Derma Medical Clinics

Derma Medical Clinics Zwolle

Bij ons staat deskundigheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Wij streven naar een excellent resultaat die u een boost van zelfvertrouwen geeft. U kunt uitzonderlijke kwaliteit en expertise verwachten bij Derma Medical Clinics. Bij DMC streven we naar een minimale behandeling met maximaal resultaat; Less is more!

Deskundige en ervaren BIG geregistreerd arts met meer
dan 25 jaar ervaring!

Gratis en vrijblijvend (online)consult!

Veilige fillers CE en FDA goedgekeurd & gebruik van
A-merken Botuline toxine!

Natuurlijk resultaat!

Derma Medical Clinics Zwolle uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij ons staat deskundigheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Wij streven naar een excellent resultaat die u een boost van zelfvertrouwen geeft. U kunt uitzonderlijke kwaliteit en expertise verwachten bij Derma Medical Clinics. Bij DMC streven we naar een minimale behandeling met maximaal resultaat; Less is more!

Deskundige en ervaren BIG geregistreerd arts met meer
dan 25 jaar ervaring!

Gratis en vrijblijvend (online)consult!

Veilige fillers CE en FDA goedgekeurd & gebruik van
A-merken Botuline toxine! Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 150 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 150 per zone
2 zones
V.a. € 275 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 99 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 300 per ml
Stylagestylage logo
V.a. € 300 per ml
Traangoot filler
V.a. € 500 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 249 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2021
Adres
Willemsvaart 16, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Gulsima Omar
Gulsima Omar
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Derma Medical Clinics Zwolle Reviews

4.1
28 reviews
Heel blij met het resultaat. Kan het iedereen aanraden! :)
Charlotte Eggink
24 oktober 2023 13:01
İk zit in de mode wereld en heb dit nog nooit meegemaakt.

Botox behandeling gehad op 3 zones. 450 euro voor betaald en binnen 2 weken waren ze uitgewerkt. Vandaag kreeg ik een brief thuis dat ik niet ben komen opdagen voor een afspraak van 100 euro.

ik zou graag een gepaste oplossing willen!!!!!!
kaptan Yavuz
24 augustus 2023 12:12
Fijne kliniek met prettige, professionele en kundige mensen. Zelf voor laserontharing gekomen met snel en goed resultaat! Lieve schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten die altijd voor je klaarstaan.
Sonja
22 december 2022 18:06
Worden verkeerde adviezen gegeven over behandelingen. Zeer onprofessioneel, word er een vraag gesteld of je eerder een filler/Botox behandeling hebt gedaan. Keurig antwoord gegeven met de bedrijfsnaam waar ik eerder ben geweest en worden ze gewoon zwart gemaakt. Zeer onprofessioneel bedrijf die klanten alleen maar wil laten betalen voor iets waarvoor ze niet... Toon meer »
Worden verkeerde adviezen gegeven over behandelingen. Zeer onprofessioneel, word er een vraag gesteld of je eerder een filler/Botox behandeling hebt gedaan. Keurig antwoord gegeven met de bedrijfsnaam waar ik eerder ben geweest en worden ze gewoon zwart gemaakt. Zeer onprofessioneel bedrijf die klanten alleen maar wil laten betalen voor iets waarvoor ze niet komen!!!! Mevrouw Catherina Meijer, werk eerst aan je eigen professionaliteit voordat je een andere kliniek belachelijk maakt! Toon minder »
Li Sa
1 december 2022 13:01
Vanmiddag een gezichtsbehandeling gehad.heb gekozen voor de uitgebreidste maar ik heb dit nog nooit eerder mee gemaakt.ze kunnen nergens antwoord op geven en stond binnen een uur weer buiten.had het idee dat er iemand zonder opleiding mij behandeld heb.erg slecht zonde van me geld.
engel schild
8 februari 2022 20:08
Vriendelijk personeel en goed resultaat na behandelingen, erg tevreden!!
Ada Bahand
12 november 2021 10:10
Goed advies gekregen voor mijn dochter en haar acne meteen een afspraak gepland . Top 👍
JMO JMO
7 september 2021 13:01
Ik ben super tevreden over de behandelingen die ik heb gehad bij Dermaclinics. Al het personeel is enorm klantvriendelijk en ze werken allemaal professioneel.
Ik kan het iedereen aanraden om hier heen te gaan.
Bianca Rave
12 augustus 2021 09:09
Mooi nieuw pand. Fijne kundige mensen en heel vriendelijk. Goede service!
Johan En Rosalie Van Lenthe
27 juli 2021 14:02
Geweldige producten, waardoor ik met meer zelfvertrouwen door het leven ga. M’n huid voelt geweldig aan en ziet er super uit.
Sander Bosscher
26 juli 2021 14:02
Voor veel geld veel dingen laten doen ( fillers, botox ) na 2 maanden alles uitgewerkt bij andere klinieken nog nooit meegemaakt... na het vragen wat we ermee moesten kon er niets aan gedaan worden en kon ik een gratis massage krijgen maar mijn geld was ik gewoon kwijt nadat ik zei dat ik hier geen behoefte aan had werd er een paar dagen later gebeld dat ik... Toon meer »
Voor veel geld veel dingen laten doen ( fillers, botox ) na 2 maanden alles uitgewerkt bij andere klinieken nog nooit meegemaakt... na het vragen wat we ermee moesten kon er niets aan gedaan worden en kon ik een gratis massage krijgen maar mijn geld was ik gewoon kwijt nadat ik zei dat ik hier geen behoefte aan had werd er een paar dagen later gebeld dat ik een gratis botox behandeling kon krijgen.... nog nooit zo een dure kliniek bezocht en nog nooit zo een slecht resultaat .. ik ga nooit meer terug. Toon minder »
Piaffe Ruitersport
18 februari 2021 11:11
Hier mijn wenkbrauwen laten epileren en verven en een schoonheidsbehandelingen gehad. Super tevreden naar huis gegaan. Ook adviezen mee gekregen hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen. Erg bruikbare tips meegekregen.
Mirjam Volders
11 augustus 2020 11:11
Laatst een bindweefselmassage laten doen bij Nathasja. Dit is uiteraard niet pijnloos (is ook niet de bedoeling) maar Nathasja vraagt je regelmatig hoe het gaat en stelt je gerust. Ik was die dag haar laatste klant, waardoor we daarna nog tijd hadden voor een kopje thee met een chocolaatjes. Al met al een leuke en gezellige ervaring waar mijn huid ook nog va... Toon meer »
Laatst een bindweefselmassage laten doen bij Nathasja. Dit is uiteraard niet pijnloos (is ook niet de bedoeling) maar Nathasja vraagt je regelmatig hoe het gaat en stelt je gerust. Ik was die dag haar laatste klant, waardoor we daarna nog tijd hadden voor een kopje thee met een chocolaatjes. Al met al een leuke en gezellige ervaring waar mijn huid ook nog van op is geknapt. Ik kom zeker terug Toon minder »
Linda Horn
29 juni 2020 10:10
Hier poging tot tattoo verwijderen laten doen. Helaas beschikken zij niet over de pico laser wat maakt dat het alleen een boel littekenweefsel heeft opgeleverd. Ik ga nu elke 8 weken bij een bedrijf met wel de nieuwste technologie en na 2 behandelingen is hij al heel veel vervaagd. Ik vind ze vriendelijk maar hebben voor tattoo verwijderen niet het beste mat... Toon meer »
Hier poging tot tattoo verwijderen laten doen. Helaas beschikken zij niet over de pico laser wat maakt dat het alleen een boel littekenweefsel heeft opgeleverd. Ik ga nu elke 8 weken bij een bedrijf met wel de nieuwste technologie en na 2 behandelingen is hij al heel veel vervaagd. Ik vind ze vriendelijk maar hebben voor tattoo verwijderen niet het beste materiaal. Toon minder »
nanette van der Kemp
8 mei 2019 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Derma Medical Clinics Zwolle?

De prijs van één zone Botox bij Derma Medical Clinics Zwolle is € 150,00.

Wat kost een filler behandeling bij Derma Medical Clinics Zwolle?

Een fillerbehandeling bij Derma Medical Clinics Zwolle kost per 1 ML v.a. € 300,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Derma Medical Clinics Zwolle?

Derma Medical Clinics Zwolle heeft op basis van 14 Google reviews 4.1 van de 5 sterren.

Waar is Derma Medical Clinics Zwolle gevestigd?

Op Willemsvaart 16 is Derma Medical Clinics Zwolle gevestigd in Zwolle.