwamen wij helemaal vanuit Breda iedere keer naar Haarlem. Alle drie zijn wij ontzettend blij met het resultaat. Ook voor de touch... Toon meer »
Samen met mijn moeder en een vriendin zijn we bij Manon geweest voor PMU, zowel de wenkbrauwen als eyeliner. Manon kijkt ontzettend goed naar wat er bij je gezicht past en is erg precies en perfectionistisch. Precies om die reden kwamen wij helemaal vanuit Breda iedere keer naar Haarlem. Alle drie zijn wij ontzettend blij met het resultaat. Ook voor de touch ups zullen wij zeker naar Haarlem rijden, want Manon behoort gewoonweg bij de top in haar vakgebied en is daarnaast ook nog eens een hartstikke leuk mens. Dank je wel, Manon! We zien je over een paar jaar bij de touch up! Toon minder »
Debbie
2 september 2021 11:11
Betreft: Review Medische Tatoeage Met doorverwijzing van Plastisch Chirurg/Dermatoloog ben ik voor Medische Tatoeage boven -en onderlip bij Manon, eigenaresse BeautyLounge Haarlem, terechtgekomen. Er was iets teveel gesneden en gehecht in mijn lipslijmvlies mond. Dit had geresulteerd in een lichte a-symmetrie en vele littekenweefsel verkleuringen. Ondanks m... Toon meer »
Betreft: Review Medische Tatoeage

Met doorverwijzing van Plastisch Chirurg/Dermatoloog ben ik voor Medische Tatoeage boven -en onderlip bij Manon, eigenaresse BeautyLounge Haarlem, terechtgekomen.
Er was iets teveel gesneden en gehecht in mijn lipslijmvlies mond. Dit had geresulteerd in een lichte a-symmetrie en vele littekenweefsel verkleuringen. Ondanks mijn complex ben ik met Manon het proces Medische Tatoeage aangegaan.
Het zetten van de Tatoeage voelde in mijn geval iets onprettig, maar vrij snel verlicht en verdwijnt grotendeels de irritatie door de verdovingscrème.
Nu ik klaar ben kan ik alleen maar zeggen; wat een cosmetisch verschil met toen en wat een vakvrouw met artistiek talent. Manon weet precies de symmetrie, vormgeving en kleur (o.a dmv schaduweffect) aanzienlijk te verbeteren en optimaliseren. Noem het soort "optisch bedrog". Mijn aangezicht ziet er nu normaal uit en mijn boven -en onderlip vooral natuurlijker en mooier (voller!). Ik ben Manon zeer dankbaar voor haar positieve, vriendelijke en empatische persoonlijkheid. Eventuele toekomstige (schoonheids) behandelingen sluit ik bij Beautylounge niet uit. Mijn vertrouwen is volledig gewonnen met zulk oog voor precisie en kunde. Zeer tevreden! Toon minder »
M. M
28 maart 2021 13:01
PMU wenkbrauwen + Infralash eyeliner + consult botox / injectables Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar via e-mail, WhatsApp, telefoon. Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk... Toon meer »
PMU wenkbrauwen + Infralash eyeliner + consult botox / injectables
Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie, gemakkelijk bereikbaar via e-mail, WhatsApp, telefoon.

Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk bij je past. Dat is heel erg fijn! Niet meer worstelen met je lastige wenkbrauwen, geen tijd kwijt aan eyeliner en gelijk met een fris gezicht opstaan is héérlijk!

Afgelopen weekend voor de 1e keer op consult geweest bij dr. Kristel Woldman voor informatie over botox en injectables. Kristel beschikt over dezelfde combinatie van een persoonlijke, eerlijke, relaxte benadering + een bom kennis, professionaliteit en subtiliteit als Manon. Voor herhaling vatbaar! Toon minder »
Daphne
15 maart 2021 07:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Beauty Lounge Haarlem?

Één zone Botox bij Beauty Lounge Haarlem kost € 119,00.

Wat kost een filler behandeling bij Beauty Lounge Haarlem?

1 ML filler kost bij Beauty Lounge Haarlem v.a. € 275,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Beauty Lounge Haarlem?

Op basis van 20 Google reviews heeft Beauty Lounge Haarlem 4.8 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Beauty Lounge Haarlem?

Op Anthony Fokkerlaan 30 is Beauty Lounge Haarlem gevestigd in Haarlem.