DermaCare Skinclinic Weert - Bekijk prijzen en maak een afspraak
DermaCare Skinclinic Weert

DermaCare Skinclinic Weert

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 140 per zone
3 zones
V.a. € 385 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 395 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 105 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 195 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 325 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2018
Adres
Maaspoort 29, Weert
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Katja Kalb
Drs. Katja Kalb
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda

DermaCare Skinclinic Weert Reviews

4.8
85 reviews
Voor het eerst bezocht, nieuwe afspraak staat al genoteerd. Heerlijke behandeling, mooie praktijk, genoten!
Monique Lambers
27 september 2023 21:09
Altijd vriendelijk en goede verzorging top!!!
Brigitte De Lange
22 september 2023 11:11
Echt ene top ervaring elke keer. Enige minpuntje is dat ze het mega druk hebben en niet flexibel kunnen zijn met inplannen. Maar voor de rest niks te klagen!
Gamm.
20 juni 2023 16:04
Super fijn om daar mijn wenkbrauwen te laten epileren en verfen, de dames zijn erg vriendelijk.
Ingrid Kaandorp
31 januari 2023 13:01
Altijd lekker ontspannen, en weer een top behandeling, tot de volgende keer Chantal.
Patrice Jongen-Bout
22 december 2022 13:01
Altijd lekker ontspannen, en weer een top behandeling, tot de volgende keer Chantal.
Patrice Bout
22 december 2022 13:01
Afgelopen zaterdag me 1ste behandeling gehad. Ik werd goed geholpen en de medewerker heeft alles uitgelegd wat ze ging doen. Het gaf mij een rustig gevoel en ze stelde me op gemak.
Het is een aanrader en ik ga daar zeker nog en keer heen.
Btissame Gourche
21 november 2022 10:10
Het was heel, heel erg. Zowel het gedrag van de kapper als het knippen werkt. Ze hebben het haar van mijn dochter verpest, ik ben helemaal niet tevreden.
Sara Nadi
11 november 2022 14:02
Prima ,,, echt goede resultaat gekregen
Ateel Karagoli
1 juni 2022 20:08
Heerlijk❤
Lief personeel
Jana Vermeltfoort
6 februari 2022 15:03
Afgelopen zaterdag 28 augustus stond mijn eerste gezichtsbehandeling ooit op de planning. Echter zou ik later aankomen dan gepland door onverwachtse vertraging, dit heb ik dan ook telefonisch doorgegeven. Dit was (gelukkig) geen enkel probleem voor de huidspecialiste! Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk en openlijk ontvangen door Fleur, die de behandelin... Toon meer »
Afgelopen zaterdag 28 augustus stond mijn eerste gezichtsbehandeling ooit op de planning. Echter zou ik later aankomen dan gepland door onverwachtse vertraging, dit heb ik dan ook telefonisch doorgegeven. Dit was (gelukkig) geen enkel probleem voor de huidspecialiste!

Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk en openlijk ontvangen door Fleur, die de behandeling bij mij zou gaan uitvoeren. De huidscan vooraf verliep vrij gemakkelijk en de kwaliteit van de foto's was uitstekend! Ik wist niet dat mijn gezicht er zo uitzag met bepaalde specialistische camera's :'D
Na de huidscan volgde de gezichtsbehandeling. Fleur legde bij iedere handeling concreet uit wat er ging gebeuren, waar het product goed voor is en hield rekening met de huidige staat van mijn gezicht (ik heb een getinte huidskleur, dus bepaalde producten werken niet zo goed/ kunnen mogelijk (allergische) bijwerkingen geven)! Dit vond ik heel fijn als volkomen nieuweling in de wereld van de gezichtsbehandelingen! :) Tussendoor een fijn gesprek gevoerd en tips mogen ontvangen waardoor ik ook nog eens wat geleerd heb.
Na de behandeling heb ik nog enkele proefproducten meegekregen en alle tips, geschreven in een handig boekje!

Al met al volkomen te spreken over de salon! Er heerst een gemoedelijke sfeer met vriendelijke en bekwame medewerkers, de salon ziet er verzorgd uit en de behandelingen zijn de prijs zeker waard! Mijn huid straalde als nooit tevoren 👌🏽. Ik kom vaker terug! Toon minder »
Mohamed Hassan
30 augustus 2021 15:03
Sinds februari hier in behandeling en altijd heel tevreden geweest! Ik ben ondertussen veel wijzer geworden over acne. Verder nemen ze altijd de tijd voor je, geven ze goed en oprecht advies, ze zetten graag dat extra stapje voor je en denken graag met je mee. De sfeer is professioneel maar ook heel persoonlijk, iets wat ik zelf heel fijn vind. Ik heb ondert... Toon meer »
Sinds februari hier in behandeling en altijd heel tevreden geweest! Ik ben ondertussen veel wijzer geworden over acne. Verder nemen ze altijd de tijd voor je, geven ze goed en oprecht advies, ze zetten graag dat extra stapje voor je en denken graag met je mee. De sfeer is professioneel maar ook heel persoonlijk, iets wat ik zelf heel fijn vind. Ik heb ondertussen al mooie resultaten bereikt! Toon minder »
Lisanne Dekkers
2 augustus 2021 07:07
Na al enkele schoonheidssalons te hebben geprobeerd om mijn acne aan te pakken kwam ik uiteindelijk terecht bij DermaCare. Sindsdien is mijn huid nooit zo rustig geweest en ben ik erg tevreden! Het personeel heeft veel kennis en zijn stuk voor stuk erg kundig; ze geven uitgebreide uitleg over wat er wordt gedaan. Tevens helpen zij je om je huid thuis te onde... Toon meer »
Na al enkele schoonheidssalons te hebben geprobeerd om mijn acne aan te pakken kwam ik uiteindelijk terecht bij DermaCare. Sindsdien is mijn huid nooit zo rustig geweest en ben ik erg tevreden! Het personeel heeft veel kennis en zijn stuk voor stuk erg kundig; ze geven uitgebreide uitleg over wat er wordt gedaan. Tevens helpen zij je om je huid thuis te onderhouden door de juiste producten te adviseren.
Ik ben blij dat ik bij DermaCare terecht ben gekomen omdat mijn huid er nog nooit zo goed heeft uitgezien! Toon minder »
Jessie Peeters
1 augustus 2021 11:11
Mijn huid was heel erg ontstoken. Ik kwam voor de lockdown langs voor een huidscan. Toen kwam de lockdown en heb ik de producten online kunnen bestellen. Ik wist niet zeker welke producten ik moest gebruiken, dus ik appte DermaCare. Je krijgt erg snel antwoord op je vragen. Na de lockdown kon ik in behandeling en ik merkte dat de producten al heel veel hadde... Toon meer »
Mijn huid was heel erg ontstoken. Ik kwam voor de lockdown langs voor een huidscan. Toen kwam de lockdown en heb ik de producten online kunnen bestellen. Ik wist niet zeker welke producten ik moest gebruiken, dus ik appte DermaCare. Je krijgt erg snel antwoord op je vragen.
Na de lockdown kon ik in behandeling en ik merkte dat de producten al heel veel hadden geholpen. Er werd eerst gekeken naar wat mijn huid nodig had. Vervolgens kwamen er een peelingen. Er word duidelijk uitgelegd aan je wat ze gaan doen, en de meiden zijn erg gezellig!
Ik heb ook microneedling gehad. Ik heb schrik voor naalden dus ze legde rustig uit wat ze gingen doen en het viel reuze mee.
Ik ben erg tevreden over DermaCare en raad het iedereen met een onrustige huid aan! Toon minder »
Brecht
1 augustus 2021 09:09
Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi, gezond en fit uitgezien! Ik kom nu al een tijdje in de salon van Dermacare en elke keer is het een feestje voor mijn huid. Professionele en lieve medewerkers die met je meedenken, het beste met je voor hebben en streven naar een stralende huid voor jou door middel van goed advies en een behandelplan. Inmiddels komt mijn... Toon meer »
Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi, gezond en fit uitgezien! Ik kom nu al een tijdje in de salon van Dermacare en elke keer is het een feestje voor mijn huid. Professionele en lieve medewerkers die met je meedenken, het beste met je voor hebben en streven naar een stralende huid voor jou door middel van goed advies en een behandelplan. Inmiddels komt mijn hele familie in de salon. Écht een aanrader! Toon minder »
Lara Van Geleuken
31 juli 2021 10:10
Onlangs een huidscan laten maken bij DermaCare. Hiervoor wordt professionele apparatuur gebruikt en vervolgens werd alles besproken en een passend advies voor behandelingen gegeven. Helemaal vrijblijvend en nog nergens aan verbonden. Ook kreeg ik meerdere producten mee om thuis te testen wat het beste bij mijn huid past. Volgende week heb ik mijn eerste beha... Toon meer »
Onlangs een huidscan laten maken bij DermaCare. Hiervoor wordt professionele apparatuur gebruikt en vervolgens werd alles besproken en een passend advies voor behandelingen gegeven. Helemaal vrijblijvend en nog nergens aan verbonden. Ook kreeg ik meerdere producten mee om thuis te testen wat het beste bij mijn huid past. Volgende week heb ik mijn eerste behandeling en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik op geen betere plek had kunnen terechtkomen. Toon minder »
Jolanda Buijs
31 juli 2021 08:08
Al enkele jaren klant bij Dermacare. Het begon met een huidscan die ze vooraf de behandeling aanbieden, en daarna een passende gezichtsbehandeling adviseren. Zo krijgt je huid precies wat het nodig heeft. Alle gecertificeerde dames werken met veel expertise en passie. Na iedere behandeling straalt mijn huid weer. Met het gebruik van Image skincare en overige... Toon meer »
Al enkele jaren klant bij Dermacare. Het begon met een huidscan die ze vooraf de behandeling aanbieden, en daarna een passende gezichtsbehandeling adviseren. Zo krijgt je huid precies wat het nodig heeft. Alle gecertificeerde dames werken met veel expertise en passie. Na iedere behandeling straalt mijn huid weer. Met het gebruik van Image skincare en overige producten die ze in-house hebben maar ook via hun webshop verkopen, bereiken we het optimale resultaat voor mijn huid. Eenmaal Dermacare, nooit een ander meer ;) Toon minder »
christianne luyben
29 juli 2021 09:09
Al vanaf mijn 11e heb ik last van een acne gevoelige huid, ik heb denk ik bijna alles geprobeerd om hier vanaf te komen, van crèmes tot kuren en schooheidsspecialistes, maar niks leek te helpen. Sinds Maart ga ik met heel veel plezier naar DermaCare, de dames hebben mij super professioneel geholpen en weten waarover ze het hebben, je voelt je gelijk op je ge... Toon meer »
Al vanaf mijn 11e heb ik last van een acne gevoelige huid, ik heb denk ik bijna alles geprobeerd om hier vanaf te komen, van crèmes tot kuren en schooheidsspecialistes, maar niks leek te helpen. Sinds Maart ga ik met heel veel plezier naar DermaCare, de dames hebben mij super professioneel geholpen en weten waarover ze het hebben, je voelt je gelijk op je gemak! Wat ik zo fijn vind is dat ze écht kijken naar wat jij wilt verbeteren en nodig hebt en een persoonlijk behandelplan maken! Mijn huid is eindelijk verbeterd en ik ben nog nooit zo tevreden geweest over mijn huid. Dankjewel lieve dames van DermaCare! Toon minder »
Demi Wolter
29 juli 2021 08:08
Nadat ik jarenlang allerlei skincare producten en merken geprobeerd heb, van budget tot high-end, vond mijn huid eindelijk rust dankzij Dermacare. Op advies van Fleur ben ik de producten van Image gaan gebruiken en wat doet dit mijn huid goed. Geen droge rode plekjes of andere irritaties meer. Wie had ooit gedacht dat mijn doffe droge huidje, zo mooi gezond... Toon meer »
Nadat ik jarenlang allerlei skincare producten en merken geprobeerd heb, van budget tot high-end, vond mijn huid eindelijk rust dankzij Dermacare. Op advies van Fleur ben ik de producten van Image gaan gebruiken en wat doet dit mijn huid goed. Geen droge rode plekjes of andere irritaties meer. Wie had ooit gedacht dat mijn doffe droge huidje, zo mooi gezond en glowy kon worden. Enorm dankbaar en absoluut een aanrader voor iedereen die struggled met huidproblemen of gewoon wat extra aandacht wil geven aan zijn/haar huid. Toon minder »
Anouk Donkers
23 juli 2021 07:07
Een hele fijne praktijk! Ik ben ongeveer sinds februari 'onder behandeling' bij deze praktijk na jaren producten en bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste. Ik ben ondanks corona ontzettend goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en kundig en kijken/luisteren naar je hulpvraag. Ik heb zelf last van acne. Deze is sinds de juiste producten en behandelin... Toon meer »
Een hele fijne praktijk! Ik ben ongeveer sinds februari 'onder behandeling' bij deze praktijk na jaren producten en bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste. Ik ben ondanks corona ontzettend goed geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en kundig en kijken/luisteren naar je hulpvraag. Ik heb zelf last van acne. Deze is sinds de juiste producten en behandelingen van Dermacare enorm verminderd! Mijn behandelingen worden bij dezelfde medewerkster gepland (dit vind ik zelf erg fijn en ze is hierdoor bekend met mijn huid). Ik ben super tevreden en ik zou het iedereen aanraden. Toon minder »
Sasja Van Neerven
13 juli 2021 17:05
Ik ben helaas nog niet fysiek bij DermaCare geweest (vanwege de afstand), maar zelfs op afstand ben ik super professioneel en uitgebreid geholpen! En met resultaat 😍 Door het invullen van het huidcoachingsformulier voor gratis productadvies ben ik contact gekomen met Chantal. Ik heb haar een aantal foto’s doorgestuurd van mijn huid op dat moment en na wat m... Toon meer »
Ik ben helaas nog niet fysiek bij DermaCare geweest (vanwege de afstand), maar zelfs op afstand ben ik super professioneel en uitgebreid geholpen! En met resultaat 😍 Door het invullen van het huidcoachingsformulier voor gratis productadvies ben ik contact gekomen met Chantal. Ik heb haar een aantal foto’s doorgestuurd van mijn huid op dat moment en na wat mail- en belverkeer heeft ze me producten geadviseerd die ik tot op de dag van vandaag gebruik! Mijn huid is zó opgeknapt en daar ben ik ze nog steeds dankbaar voor 🙌 Toon minder »
Lisan
13 juli 2021 14:02
Erg fijne en professionele behandelingen.
Lisa Van Rijn
13 juli 2021 09:09
Ik zou niet meer anders willen! Sinds ik bij DermaCare geregeld behandelingen inplan voor mezelf, ziet mijn huid er fantastisch uit. Ik heb iedere paar maanden een behandeling voor mijn rode vlekjes en doffe huid en dat is bijna helemaal verholpen. Ook heb ik ombre brows laten zetten bij DermaCare waar ik erg blij mee ben. Ze werken secuur, zijn heel vriende... Toon meer »
Ik zou niet meer anders willen! Sinds ik bij DermaCare geregeld behandelingen inplan voor mezelf, ziet mijn huid er fantastisch uit. Ik heb iedere paar maanden een behandeling voor mijn rode vlekjes en doffe huid en dat is bijna helemaal verholpen. Ook heb ik ombre brows laten zetten bij DermaCare waar ik erg blij mee ben. Ze werken secuur, zijn heel vriendelijk en hebben echt heel veel kennis. Ik vind het ook fijn dat ik via de social media kanalen van DermaCare steeds meer leer over huidverzorging en producten. Absoluut een aanrader! Toon minder »
Bregje Simons
13 juli 2021 07:07
Na heel veel geprobeerd te hebben bij verschillende schoonheidssalons aan mijn acne huid kwam ik 2 jaar geleden bij Dermacare terecht. Sindsdien ben ik nog nooit zo tevreden en gelukkig geweest met mijn huid! Daarnaast werkt er personeel met veel kennis over het vak en wordt je vriendelijk ontvangen in hun mooie salon!
Rowen Briels
9 juli 2021 21:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij DermaCare Skinclinic Weert?

Bij DermaCare Skinclinic Weert kost één zone Botox € 140,00.

Hoe zijn de ervaringen bij DermaCare Skinclinic Weert?

DermaCare Skinclinic Weert scoort 4.8 van de 5 sterren uit 24 Google reviews.

Wat is het adres van DermaCare Skinclinic Weert?

In Weert is DermaCare Skinclinic Weert gevestigd op Maaspoort 29.