DermaHaven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
DermaHaven

DermaHaven

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2018
Adres
Haringvliet 72, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Peter Velthuis
Dr. Peter Velthuis
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Armanda Onderdijk
Dr. Armanda Onderdijk
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

DermaHaven Reviews

3.7
36 reviews
Niet verwacht ben normaal tegen dermatologen ivm de oppervlakkige kennis. Dit was mijn second opinion wat zij hebben geadviseerd en voorgeschreven was direct beter dan wat wij al bijna 3 jaar aan het zoeken waren. Ik lees hier dat ze niet veel Info geven. Nou bij exczeem van mijn zoontje zeer zeker wel ook veel herhalingen van vaseline zonder moeite , eig... Toon meer »
Niet verwacht ben normaal tegen dermatologen ivm de oppervlakkige kennis.

Dit was mijn second opinion wat zij hebben geadviseerd en voorgeschreven was direct beter dan wat wij al bijna 3 jaar aan het zoeken waren.

Ik lees hier dat ze niet veel
Info geven.

Nou bij exczeem van mijn zoontje zeer zeker wel ook veel herhalingen van vaseline zonder moeite , eigenlijk wat het beste voor mijn kind is. Toon minder »
Thehair Solutions
18 juni 2024 09:09
Ondanks dat het een verschrikkelijke lange zit was, was de behandeling uitmuntend.
Zeer vriendelijke mensen.
R S
12 april 2024 16:04
Ben tevreden. Sinds ik hier kom, heb ik geen last van mijn voet wrat.
N R
4 maart 2024 21:09
Prima behandeling huidkanker ooglid alleen wel een hele zit,zeker als er 3keer iets weggehaald moet worden.in totaal ben ik er8uur geweest,een paar bedden zou prettig zijn ,kan je even bijkomen gr ank 76j
Ank Bakker
19 februari 2024 16:04
Bij huidproblemen wordt geen onderzoek gedaan door de dermatoloog. Youtube alleen al heeft meer duidelijkheid opgeleverd dan meerdere bezoeken aan de dermatoloog.
Henna Gift
13 februari 2024 19:07
Reviews plaatsen over medici zou eigenlijk niet nodig moeten zijn omdat patiënten er vanuit mogen gaan dat medici alles doen wat in hun vermogen ligt om de patiënt te helpen. Zelf ben ik onder behandeling van Dr. Flohil en Dr. Sanders die mij uitstekend behandelen en duidelijk communiceren wat ze gaan doen en waarom. Geen stijve medici maar begripvolle artse... Toon meer »
Reviews plaatsen over medici zou eigenlijk niet nodig moeten zijn omdat patiënten er vanuit mogen gaan dat medici alles doen wat in hun vermogen ligt om de patiënt te helpen. Zelf ben ik onder behandeling van Dr. Flohil en Dr. Sanders die mij uitstekend behandelen en duidelijk communiceren wat ze gaan doen en waarom. Geen stijve medici maar begripvolle artsen. Toon minder »
mona lisa
11 oktober 2023 09:09
Ik voel me ontzettend gehoord en gezien door dokter Houtman. Ze kan mijn huid probleem niet persee oplossen maar een luisterend oor en meedenken is al heel fijn. Vandaag gebeld voor een spoed ontsteking en ik mocht gelijk even tussendoor piepen voor een injectie. Ontzettend fijn en voel me heel erg geholpen.
Malou Evers
2 augustus 2023 18:06
Ik zal deze kliniek niet aanraden!!!Onvriendelijk dermatologen en totaal niet patiëntgericht .Met stomme opmerkingen “goed luisteren “net of je een kleine kind bent.
Aaliyah M
26 juli 2023 12:12
Altijd maar ook altijd lang wachten en jij moet op tijd zijn. Ik zag eerder review dat mensen met een Nederlandse naam eerder geholpen worden ook al hebben hun afspraak na jou ! Bij mijn ook gebeurd dus.
Karolina Jedrzynska
6 juli 2023 09:09
Hele lieve personeel en artsen, echt een aanrader🧡🧡🧡
Ash NoDifference
12 april 2023 20:08
Prima dermatologen.
Willem Bruning
19 juli 2022 10:10
Meerdere keren hier geweest voor verschillende dingen en tot nu toe hebben ze altijd de juiste conclusie getrokken! Alles wat ze mij hebben geadviseerd heeft gewerkt. Zeker één aanrader! :)
Liselotte Slot
15 juli 2022 09:09
Totaal niet patientgericht. Je bent als patient een nummertje en je krijgt voor je probleem een standaardaanpak. Je word dan zsm weer weggestuurd en krijgt daardoor het gevoel alsof er geen aandacht voor jou en je voorkeuren is, en als de standaard aanpak niet werkt heb je pech.
Julia Berg
23 juni 2022 10:10
Kon snel terecht, no nonsense beleid, arts die meedenkt, goede nazorg. Top
Sia
3 juni 2022 16:04
Zeer onvriendelijke klantenservice die graag de schuld op een ander afschuift. Bijna lachwekkend. Geen fijne dag terug zeggen, omdat mevrouw haar fout niet kon toegeven. Bizar zaad deze organisatie
Joris
6 mei 2022 07:07
Prima recht voor zijn raap artsen.
Ruud Tompot
25 maart 2022 08:08
Uitstekende artsen! Er wordt goed naar de patiënt geluisterd. Ook wordt een eventuele behandeling goed met de patiënt besproken en uitgelegd. Top!
Peter Sonneveld
15 februari 2022 13:01
Alle nederlandse namen worden goed geholpen en de buitenlandse namen die worden behandeld als 2e rangs. Als je nederlands bent kan je t proberen, ben je buitenlander beter ergens anders gaan.
Zurih Berlin
16 november 2021 14:02
Nooit naartoe gaan als je problemen hebt met je haar! Bij het telefonische consult kreeg ik al te horen dat mijn haar nog wel terug zou groeien, nog voordat ze mijn hoofdhuid hadden bekeken. Ze stelden de diagnose verkeerd, kenden de risico's niet van bepaalde soorten medicatie mbt haaruitval. Moest alles zelf googlen en uitleggen. Had net zo goed zelf de... Toon meer »
Nooit naartoe gaan als je problemen hebt met je haar!

Bij het telefonische consult kreeg ik al te horen dat mijn haar nog wel terug zou groeien, nog voordat ze mijn hoofdhuid hadden bekeken.

Ze stelden de diagnose verkeerd, kenden de risico's niet van bepaalde soorten medicatie mbt haaruitval. Moest alles zelf googlen en uitleggen. Had net zo goed zelf de arts kunnen zijn.

Kreeg ook nog te horen dat het in remissie was maar dit blijkt absoluut niet zo te zijn! Het is een chronische haarziekte geworden. Ook gaven ze aan dat er geen medicijnen voor zijn: die zijn er dus gewoon wel! Toon minder »
L S
8 juni 2021 12:12
Uitstekend geholpen en begeleid.
Ronald Krijgsman
16 september 2020 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij DermaHaven?

De prijs van één zone Botox bij DermaHaven is € 150,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij DermaHaven?

Een fillerbehandeling bij DermaHaven kost per 1 ML v.a. € 400,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij DermaHaven?

DermaHaven heeft op basis van 20 Google reviews 3.7 van de 5 sterren.

Waar is DermaHaven gevestigd?

DermaHaven is gevestigd op Haringvliet 72 in Rotterdam.