Huisartsenpraktijk MC Wieënhof

Huisartsenpraktijk MC Wieënhof

Huisartsenpraktijk MC Wieënhof uit Venray is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

2.4
29 reviews
Altijd goed en vakkundig geholpen. Goede afspraken. Prachtige praktijk
hub sturme
31 juli 2022 17:05
Eng op twitter etc..
gordon v houtum
13 juli 2022 20:08
GEEN STER WAARD. -STER… DR PAPING ERG SLECHT. Hele slechte huisarts kliniek, ik ging met spoed naar de huisarts omdat ik een te lage bloeddruk had en met heftige hoofdpijn en duizeligheid, maar werd door de RECEPTIONISTE heel brutaal weg gestuurd. Maar toen ik beleefd bleef aandringen werd ze nog agressiever en ging ze DR PAPING erbij halen die op zijn beur... Toon meer »
GEEN STER WAARD. -STER… DR PAPING ERG SLECHT.

Hele slechte huisarts kliniek, ik ging met spoed naar de huisarts omdat ik een te lage bloeddruk had en met heftige hoofdpijn en duizeligheid, maar werd door de RECEPTIONISTE heel brutaal weg gestuurd. Maar toen ik beleefd bleef aandringen werd ze nog agressiever en ging ze DR PAPING erbij halen die op zijn beurt nog agressiever was en ging uit de niets begon te schreeuwen. Vervolgens kreeg ik steun van omstanders die ook zulke slecht ervaring hadden beleeft met DR PAPING en dat die man niet normaal zou zijn.

Dus ging ik zonder hulp weer weg, en ben later in de avond maar naar de huisartsenpost in Venlo gegaan met de gezondheids klachten. Toon minder »
yasin kocyigit
12 mei 2022 17:05
T.Benjajji 01-07-1953
Tayeb Benjajji
19 april 2022 18:06
Let op naar welke dokter je gaat,
sommige nemen je totaal niet serieus. en gooien alles op je voorgaande dossier, vind dit te kort door de bocht.
gelukkig heb ik nu iemand hier die mij wel serieus neemt.
Green again
13 oktober 2021 18:06
Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Begint al met een lange wachtstand. Dan eindelijk uiteraard eerst een 1 drukken voor 'spoedeisend contact' gevolgd door tenenkrommend engels: 'press one for emersjency sitjuweetions'. Dan een 2 voor herhaalrecepten, daarna een ellenlang verhaal over covid een waar ze op het internet te vinden zijn om ten slotte af te sluit... Toon meer »
Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Begint al met een lange wachtstand. Dan eindelijk uiteraard eerst een 1 drukken voor 'spoedeisend contact' gevolgd door tenenkrommend engels: 'press one for emersjency sitjuweetions'. Dan een 2 voor herhaalrecepten, daarna een ellenlang verhaal over covid een waar ze op het internet te vinden zijn om ten slotte af te sluiten met druk 3 als u 1 van de assistentes wilt spreken. Wie deze volgorde opgezet heeft moet zelf eens bellen... Toon minder »
Frits Frederiks
26 januari 2021 15:03
je word niet serieus genomen, na 2 maanden ernstige griepklachten vinden ze je een zeur, een praktijkondersteunster die je uit lacht, geen toegezegde verwijsbrief, je moet hun steeds terug bellen zeer klantontvriendelijk, en daar sta je dan als risico patient... blij dat ik over gestapt ben naar een andere huisartsen praktijk ik heb er geen woorden v... Toon meer »
je word niet serieus genomen, na 2 maanden ernstige griepklachten vinden ze je een zeur, een praktijkondersteunster die je uit lacht, geen toegezegde verwijsbrief, je moet hun steeds terug bellen zeer klantontvriendelijk, en daar sta je dan als risico patient... blij dat ik over gestapt ben naar een andere huisartsen praktijk ik heb er geen woorden voor Toon minder »
Sjaantje Vaessen
16 maart 2020 11:11
Foute diagnose..verkeerde antibiotica voor niks.
Tweede keer moest ik de arts laten voelen waar de gekneusde borstbenen zaten omdat ze zei dat alles goed was.Gelukkig ben ik naar het ziekenhuis geweest.
Plus ziekmakende bedorven medicijnen.
Deze criminelen moeten aangepakt worden.
Alles draait daar puur om geld.
giant man
11 maart 2020 13:01
Het is dat ik een ster moet geven..anders had ik deze criminelen nul sterren gegeven.
Nooit zo slecht behandeld als daar.
Ik kreeg zelfs verouderde medicijnen die gewoon stonken en beschimmeld waren.
Plus verkeerde diagnose.plus mijn vrouw heeft nog slechtere ervaringen gehad op deze plaats.
Lone Wolf
11 maart 2020 13:01
Was om 16.10 uur zyn ,maar hy kom om 16. 45 uur ,was te lang op arts gewacht.
Piet Hermsen
29 januari 2020 16:04
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
De Wieenhof 45, Venray
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek