H_L_HorizontalColor_LightBackground_RGB

Huid & Laser Utrecht

Huid & Laser Utrecht uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 395 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2016
Adres
Herculesplein 271, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Peter Termohlen
Drs. Peter Termohlen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken

Huid & Laser Utrecht Reviews

4.7
39 reviews
Ontzettend vriendelijk en een hele professionele kliniek. Alles werd goed uitgelegd en ik voelde me erg op mijn gemak.
Aster van der Wal
8 oktober 2022 11:11
Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest! Ontzettend blij met het resultaat. Dank jullie wel voor de goede zorgen!
Dominique H.
4 mei 2022 21:09
Ik ben al jaren vaste klant bij Huid & Laser Utrecht maar onlangs voor 't eerst in de nieuwe kliniek onder behandeling geweest voor een huidverjonging laser behandeling. Wat een prachtige kliniek; sereen, professioneel en heerlijk alles gloednieuw. Het personeel was zoals altijd vriendelijk, kundig, discreet en beleefd. De behandelaar was zeer ervaren en kla... Toon meer »
Ik ben al jaren vaste klant bij Huid & Laser Utrecht maar onlangs voor 't eerst in de nieuwe kliniek onder behandeling geweest voor een huidverjonging laser behandeling. Wat een prachtige kliniek; sereen, professioneel en heerlijk alles gloednieuw. Het personeel was zoals altijd vriendelijk, kundig, discreet en beleefd. De behandelaar was zeer ervaren en klantgericht. Een absolute aanrader. Toon minder »
pieter van tienen
14 oktober 2021 12:12
Ik ben gisteren met mijn dochter van 13 jaar naar Huid @ Laser Utrecht geweest op het herculesplein 271 in Utrecht. Mijn dochter kreeg een acnebehandeling. Door krabbelen werd haar huid steeds slechter; ondanks dat ze thuis haar huid goed verzorgde. De uitgebreide behandeling met diverse onderdelen en technieken (lamp, serums etc) werd vakkundig en met zorg... Toon meer »
Ik ben gisteren met mijn dochter van 13 jaar naar Huid @ Laser Utrecht geweest op het herculesplein 271 in Utrecht. Mijn dochter kreeg een acnebehandeling. Door krabbelen werd haar huid steeds slechter; ondanks dat ze thuis haar huid goed verzorgde.
De uitgebreide behandeling met diverse onderdelen en technieken (lamp, serums etc) werd vakkundig en met zorg gedaan. Mijn dochter heeft een prachtige gladde huid en heeft bovenal weer zelfvertrouwen. Ook kregen we adviezen voor thuis. Nu blijkt ook nog dat mijn zorgverzekering de behandeling vergoedt. Ik gun iedere puber met acne een behandeling. Fijne ambiance ook, prachtige plek! Dank je wel! Toon minder »
Yvonne Rams
9 juli 2021 07:07
Een ode aan het team van Huid & Laser in Utrecht. Ik plaats niet gauw een review, maar na mijn ervaringen vind ik dat de lieve, vakkundige dames dat wel verdienen. Ik voelde me daar eindelijk begrepen. Ook toen bepaalde behandelingen niet aansloegen, was het team ontzettend betrokken en meedenkend. Ik geloof daarom niets van de zogenaamd negatieve ervaringen... Toon meer »
Een ode aan het team van Huid & Laser in Utrecht. Ik plaats niet gauw een review, maar na mijn ervaringen vind ik dat de lieve, vakkundige dames dat wel verdienen. Ik voelde me daar eindelijk begrepen. Ook toen bepaalde behandelingen niet aansloegen, was het team ontzettend betrokken en meedenkend. Ik geloof daarom niets van de zogenaamd negatieve ervaringen hier, die ook nog eens anoniem geplaatst zijn. Dat is echt laag. Ze staan haaks op de boodschap die H&L uitdraagt: zorg hebben voor hun klanten en ze gelukkig maken. Als er problemen zijn, dan zijn zij juist de eersten die luisteren en naar een gepaste oplossing zoeken. Je huid is je visitekaartje en de conditie ervan kan echt je welgesteldheid bepalen. Dan is het belangrijk dat er een empathisch, vakkundig, betrouwbaar team van huidspecialisten bestaat waarbij je voelt dat je in goede handen bent. Dat is Huid & Laser. Toon minder »
Katinka Folmer
14 juni 2021 15:03
Na heel veel research te hebben gedaan - over waar ik laseronharing behandelingen wil gaan laten doen - kwam ik uit bij Huid en Laser Utrecht. Hier vind ik het fijn dat ik steeds dezelfde behandelaar heb en dat er oprecht aandacht voor je is. Daarnaast ben ik blij met de eerlijke en professionele adviezen. Er wordt niet beloofd dat je na een x aantal behande... Toon meer »
Na heel veel research te hebben gedaan - over waar ik laseronharing behandelingen wil gaan laten doen - kwam ik uit bij Huid en Laser Utrecht. Hier vind ik het fijn dat ik steeds dezelfde behandelaar heb en dat er oprecht aandacht voor je is. Daarnaast ben ik blij met de eerlijke en professionele adviezen. Er wordt niet beloofd dat je na een x aantal behandelingen haarvrij bent. Bij iedere behandeld gebied wordt gekeken of een volgende nodig is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben! Toon minder »
Amal Aakif
16 mei 2021 18:06
Veel kennis, er wordt goed meegedacht en vanuit persoonlijk contact voelt het goed om hier behandeld te worden
Marlies Taal
21 april 2021 09:09
Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Schoon en heel netjes. Zeer zeker een aanbeveling. Er zijn zoveel behandelingen en hierdoor kan er vaak een mooie combinatie gemaakt worden om het beste resultaat te behalen. Je krijgt hierin een duidelijk en realistisch advies.
Jill R
9 april 2021 08:08
Hele fijne en professionele kliniek! Ik kom al jaren graag bij Huid & Laser Utrecht eerst voor acne behandelingen en inmiddels voor littekens en laserontharing. Mijn huid is echt enorm verbeterd en ik durf weer zonder make-up naar buiten :) Ik voel me altijd op mijn gemak, het personeel is kundig en heel vriendelijk!
Sky *
22 maart 2021 17:05
Schrijf een review