Ontdek BELOTERO® Come Closer

15 november 2023

BELOTERO® hyaluronzuur fillers zijn sinds jaar en dag favoriet bij cosmetisch artsen. Met BELOTERO® hyaluronzuur fillers is een behandeling mogelijk die precies is aangepast aan het door u gewenste harmonieuze en natuurlijke resultaat.

Ontdek BELOTERO® Come Closer

Van dichtbij

Schoonheid is een combinatie van zelfvertrouwen, unieke kenmerken en harmonie in het gezicht. Wat de leeftijd ook is, pas wanneer iemand in harmonie is met zichzelf, kan hij zijn ware ik met zelfvertrouwen laten zien. Come closer! Laat iedereen uw unieke en natuurlijke schoonheid zien. Of het nu gaat om slechts een kleine correctie of een complete transformatie, het zijn uw eigen keuzes die maken dat u goed in uw vel zit en dat u zich kunt laten zien zoals u bent, van dichtbij.

Uw huid verandert met de leeftijd 

Huidveroudering is onvermijdelijk. Factoren als UV-straling, gezichtsuitdrukkingen, stress, slaapgebrek, hormonale veranderingen en voedsel kunnen dat proces versnellen. Zelfs de gezondste leefstijl kan het natuurlijke proces van veroudering van de huid niet tegenhouden. De huid maakt steeds minder natuurlijke vochtinbrengers als hyaluronzuur aan. Huidcellen delen zich minder snel en het vocht- en vetgehalte in de huid vermindert. Dit leidt uiteindelijk tot dunner worden en dehydratie van de huid. De huid verliest elasticiteit, volume en contour. De eerste rimpeltjes verschijnen rond de ogen en bij de mondhoeken; een proces dat in de loop van jaren versterkt wordt.

Ontdek BELOTERO® Come Closer

Waardoor wordt huidveroudering zichtbaar?

Botstructuur geeft met de jaren minder steun aan de huid

Als u ziet dat uw jukbeenderen vlakker worden en de plooien tussen neus en lippen duidelijker zichtbaar, dat de kaaklijn minder uitgesproken wordt, het voorhoofd platter of de kin korter of vlakker, dan zijn dat doorgaans tekenen van verminderde ondersteuning door botweefsel.

Veranderingen in het vetweefsel

Terwijl een jong gezicht rond en vol is, is dat van een ouder persoon mager en hoekig. We verliezen namelijk vetweefsel uit ons gezicht en daardoor volume. De rimpels en plooien die ontstaan, worden steeds zichtbaarder. Daardoor kunnen sommige zones van het gezicht donkerder worden, wat een vermoeide indruk maakt.

Volumeverlies en afname van de stevigheid van de huid

Huidveroudering is dus een geleidelijk proces van afname van de ondersteuning van de huid, volumeverlies van de huid en verlies van stevigheid van de huid.

Herstel van volume met BELOTERO® hyaluronzuur fillers

Of het nu gaat om crèmes, maskers of gezichtssprays, veel cosmetische producten bevatten hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het bindweefsel dat zorgt voor hydratatie van de huid. Hierdoor vult hyaluronzuur de huid op, maakt het deze gladder en verbetert het de elasticiteit. Maar met het vorderen der jaren neemt de concentratie natuurlijk hyaluronzuur af, begint de huid zijn elasticiteit te verliezen en dehydrateert, en verschijnen er rimpels. Tegen de tijd dat we veertig worden, is de oorspronkelijke voorraad hyaluronzuur gehalveerd, waardoor de huid droog wordt en de eerste rimpels verschijnen. Dankzij wetenschappelijke ontwikkelingen is men erin geslaagd hyaluronzuur te synthetiseren zodat het kan worden gebruikt om de gestage afname ervan in de huid te compenseren. Hyaluronzuur dat in fillerproducten wordt gebruikt, is een transparante gel die min of meer viskeus is, afhankelijk van de crosslinking in het product. Vandaag de dag pakken injectables met hyaluronzuur een aantal aspecten van het verouderingsproces aan en worden ze gebruikt bij verschillende procedures. Fillers uit de BELOTERO®-productlijn worden gebruikt voor de behandeling van rimpels, herstel van volume, strakker maken van contouren, verbetering van de huidkwaliteit (skinbooster) en vergroting van het volume van de lippen.

Ontdek BELOTERO® Come Closer

Het principe van een injectie met BELOTERO® 

BELOTERO® is een filler op basis van hyaluronzuur. Het vervangt het van nature in het lichaam aanwezige hyaluronzuur dat vanaf de leeftijd van 30 jaar langzaam afneemt. Met deze injecties kunnen bijvoorbeeld rimpels worden opgevuld en met name het volume van de lippen of jukbeenderen worden vergroot. Daarnaast verbetert de skinbooster de huidkwaliteit. Het is een biologisch afbreekbaar product dat op natuurlijke wijze in het lichaam wordt afgebroken. De ingreep moet dus worden herhaald als u het bereikte resultaat wilt behouden. Het voordeel hiervan is dat de ingrepen omkeerbaar en dus minder beangstigend zijn dan de defi nitieve aard van sommige cosmetische operaties. 

Er zijn verschillende fillers op basis van hyaluronzuur op de markt

Het voornaamste verschil is de technologie waarmee hyaluronzuur wordt geproduceerd.

OPTIMALE INTEGRATIE IN HET WEEFSEL 

De voordelen van de CPM®-technologie

Wilt u weten hoe het komt dat fillerproducten van BELOTERO® optimaal worden opgenomen? Het antwoord daarop is heel eenvoudig: onze gepatenteerde CPM®-technologie. Het gehele proces leidt tot een unieke formulering voor een optimale integratie in het weefsel, met zones van verschillende dichtheid. Terwijl gewone fillers onregelmatigheden onder de huid kunnen veroorzaken, past BELOTERO® zich aan en wordt op natuurlijke wijze opgenomen zonder ontstekingsreacties te veroorzaken. De onder de huid te injecteren fillers uit de BELOTERO®-productlijn zijn speciaal ontwikkeld op basis van hyaluronzuur en bieden een waaier aan cosmetische oplossingen. De lijn is speciaal ontwikkeld voor een behandelprogramma op maat met elkaar aanvullende onderdelen. De BELOTERO®-lijn van fillers op basis van hyaluronzuur, die wordt geproduceerd in Zwitserland en over de hele wereld is goedgekeurd, wordt al meer dan 15 jaar toegepast. 

Een natuurlijk resultaat met behoud van uw unieke gezichtsuitdrukkingen 

Dankzij de CPM®-technologie die voor BELOTERO® wordt gebruikt, blijven uw gezichtsuitdrukkingen behouden, waardoor een onnatuurlijk resultaat wordt vermeden

Ontdek BELOTERO® Come Closer

Hoe ziet een cosmetische behandeling met BELOTERO® hyaluronzuur fillers eruit? 

Tijdens een persoonlijk consult bespreekt u met uw BELOTERO® arts uw wens. Uw BELOTERO® arts is opgeleid om u professioneel te woord te staan. Onder andere de volgende onderwerpen worden besproken:

  • U krijgt van uw arts een vragenlijst om in te vullen.
  • Uw arts zal u informeren over de verschillende behandelmogelijkheden, het beoogde effect, de voordelen en de risico’s.
  • Uw arts stelt een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met u de verschillende mogelijkheden
  • Hoe lang het behandeleffect aanhoudt.
  • Wat de kosten zijn van de behandeling.
  • Of er rekening moet worden gehouden met andere zaken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waar vind ik een opgeleide arts die werkt met BELOTERO® hyaluronzuur fillers?

Het is belangrijk om je voor een behandeling goed te oriënteren. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft na het persoonlijke consult. Hoe vergelijk je alle BELOTERO® artsen bij u in de buurt?

  • Vul uw adres in op www.injectablesbooking.nl
  • Selecteer BELOTERO® in de filter
  • Vergelijk op ervaring, specialisme en reputatie
  • Boek direct een vrijblijvend consult

Lees meer over de omvang van Belotero als toonaangevend fillermerk.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt