Blue Aesthetics Den Haag

Blue Aesthetics Den Haag

Blue Aesthetics Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.7
15 reviews
Al een tijdje hield ik Beauty Aesthetics in de gaten en volg ze al een tijdje, maar was er nog nooit geweest. Maar, ik zag zoveel mooie resultaten en hoorde alleen maar goeds en besloot een afspraak te maken. Ik heb gekozen voor een kuur van Hydroskin bright en mesofiller. Wat een mooi resultaten zeg, ik kan eerlijk zeggen dat ik echt mooie volle gezicht heb... Toon meer »
Al een tijdje hield ik Beauty Aesthetics in de gaten en volg ze al een tijdje, maar was er nog nooit geweest.
Maar, ik zag zoveel mooie resultaten en hoorde alleen maar goeds en besloot een afspraak te maken.
Ik heb gekozen voor een kuur van Hydroskin bright en mesofiller. Wat een mooi resultaten zeg, ik kan eerlijk zeggen dat ik echt mooie volle gezicht heb en de contouren terug gekregen wat was ingezakt. Echt heel tevreden en was wel sceptisch hoor, maar ik vind dat ze zeker 5 sterren verdiend hebben en daar rij ik graag voor vanuit Amsterdam. Dank je wel dames en jullie zien mij zeker terug. Toon minder »
Janet Amsterdam
8 maart 2022 10:10
Goed
Milouda Arif
2 maart 2022 11:11
Ik was op zoek naar een methode voor een ooglidcorrectie - boven & onder, om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!!! Ik maakte een afspraak bij Beauty aesthetics en ik ben blij dat ik gegaan ben , ik werd echt op mijn gemak gesteld en er werd veel tijd... Toon meer »
Ik was op zoek naar een methode voor een ooglidcorrectie - boven & onder, om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!!! Ik maakte een afspraak bij Beauty aesthetics en ik ben blij dat ik gegaan ben , ik werd echt op mijn gemak gesteld en er werd veel tijd en aandacht besteed , het was pijnlijk, maar het was goed te doen , Sabah, de dame die mij geholpen heeft is erg precies in haar werk en daar hou ik van , de resultaten na 5 dagen zijn al heel goed en het werkt nog door tot 4 maanden . Toon minder »
Familie Mensing
18 maart 2021 10:10
2 cursussen gedaan, Fibroblasting en Microneedling ...beter dan al die You tube filmpjes
En Sabah is een lieve dame, die je de juiste dingen leert, ook na je cursus staat ze je nog terzijde voor vragen
Monika Blok
16 maart 2021 22:10
Al enige periode stoorde ik mij aan hangende mondhoeken , ik was op zoek naar een methode om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!! , ik dacht dat wil ik ook ! Ik maakte een intake afspraak bij Beauty aesthetics en ik was zo blij dat ik gegaan ben , ik... Toon meer »
Al enige periode stoorde ik mij aan hangende mondhoeken , ik was op zoek naar een methode om er vanaf te komen maar wilde absoluut geen fillers of botox . Ik zag steeds vaker de plasma behandeling voorbij komen en de prachtige resultaten!! , ik dacht dat wil ik ook ! Ik maakte een intake afspraak bij Beauty aesthetics en ik was zo blij dat ik gegaan ben , ik werd echt op mijn gemak gesteld en er werd veel tijd en aandacht besteed , binnen een paar dagen kon ik al terecht voor de behandeling en het was goed te doen , de dame die er werkt is erg vrolijk en aardig , we hebben veel gelachen . Ze is erg precies in haar werk en daar hou ik van , de resultaten na 5 dagen zijn al GEWELDIG en het werkt nog door tot 4 maanden . Echt een AANRADER! Toon minder »
Jessica De Graaf
16 maart 2021 18:06
Hele mooie Microblading wenkbrauwen laten zetten door Sabiya. Gelukkig op tijd voor de lockdown. Ik vond het eerst wel een beetje eng, maar viel gelukkig mee. Sabiya was heel geduldig en gaat echt voor perfectie. Ze stelt je op je gemak en klets gezellig met je mee zodat je je comfortabel voelt. Dus ook voor bangeriken als ik is het te doen.
Lorena Galliër
24 december 2020 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €125 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €350 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. €130 per behandeling
PRP
V.a. €150 per behandeling
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €150 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, PDO-draadlift
Kliniek opgericht
2021
Adres
Verheeskade 509, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling