Huidzorg Nieuwegein - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Huidzorg Nieuwegein

Huidzorg Nieuwegein

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 100 per zone
2 zones
V.a. € 150 per behandeling
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 250 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2012
Adres
Schouwstede 2A, Nieuwegein
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Babak Mahdavian Delavary
Drs. Babak Mahdavian Delavary
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Huidzorg Nieuwegein Reviews

4.4
22 reviews
Helaas was mijn ervaring met de laserbehandeling teleurstellend, omdat de prijs en kwaliteit niet overeenkwamen. Het was spijtig dat ik pas na 5 behandelingen besefte dat de verhouding niet in balans was. De behandelaar streek over het huidoppervlak in plaats van het nauwkeurig te bestralen, wat de effectiviteit van de laserbehandeling verminderde.
Rahimi, Bahara
4 juni 2024 10:10
Ik heb bij Maria verschillende behandelingen laten doen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Maria is vakbekwaam en denkt altijd goed mee over wat wel en niet mogelijk is. Zeker een aanrader!
Aziza Talhaoui
19 februari 2024 18:06
Helaas was mijn ervaring met de laserbehandeling teleurstellend, omdat de prijs en kwaliteit niet overeenkwamen. Het was spijtig dat ik pas na 5 behandelingen besefte dat de verhouding niet in balans was. De behandelaar streek helaas over het huidoppervlak in plaats van het nauwkeurig te bestralen, wat de effectiviteit van de laserbehandeling verminderde. Di... Toon meer »
Helaas was mijn ervaring met de laserbehandeling teleurstellend, omdat de prijs en kwaliteit niet overeenkwamen. Het was spijtig dat ik pas na 5 behandelingen besefte dat de verhouding niet in balans was. De behandelaar streek helaas over het huidoppervlak in plaats van het nauwkeurig te bestralen, wat de effectiviteit van de laserbehandeling verminderde. Dit gebrek aan precisie droeg bij aan mijn ontevredenheid met de algehele ervaring. Toon minder »
Rahimi, Bahara
13 november 2023 14:02
Hifu laten doen door Maria. Hartstikke goed resultaat na 1 keer al. Viel anderen ook op. Ben er blij mee. 😁
wahzungu esvelt
26 februari 2023 18:06
als je tattoo laser removal wilt doen dan raadt ik het hier niet aan door de hoge prijs en verouderde techniek waardoor het langer en meer gaat kosten dan met een Picoway laser
Rice Glue
23 september 2022 08:08
als je tattoo laser removal wilt doen dan raadt ik het hier niet aan door de hoge prijs en verouderde techniek waardoor het langer en meer gaat kosten dan met een Picoway laser
Dave K
23 september 2022 08:08
als je tattoo laser removal wilt doen dan raadt ik het hier niet aan door de hoge prijs en verouderde techniek waardoor het langer en meer gaat kosten dan met een Picoway laser
Davey Gaat Je niks aan
23 september 2022 08:08
Maria is een zeer lieve en professionele vakvrouw! Ze weet waar ze het over heeft en denkt altijd met je mee. Kom al vele jaren bij Maria en merk dat mijn huid veel beter uitziet.
Nashima Karri
17 augustus 2022 16:04
Ik ben veel tevreden.💖
Lano L'b
1 april 2022 21:09
Hele fijne ervaring en de behandeling was zeer vakkundig uitgevoerd dankjewel hiervoor ik kom zeker nog terug!
Zeeshan Mirza
1 april 2022 21:09
Een vak vrouw..ze weet wat je nodig hebt .ze denkt altijd met je mee.klant is de koning bij Maria.
Een aanrader. Al jaren een klant bij maria en dat blijft .
Jiyan 2011
10 maart 2021 01:01
Super fijne salon en Maria denkt graag mee, laat je geen behandelingen doen waar je niets aan hebt. Heb verschillende soorten behandelingen gedaan, wat ook werkelijk geholpen heeft. Ik blijf een vaste klant
Karima Hammouchi
9 maart 2021 12:12
Correct duidelijk vriendelijk en zeer effectief behandelingen gehad waarvan na 2 jaar nog steeds resultaat te zien. Super bedankt. Ik maak binnenkort weer een nieuwe afspraak.
Lilian S
9 maart 2021 10:10
Dit is een salon met deskundig en vriendelijk personeel en heel veel verschillende behandelingen. Men werkt hygiënisch en de apparaten zijn modern. Ik kom hier al langer dan 2 jaar met enige regelmaat en mijn huid is mij daar dankbaar voor!
S R
9 maart 2021 05:05
Maria is een heel vriendelijke behulpzame vrouw. Ze is professioneel in haar vak. Daarnaast adviseert ze welke behandeling het beste bij jou past. Echt een aanrader!!!
Maria Yalda
8 maart 2021 20:08
Maria is een erg aardig en lief persoon, heel professioneel. De Salon heeft allen maar modern apparatuur. Ik heb problemen met acne en we doen combinatie met carbon peeling laser- en dermapenbehandeling, mijn huid wordt elke maand allen nog beter. Super tevreden. 🥰👏👏👏
luana lu
8 maart 2021 11:11
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Huidzorg Nieuwegein?

Één zone Botox bij Huidzorg Nieuwegein kost € 100,00.

Wat voor reviews heeft Huidzorg Nieuwegein?

Op basis van 16 Google reviews heeft Huidzorg Nieuwegein 4.4 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Huidzorg Nieuwegein?

Op Schouwstede 2A is Huidzorg Nieuwegein gevestigd in Nieuwegein.