BM Clinics Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
BM Clinics Amsterdam

BM Clinics Amsterdam

Welkom bij BM Clinics!

Onze BIG-geregistreerde artsen staan dagelijks voor u klaar om u te begeleiden bij uw behandeling. Wij werken alleen met ervaren en deskundige professionals. Bij BM Clinics staat kwaliteit en deskundigheid bovenaan. U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend consult om uw wensen te bespreken!

Eerlijkheid is voor ons belangrijk. Wij zijn transparant in onze communicatie en wij zullen geen behandeling adviseren of uitvoeren waar wij niet volledig achter staan.

Met onze persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundig advies streven wij naar een hoge standaard in cosmetisch behandelingen.

Wij verwelkomen u graag in een van onze klinieken in het land!

BM Clinics Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Welkom bij BM Clinics!

Onze BIG-geregistreerde artsen staan dagelijks voor u klaar om u te begeleiden bij uw behandeling. Wij werken alleen met ervaren en deskundige professionals. Bij BM Clinics staat kwaliteit en deskundigheid bovenaan. U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend consult om uw wensen te bespreken!

Eerlijkheid is voor ons belangrijk. Wij zijn transparant in onze communicatie en wij zullen geen behandeling adviseren of uitvoeren waar wij niet volledig achter staan.

Met onze persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundig advies streven wij naar een hog... Meer lezen »

Onze visie: klantvriendelijk, eerlijkheid en veilig!

Bekijk acties van BM Clinics Amsterdam

1 zone Botox €99,- 2 voor €198,- 3 voor €289,-
1 zone Botox €99,- 2 voor €198,- 3 voor €289,-
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 99 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 119 per zone
2 zones
V.a. € 198 per behandeling
3 zones
V.a. € 289 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 359 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 69 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 269 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 339 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 269 per ml
Traangoot filler
V.a. € 329 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 169 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 538 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 807 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 269 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 169 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. € 250 per behandeling
PRP
V.a. € 290 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 279 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 199 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2012
Adres
Bocholtstraat 108, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Avi Roopram
Dr. Avi Roopram
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 269,00
Profiel bekijken
Farley Nirhoe​
Dr. Farley Nirhoe​
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 269,00
Profiel bekijken
Narges Botorabi
Drs. Narges Botorabi
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 269,00
Profiel bekijken
Raphael Tan
Drs. Raphael Tan
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 269,00
Profiel bekijken

BM Clinics Amsterdam Reviews

4.6
143 reviews
BESTE MENSEN, MOCHT JE EEN BOTOX BEHANDELING WILLEN ONDERGAAN VOOR 300€ OM RIMPELS OP TE LOPEN DIE JE VOORHEEN NIET HAD, DAN MOET JE HIER WEZEN. BEFORE & AFTER DE BEHANDELING, EN EEN FOTO ALS BEWIJS DAT IK NOG STEEDS KAN FRONSEN, TREFFEN JULLIE IN DE BIJLAGE. MOCHT JE TOCH EEN BEHANDELING BIJ HEN ONDERGAAN EN ERGENS ONTEVREDEN OVER ZIJN, VERDOE DAN VOORAL N... Toon meer »
BESTE MENSEN, MOCHT JE EEN BOTOX BEHANDELING WILLEN ONDERGAAN VOOR 300€ OM RIMPELS OP TE LOPEN DIE JE VOORHEEN NIET HAD, DAN MOET JE HIER WEZEN. BEFORE & AFTER DE BEHANDELING, EN EEN FOTO ALS BEWIJS DAT IK NOG STEEDS KAN FRONSEN, TREFFEN JULLIE IN DE BIJLAGE.

MOCHT JE TOCH EEN BEHANDELING BIJ HEN ONDERGAAN EN ERGENS ONTEVREDEN OVER ZIJN, VERDOE DAN VOORAL NIET JE TIJD DOOR DIT BIJ HEN TE VERMELDEN, WANT NA 2 WEKEN OP REACTIE TE HEBBEN GEWACHT EN ANDERHALF UUR TE LOPEN BERICHTEN , KRIJG JE ALS EINDREACTIE LEGE PRAATJES DAT BOTOX NIET BIJ IEDEREEN WERKT EN DAT JE EEN BEHANDELOVEREENKOMST HEBT ONDERTEKENT WAARIN STAAT VERMELD DAT DE “ARTSEN” GEEN RESULTAAT EN INSPANNINGSVERPLICHTING HEBBEN. Toon minder »
sum
16 mei 2024 13:01
Dokter Botorabi is de beste arts die ik mij had kunnen voorstellen. Lief, eerlijk en super meedenkend met een hart voor mij als cliënt. Het maken van een keuze voor een kliniek en arts is heel lastig. Ik raad je aan om je zoektocht hier te beëindigen. Een betere arts dan haar vinden is onwaarschijnlijk en is mij niet gelukt. In ieder geval zal naast dokter B... Toon meer »
Dokter Botorabi is de beste arts die ik mij had kunnen voorstellen. Lief, eerlijk en super meedenkend met een hart voor mij als cliënt.
Het maken van een keuze voor een kliniek en arts is heel lastig. Ik raad je aan om je zoektocht hier te beëindigen. Een betere arts dan haar vinden is onwaarschijnlijk en is mij niet gelukt. In ieder geval zal naast dokter Botorabi niemand anders mijn gezicht meer mogen aanraken. Dank u wel doc ❤️ Toon minder »
Nafre Bravo
28 april 2024 16:04
Super slecht. Ben 1x gegaan en alles ging goed na niet eens 2 maanden begonnen alle rimpels te verschijnen ( voorhoofd en rondom mijn ogen) Nu al een paar dagen met hun in een gesprek weigeren ze om mij verder te helpen en zeggen ze dat het aan mijn lichaam ligt!!!!
Wil je goed botox ga naar een goeie kliniek en verspil je geld hier niet. Oplichters
Elli /Sam
22 december 2023 06:06
BEN VAN FIETS GEVALLEN 10 minuten laat wordt niet behandeld eerste keer moest ik wel bijna 2 uur wachten erg jammer Hele feest nu verpest
Jammer genoeg dat jullie wee liggen ik zei ik ga naar buitenland eerst
Necla Toprak
3 november 2023 10:10
Ik ben al een jaar trouwe klant bij dokter Botorabi en ik ben enorm tevreden met het resultaat. Ik zie er op een natuurlijke manier jonger oud door middel van fillers (starfill) , precies wat ik wilde. Dokter Botorabi raad ik zeker aan!
Sasha Van de Bilt
27 oktober 2023 17:05
Slecht geholpen Ik heb niet gescholden, ik heb netjes belooft een review te geven. En ik dit aan meerdere mensen zal doorgeven mijn zodat ze op eigen initiatief een mening kunnen geven hier. Er zal nog zeker meer reviews volgen. . Ik kom vandaag niet terugkomen. Er is me werkelijk niks aangeboden behalve dat ik te laat belde namelijk op dag 21 en de afspraa... Toon meer »
Slecht geholpen

Ik heb niet gescholden, ik heb netjes belooft een review te geven. En ik dit aan meerdere mensen zal doorgeven mijn zodat ze op eigen initiatief een mening kunnen geven hier. Er zal nog zeker meer reviews volgen. . Ik kom vandaag niet terugkomen. Er is me werkelijk niks aangeboden behalve dat ik te laat belde namelijk op dag 21 en de afspraak die ik wilde maken zelf moest bekostigen Toon minder »
wilfred padmos
20 juli 2023 15:03
Helaas slechte service. Botox voor kraaienpootjes laten doen. Kreeg na 2 weken netjes een bericht dat wanneer er nog ripmels zou zijn ik terug kon komen. Dit was niet geval. Op dag 19 merk ik dat de botox niet meer zijn werk doet. Dag erna bel ik dat de kraaienpootjes zichtbaar weer zijn. Antwoord dat is jammer voor u. Kan nieuwe afspraak maken maar moet zel... Toon meer »
Helaas slechte service. Botox voor kraaienpootjes laten doen. Kreeg na 2 weken netjes een bericht dat wanneer er nog ripmels zou zijn ik terug kon komen. Dit was niet geval. Op dag 19 merk ik dat de botox niet meer zijn werk doet. Dag erna bel ik dat de kraaienpootjes zichtbaar weer zijn. Antwoord dat is jammer voor u. Kan nieuwe afspraak maken maar moet zelf betalen. Toon minder »
Wilfred p
20 juli 2023 11:11
Niet tevreden! Zeer slecht en brutale “arts”
C C
20 juni 2023 09:09
Afgelopen dinsdag voor de 4e maal naar betaalbaar mooier geweest. Ditmaal bij Dr Roopman. Ik had al enige tijd een plekje in mijn gezicht wat schilfers gaf, aanvankelijk leek het erg onschuldig. Echter, Dr Roopman gaf aan, laat dit eens nakijken bij je huisarts. Dit heb ik vandaag gedaan en ik bleek actinische keratose in mijn gezicht te hebben. Dit was nu n... Toon meer »
Afgelopen dinsdag voor de 4e maal naar betaalbaar mooier geweest. Ditmaal bij Dr Roopman. Ik had al enige tijd een plekje in mijn gezicht wat schilfers gaf, aanvankelijk leek het erg onschuldig. Echter, Dr Roopman gaf aan, laat dit eens nakijken bij je huisarts. Dit heb ik vandaag gedaan en ik bleek actinische keratose in mijn gezicht te hebben. Dit was nu nog onschuldig, maar gaat uiteindelijk kanker worden. 23 mei laat ik met stikstof dit plekje bevriezen en dan komt het goed. Het is dus zonschade. Uiteraard wil ik Dr Roopman hartelijk bedanken voor zijn alertheid! Naast de behandeling die heel goed was, is dit uiteraard geweldig dat deze zorg meeloopt in de behandeling!
Heel hartelijk dank Dr Roopman! U bent SUPER! 🌹🙏 Toon minder »
agnes Koudenburg
19 mei 2023 07:07
Meestal erg tevreden, maar sinds de laatste keer helaas niet meer. Dit keer kwam ik terecht bij Dr Botorabi. Haar raad ik absoluut niet aan. Slecht consult, smeert extra dingen aan met slecht resultaat. Te veel gespoten dan nodig dus mijn gezicht ziet er niet uit. Ondanks dat ik mijn beklag heb geuit binnen de twee weken kunnen zij niks voor mij betekenen. V... Toon meer »
Meestal erg tevreden, maar sinds de laatste keer helaas niet meer. Dit keer kwam ik terecht bij Dr Botorabi. Haar raad ik absoluut niet aan. Slecht consult, smeert extra dingen aan met slecht resultaat. Te veel gespoten dan nodig dus mijn gezicht ziet er niet uit. Ondanks dat ik mijn beklag heb geuit binnen de twee weken kunnen zij niks voor mij betekenen.
Voor mij is dit de laatste keer hier! Toon minder »
LAB
11 maart 2023 23:11
In augustus traangoot fillers gehad bij dr. Botorabi. Zeer tevreden over de uitvoering en het resultaat! Ik zie er veel frisser uit! Dr. Botorabi is heel eerlijk, duidelijk en realistisch. Voor mij de beste. Tot de volgende keer :-)
C. Kurt
19 augustus 2022 12:12
Meerdere keren behandeld door Farley Nirhoe. Tevreden over het eind resultaat en hij geeft je eerlijk advies!
manuela de kok
30 maart 2022 10:10
Ik ga altijd met een lach de deur uit als ik bij BM Clinics ben geweest! Dr. Botorabi is enorm kundig en vriendelijk en ik stuur al mijn vrienden naar haar door. Aanrader!
Vincent Florian
29 maart 2022 16:04
Ik ben tevreden over behandeling van deze clinics.
Top medewerkers en vriendelijke sfeer.
Omar Ahmadzai
24 maart 2022 10:10
Fijn geholpen door Meneer Roopram , geeft advies en zegt ook eerlijk wat wel of niet nodig is !
Chantal Matteman
23 maart 2022 13:01
Top clinic! Kom ik hier altijd terug, ben vaste klant! De artsen geven altijd eerlijk aan wat er nodig is. Ben weer eens super tevreden met mijn botox& filler behanding. Super service! Bedankt weer!
Asli Durmus
18 maart 2022 18:06
Ik ben heel tevreden over BM clinics
Aantal behandelingen gehad met botox voor mijn hoofdpijn .
Altijd goed geïnformeerd , vriendelijk en korte wachttijden . Fijne sfeer en er wordt je niets opgedrongen . De prijzen zijn echt redelijk dus ik raad het iedereen aan om naar deze kliniek te komen.
Ellen
Ellen Hudepool
17 maart 2022 10:10
Ik heb me een aantal keren bij Betaalbaar Mooier laten behandelen en ik ben heel erg tevreden. Ik kreeg goede informatie over de behandeling en de arts is heel erg geduldig. De medewerker achter de balie is heel erg klantvriendelijk. Ik kan iedereen aanraden om bij zich Betaalbaar Mooier te laten behandelen. TOP!!!
Carina Martina
15 maart 2022 12:12
Kom sinds 2012 in de BM Cinics.
Uiterst tevreden inzake de behandelingen.
Artsen hebben kennis van zaken bejegening vriendelijk en integer.
Producten waarmee gewerkt wordt zijn prima en met gewenst resultaat !
Coby Kossen
10 maart 2022 10:10
Ik kom al jaren bij deze kliniek. En dat is natuurlijk niet voor niets! Ik krijg veel complimenten en vriendinnen zijn door mijn positieve resultaten ook naar deze kliniek gegaan waardoor ze nu ook vaste klant zijn. Erg vriendelijke, geduldige en behulpzame artsen en assistentes. Je krijgt eerlijk antwoord en dingen worden soms ook afgeraden. Dus ze proberen... Toon meer »
Ik kom al jaren bij deze kliniek. En dat is natuurlijk niet voor niets! Ik krijg veel complimenten en vriendinnen zijn door mijn positieve resultaten ook naar deze kliniek gegaan waardoor ze nu ook vaste klant zijn. Erg vriendelijke, geduldige en behulpzame artsen en assistentes. Je krijgt eerlijk antwoord en dingen worden soms ook afgeraden. Dus ze proberen niet aan je te verdienen door klakkeloos alles aan te smeren waardoor je als een Clown erbij loopt. Altijd direct antwoord via Whats app of e-mail. Toon minder »
Mandy Van der Klis
25 februari 2022 16:04
Eerlijk advies en weer goed geholpen
Neus lippenplooi laten doen. Derde keer nu, resultaat blijft steeds langer dus ik hoef niet elk jaar.
BeccasStyle
25 februari 2022 14:02
Heel professioneel en lieve mensen! Er word goed geluisterd naar mijn wensen. Ik ben altijd tevreden
Nina Duits
25 februari 2022 11:11
Dit is de derde keer dat ik langs ben gegaan bij Betaalbaar Mooier en vast niet de laatste! Binnen in de kliniek heerst een fijne, rustige sfeer. De artsen zijn deskundig , denken met je mee en nemen de tijd om voorafgaand aan de behandeling echt naar je wensen te luisteren, je te informeren en op je gemak te stellen. En dat voor een zachte prijs.
J. M.
21 februari 2022 11:11
Nu voor de 3 de keer fillers in m’n lippen en ik ben er echt heel blij mee!!
Goed advies en alles is heel netjes!!
Eerste 2 keer ben ik elk half jaar gegaan, maar ik kreeg advies van arts Nirhoe om eens in de 9 maanden te komen
Me happy!
Marilyn Koopman
18 februari 2022 15:03
Ik wordt hier al jaren geholpen voor injecties in mijn kaken vanwege kaakklemmen en veel hoofdpijn als gevolg. Dr. Roopram weet exact hoe hij dit moet aanpakken en ik ben zo goed als pijnvrij.
Fijne bijkomstigheid is dat mijn kaken en stuk slanker zijn geworden en weer mooier bij mijn gezicht passen!
Rianne van Wissen
16 februari 2022 10:10
Ik ben al een aantal jaar klant van betaalbaar mooier bij dhr roopram, ik ben zeer tevreden en de arts geeft altijd zijn eigen mening en is eerlijk! Ik doe al jaren lipfillers en het ziet er altijd natuurlijk uit! M’n frons ben ik ook altijd blij mee!
Sydney van der Meij
15 februari 2022 19:07
Wat een super fijn behandelcentra... Erg vriendelijk en professioneel ontvangst... Snelle en pijnloze behandeling!! 5 ⭐ service
Bas Spits
15 februari 2022 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij BM Clinics Amsterdam?

Één zone Botox bij BM Clinics Amsterdam kost € 99,00.

Wat kost een filler behandeling bij BM Clinics Amsterdam?

1 ML filler kost bij BM Clinics Amsterdam v.a. € 269,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft BM Clinics Amsterdam?

Op basis van 27 Google reviews heeft BM Clinics Amsterdam 4.6 van de 5 sterren.

Wat is het adres van BM Clinics Amsterdam?

Op Bocholtstraat 108 is BM Clinics Amsterdam gevestigd in Amsterdam.