Get Spoiled Arnhem

Get Spoiled Arnhem

Bekijk agenda

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. € 200 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 350 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 750 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Van Lawick van Pabststraat 87, Arnhem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Christa Stojkovic
Drs. Christa Stojkovic
+ 8 meer
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Get Spoiled Arnhem Reviews

4.3
23 reviews
Sinds een paar maanden ben ik klant bij Get Spoiled en ik ben heel erg tevreden. Na de vrijblijvende huidanalyse wordt een persoonlijk advies gegeven op basis wat jezelf prettig vindt, wilt verbeteren, en wat binnen je budget past. De microneedling en peelings zijn echt fantastisch en geven echt resultaat. Het team is supervriendelijk, geinteresseerd en prof... Toon meer »
Sinds een paar maanden ben ik klant bij Get Spoiled en ik ben heel erg tevreden. Na de vrijblijvende huidanalyse wordt een persoonlijk advies gegeven op basis wat jezelf prettig vindt, wilt verbeteren, en wat binnen je budget past. De microneedling en peelings zijn echt fantastisch en geven echt resultaat. Het team is supervriendelijk, geinteresseerd en professioneel. Een hele fijne plek dus! Toon minder »
Emmy Koeleman
9 augustus 2023 13:01
Ik ben niet het type klant dat elke 6 weken een afspraak heeft staan. Maar ik probeer toch zo'n 4/5 x per jaar lekker een momentje voor mijzelf te plannen en doe dit altijd bij GetSpoiled. De behandelingen zijn altijd naar wens er wordt goed mee gekeken naar waar je huid behoefte aan heeft en ik krijg goed advies. Het maakt niet uit bij wie ik in de stoel li... Toon meer »
Ik ben niet het type klant dat elke 6 weken een afspraak heeft staan. Maar ik probeer toch zo'n 4/5 x per jaar lekker een momentje voor mijzelf te plannen en doe dit altijd bij GetSpoiled. De behandelingen zijn altijd naar wens er wordt goed mee gekeken naar waar je huid behoefte aan heeft en ik krijg goed advies. Het maakt niet uit bij wie ik in de stoel lig het is altijd een feestje en mijn huid heeft na de behandeling nog vaak een prachtige glow.
Je ziet mij snel weer terug! Toon minder »
Colette van Aggelen
5 augustus 2023 09:09
Vriendelijk. Hoge kwaliteit betrouwbaar
Joanna Chavagne
3 juni 2023 19:07
Sinds 2019 goed behandeld, maar daarna werd het personeel continue veranderd waardoor je elke keer opnieuw uit moest leggen wat je wilde met je huid. Daarnaast had ik vandaag een huidanalyse en een behandeling ingepland maar de eigenaresse begon met producten uitleggen, wanneer ik aangaf dat ze naar de huidscan over kon gaan, begon ze pas daar over. Ik heb d... Toon meer »
Sinds 2019 goed behandeld, maar daarna werd het personeel continue veranderd waardoor je elke keer opnieuw uit moest leggen wat je wilde met je huid. Daarnaast had ik vandaag een huidanalyse en een behandeling ingepland maar de eigenaresse begon met producten uitleggen, wanneer ik aangaf dat ze naar de huidscan over kon gaan, begon ze pas daar over. Ik heb daarna gekozen voor een peeling en werd meegenomen naar de behandelkamer alsof ze niet wilde dat andere klanten hoorde wat ze ging zeggen. Opeens had ze geen tijd voor de behandeling omdat ik zogenaamd te veel vragen stelde. Beetje onprofessioneel gedrag, want heb wel een halfuur gereden om een behandeling te krijgen en dit was ruim van tevoren ingepland door de eigenaresse zelf. Jammer. Hierbij verliezen jullie een klant. Toon minder »
Didem Oz
1 maart 2023 19:07
Ik had een pedicure behandeling geboekt bij Get Spoiled. De behandeling was goed maar de stoel was echt onprettig. Je zit op een bank met een rechte zitting en leuning. Dit vind ik een heel oncomfortabele houding als je voeten verzorgd worden.
Sanne L
9 juli 2022 19:07
Deskundige medewerkers en professionele behandelingen. Vriendelijke dames.
Linda Hofman
16 november 2019 15:03
Kwalitatief personeel. Geweldige behandeling gehad. Prijs meer dan waard.
Linda Hofman
17 augustus 2019 07:07
Cadeaubon gehaald voor de Kerst. Jammer dat men weinig aandacht besteed aan het feestelijk verpakken er van. Als dat wel zou gebeuren wordt het leuker om te geven.
Gert-Jan van den Berg
28 december 2018 10:10
Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.
Rick Coljee
9 oktober 2018 21:09
Al een aantal jaar kom ik bij dit salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!
Tanja Berghuis-Sipman
23 juli 2018 13:01
Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.
silke Velde
1 mei 2018 08:08
Schrijf een review