DermaCare Skinclinic Weert

DermaCare Skinclinic Weert

DermaCare Skinclinic Weert uit Weert is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
74 reviews
Prima ,,, echt goede resultaat gekregen
Ateel Karagoli
1 juni 2022 20:08
Heerlijk❤
Lief personeel
Jana Vermeltfoort
6 februari 2022 15:03
Afgelopen zaterdag 28 augustus stond mijn eerste gezichtsbehandeling ooit op de planning. Echter zou ik later aankomen dan gepland door onverwachtse vertraging, dit heb ik dan ook telefonisch doorgegeven. Dit was (gelukkig) geen enkel probleem voor de huidspecialiste! Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk en openlijk ontvangen door Fleur, die de behandelin... Toon meer »
Afgelopen zaterdag 28 augustus stond mijn eerste gezichtsbehandeling ooit op de planning. Echter zou ik later aankomen dan gepland door onverwachtse vertraging, dit heb ik dan ook telefonisch doorgegeven. Dit was (gelukkig) geen enkel probleem voor de huidspecialiste!

Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk en openlijk ontvangen door Fleur, die de behandeling bij mij zou gaan uitvoeren. De huidscan vooraf verliep vrij gemakkelijk en de kwaliteit van de foto's was uitstekend! Ik wist niet dat mijn gezicht er zo uitzag met bepaalde specialistische camera's :'D
Na de huidscan volgde de gezichtsbehandeling. Fleur legde bij iedere handeling concreet uit wat er ging gebeuren, waar het product goed voor is en hield rekening met de huidige staat van mijn gezicht (ik heb een getinte huidskleur, dus bepaalde producten werken niet zo goed/ kunnen mogelijk (allergische) bijwerkingen geven)! Dit vond ik heel fijn als volkomen nieuweling in de wereld van de gezichtsbehandelingen! :) Tussendoor een fijn gesprek gevoerd en tips mogen ontvangen waardoor ik ook nog eens wat geleerd heb.
Na de behandeling heb ik nog enkele proefproducten meegekregen en alle tips, geschreven in een handig boekje!

Al met al volkomen te spreken over de salon! Er heerst een gemoedelijke sfeer met vriendelijke en bekwame medewerkers, de salon ziet er verzorgd uit en de behandelingen zijn de prijs zeker waard! Mijn huid straalde als nooit tevoren 👌🏽. Ik kom vaker terug! Toon minder »
Mohamed Hassan
30 augustus 2021 15:03
Mijn huid was heel erg ontstoken. Ik kwam voor de lockdown langs voor een huidscan. Toen kwam de lockdown en heb ik de producten online kunnen bestellen. Ik wist niet zeker welke producten ik moest gebruiken, dus ik appte DermaCare. Je krijgt erg snel antwoord op je vragen. Na de lockdown kon ik in behandeling en ik merkte dat de producten al heel veel hadde... Toon meer »
Mijn huid was heel erg ontstoken. Ik kwam voor de lockdown langs voor een huidscan. Toen kwam de lockdown en heb ik de producten online kunnen bestellen. Ik wist niet zeker welke producten ik moest gebruiken, dus ik appte DermaCare. Je krijgt erg snel antwoord op je vragen.
Na de lockdown kon ik in behandeling en ik merkte dat de producten al heel veel hadden geholpen. Er werd eerst gekeken naar wat mijn huid nodig had. Vervolgens kwamen er een peelingen. Er word duidelijk uitgelegd aan je wat ze gaan doen, en de meiden zijn erg gezellig!
Ik heb ook microneedling gehad. Ik heb schrik voor naalden dus ze legde rustig uit wat ze gingen doen en het viel reuze mee.
Ik ben erg tevreden over DermaCare en raad het iedereen met een onrustige huid aan! Toon minder »
Brecht
1 augustus 2021 09:09
Al enkele jaren klant bij Dermacare. Het begon met een huidscan die ze vooraf de behandeling aanbieden, en daarna een passende gezichtsbehandeling adviseren. Zo krijgt je huid precies wat het nodig heeft. Alle gecertificeerde dames werken met veel expertise en passie. Na iedere behandeling straalt mijn huid weer. Met het gebruik van Image skincare en overige... Toon meer »
Al enkele jaren klant bij Dermacare. Het begon met een huidscan die ze vooraf de behandeling aanbieden, en daarna een passende gezichtsbehandeling adviseren. Zo krijgt je huid precies wat het nodig heeft. Alle gecertificeerde dames werken met veel expertise en passie. Na iedere behandeling straalt mijn huid weer. Met het gebruik van Image skincare en overige producten die ze in-house hebben maar ook via hun webshop verkopen, bereiken we het optimale resultaat voor mijn huid. Eenmaal Dermacare, nooit een ander meer ;) Toon minder »
christianne luyben
29 juli 2021 09:09
Al vanaf mijn 11e heb ik last van een acne gevoelige huid, ik heb denk ik bijna alles geprobeerd om hier vanaf te komen, van crèmes tot kuren en schooheidsspecialistes, maar niks leek te helpen. Sinds Maart ga ik met heel veel plezier naar DermaCare, de dames hebben mij super professioneel geholpen en weten waarover ze het hebben, je voelt je gelijk op je ge... Toon meer »
Al vanaf mijn 11e heb ik last van een acne gevoelige huid, ik heb denk ik bijna alles geprobeerd om hier vanaf te komen, van crèmes tot kuren en schooheidsspecialistes, maar niks leek te helpen. Sinds Maart ga ik met heel veel plezier naar DermaCare, de dames hebben mij super professioneel geholpen en weten waarover ze het hebben, je voelt je gelijk op je gemak! Wat ik zo fijn vind is dat ze écht kijken naar wat jij wilt verbeteren en nodig hebt en een persoonlijk behandelplan maken! Mijn huid is eindelijk verbeterd en ik ben nog nooit zo tevreden geweest over mijn huid. Dankjewel lieve dames van DermaCare! Toon minder »
Demi Wolter
29 juli 2021 08:08
Nadat ik jarenlang allerlei skincare producten en merken geprobeerd heb, van budget tot high-end, vond mijn huid eindelijk rust dankzij Dermacare. Op advies van Fleur ben ik de producten van Image gaan gebruiken en wat doet dit mijn huid goed. Geen droge rode plekjes of andere irritaties meer. Wie had ooit gedacht dat mijn doffe droge huidje, zo mooi gezond... Toon meer »
Nadat ik jarenlang allerlei skincare producten en merken geprobeerd heb, van budget tot high-end, vond mijn huid eindelijk rust dankzij Dermacare. Op advies van Fleur ben ik de producten van Image gaan gebruiken en wat doet dit mijn huid goed. Geen droge rode plekjes of andere irritaties meer. Wie had ooit gedacht dat mijn doffe droge huidje, zo mooi gezond en glowy kon worden. Enorm dankbaar en absoluut een aanrader voor iedereen die struggled met huidproblemen of gewoon wat extra aandacht wil geven aan zijn/haar huid. Toon minder »
Anouk Donkers
23 juli 2021 07:07
Erg fijne en professionele behandelingen.
Lisa Van Rijn
13 juli 2021 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €140 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €100 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €395 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2018
Adres
Maaspoort 29, Weert
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Katja Kalb

Drs. Katja Kalb

BeauMedique DermaCare Skinclinic Weert
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
6 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling