DermaHaven

DermaHaven

DermaHaven uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3
20 reviews
Prima dermatologen.
Willem Bruning
19 juli 2022 10:10
Meerdere keren hier geweest voor verschillende dingen en tot nu toe hebben ze altijd de juiste conclusie getrokken! Alles wat ze mij hebben geadviseerd heeft gewerkt. Zeker één aanrader! :)
Liselotte Slot
15 juli 2022 09:09
Totaal niet patientgericht. Je bent als patient een nummertje en je krijgt voor je probleem een standaardaanpak. Je word dan zsm weer weggestuurd en krijgt daardoor het gevoel alsof er geen aandacht voor jou en je voorkeuren is, en als de standaard aanpak niet werkt heb je pech.
Julia Berg
23 juni 2022 10:10
Kon snel terecht, no nonsense beleid, arts die meedenkt, goede nazorg. Top
Sia
3 juni 2022 16:04
Zeer onvriendelijke klantenservice die graag de schuld op een ander afschuift. Bijna lachwekkend. Geen fijne dag terug zeggen, omdat mevrouw haar fout niet kon toegeven. Bizar zaad deze organisatie
Joris
6 mei 2022 07:07
Prima recht voor zijn raap artsen.
Ruud Tompot
25 maart 2022 08:08
Uitstekende artsen! Er wordt goed naar de patiënt geluisterd. Ook wordt een eventuele behandeling goed met de patiënt besproken en uitgelegd. Top!
Peter Sonneveld
15 februari 2022 13:01
Alle nederlandse namen worden goed geholpen en de buitenlandse namen die worden behandeld als 2e rangs. Als je nederlands bent kan je t proberen, ben je buitenlander beter ergens anders gaan.
Zurih Berlin
16 november 2021 14:02
Nooit naartoe gaan als je problemen hebt met je haar! Bij het telefonische consult kreeg ik al te horen dat mijn haar nog wel terug zou groeien, nog voordat ze mijn hoofdhuid hadden bekeken. Ze stelden de diagnose verkeerd, kenden de risico's niet van bepaalde soorten medicatie mbt haaruitval. Moest alles zelf googlen en uitleggen. Had net zo goed zelf de... Toon meer »
Nooit naartoe gaan als je problemen hebt met je haar!

Bij het telefonische consult kreeg ik al te horen dat mijn haar nog wel terug zou groeien, nog voordat ze mijn hoofdhuid hadden bekeken.

Ze stelden de diagnose verkeerd, kenden de risico's niet van bepaalde soorten medicatie mbt haaruitval. Moest alles zelf googlen en uitleggen. Had net zo goed zelf de arts kunnen zijn.

Kreeg ook nog te horen dat het in remissie was maar dit blijkt absoluut niet zo te zijn! Het is een chronische haarziekte geworden. Ook gaven ze aan dat er geen medicijnen voor zijn: die zijn er dus gewoon wel! Toon minder »
L S
8 juni 2021 12:12
Uitstekend geholpen en begeleid.
Ronald Krijgsman
16 september 2020 08:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2018
Adres
Haringvliet 72, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten