Fraaii Kliniek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Fraaii Kliniek

Fraaii Kliniek

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 200 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 395 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Beatrixpark 1, Winterswijk
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Hans Rudel
Dr. Hans Rudel
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Judith Hendricksen-Roelofzen
Dr. Judith Hendricksen-Roelofzen
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken

Fraaii Kliniek Reviews

4.4
7 reviews
RB Clinics is een high end kliniek waarbij eerlijk en goed advies wordt gegeven. Er wordt naar jouw algehele gezondheid gekeken en ze zijn er voor je vanaf begin tot eind. Ik was erg gespannen en nerveus maar de behandelaar heeft me er goed doorheen geholpen en heeft me ook gerust gesteld. Alles is ook heel duidelijk uitgelegd vooraf en tijdens de behandeli... Toon meer »
RB Clinics is een high end kliniek waarbij eerlijk en goed advies wordt gegeven. Er wordt naar jouw algehele gezondheid gekeken en ze zijn er voor je vanaf begin tot eind.

Ik was erg gespannen en nerveus maar de behandelaar heeft me er goed doorheen geholpen en heeft me ook gerust gesteld. Alles is ook heel duidelijk uitgelegd vooraf en tijdens de behandeling. Ik kreeg nog enkele tips mee naar huis.

Begin al wat te merken, het werkt! Dus ben erg benieuwd naar het eindresultaat! Toon minder »
shaby aryai
3 juni 2022 20:08
Ik ben al jaren vaste klant. Altijd goed resultaat Farley Nirhoe
Melanie Dam
23 februari 2022 16:04
Vaste klant bij BM Clinics in Zwolle voor botoxbehandeling. Zeer vriendelijk personeel, kundige artsen en vooral de prijs-kwaliteit is heel goed.
Fijne ervaringen.
Aline Mateboer
11 februari 2022 09:09
Ik heb vandaag mijn botox gehad en dokter Manon was zo professioneel en behulpzaam met wat ik wil. Nogmaals bedankt
Malaknaz Barazesh
7 februari 2022 16:04
Ik had een afspraak gemaakt bij BCAS kliniek in Brussel. Ik vroeg om informatie en kon als ik wil een consult krijgen met gelijk daar achteraan de operatie. Eerst kreeg ik een foute datum en daarna werd aangegeven dat mijn foto's vernietigd waren en of ik nieuwe wilde sturen. Ik vond dit vreemd want ik had geen foto's gestuurd. Ik heb toen foto's gemaakt en... Toon meer »
Ik had een afspraak gemaakt bij BCAS kliniek in Brussel. Ik vroeg om informatie en kon als ik wil een consult krijgen met gelijk daar achteraan de operatie. Eerst kreeg ik een foute datum en daarna werd aangegeven dat mijn foto's vernietigd waren en of ik nieuwe wilde sturen. Ik vond dit vreemd want ik had geen foto's gestuurd. Ik heb toen foto's gemaakt en opgestuurd met de vragen die ik had. Ik werd op maandag terug gebeld door de chirurg/eigenaar van BCAS. Hij was kort af en snauwde me af omdat ik niet goed mijn mail had gelezen. In de mail stond geen antwoord op mijn vraag. Toen ik aangaf dat hij de chirurg is en ik daar geen verstand van had en het niet prettig vond dat hij mij zo afsnauwde, gaf hij aan dat hij mij onaardig vond omdat ik niet goed de mail had gelezen. De goede man kwam erg overspannen en agressief over. Ik heb hem bedankt voor zijn tijd en aangegeven mijn afspraak te annuleren. Het leek wel een slager ipv een chirurg. Hier laat ik mij niet behandelen. Ik ga lekker een kliniek zoeken waar je netjes behandeld wordt. Voor mij geen behandeling bij de slager van BSAS. Toon minder »
Mimie SAOU
6 maart 2021 16:04
Heb mijn lippen en een frons laten doen.. de beide behandelingen zijn goed uitgevoerd. Bij de frons moet ik nog even 2 weken wachten op het resultaat, maar ik heb alle vertrouwen deze kliniek.
Michiel Verkerk
28 september 2020 10:10
Dezelfde ervaring gehad met deze website. Mijn negatieve recensie over een kliniek werd zonder enig bericht hierover van de website niet geplaatst. Pas maanden later, na meerdere mails van mijn kant, is dit uiteindelijk wel gebeurd. Er is hier m.i. dan ook niet sprake van een onafhankelijke website.
E. Geertsema
20 februari 2020 13:01
Vertrouw deze website niet!! Alleen goede reviews worden daadwerkelijk getoond. Ik probeerde mijn hele slechte ervaring met ACCZ Klinieken (A Klinieken) in Huis Ter Heide eerlijk te beoordelen, maar de review werd gewoon niet geplaatst.
Jessica van der Voort
22 januari 2020 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Fraaii Kliniek?

Één zone Botox bij Fraaii Kliniek kost € 200,00.

Wat kost een filler behandeling bij Fraaii Kliniek?

1 ML filler kost bij Fraaii Kliniek v.a. € 395,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Fraaii Kliniek?

Op basis van 8 Google reviews heeft Fraaii Kliniek 4.4 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Fraaii Kliniek?

Op Beatrixpark 1 is Fraaii Kliniek gevestigd in Winterswijk.