logo kliniek Alphen

Kliniek Alphen

Kliniek Alphen uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
9 reviews
Zeer tevreden over mijn behandeling bij kliniek Alphen. Behandeld met de laser voor het haarvrij maken van mijn oksels en bikinilijn. Erg vriendelijk personeel en een top eindresultaat. Zeker aan te raden!
Annika Liefrink
9 mei 2022 10:10
Tot nog toe super- resultaat, boven verwachtingen . Vriendelijk en deskundig personeel. Aanrader!
m ver
2 juli 2021 11:11
In korte tijd vooraf een aantal vrienden gezien die allemaal heel tevreden waren. Dus de stap maar gewaagd. Vanaf de eerste afspraak begreep ik dat. Wat een aardige mensen zeg. Vanaf de eerste seconde op mijn gemak en alle vertrouwen. Top team met chirurg Dr. van der Werf en lieve assistente Mw. Toetenel. Week later na 1e consult al geholpen en werkelijk gee... Toon meer »
In korte tijd vooraf een aantal vrienden gezien die allemaal heel tevreden waren. Dus de stap maar gewaagd. Vanaf de eerste afspraak begreep ik dat. Wat een aardige mensen zeg. Vanaf de eerste seconde op mijn gemak en alle vertrouwen. Top team met chirurg Dr. van der Werf en lieve assistente Mw. Toetenel. Week later na 1e consult al geholpen en werkelijk geen centje pijn, zelfs het prikken 'verdoving' voelde ik niet. Tijdens de operatie ontspannen gesprek en fijne support van de assistente na afloop. Nu nog even wat dikke ogen, maar na een 'forse' ooglidcorrectie meteen al heel veel meer zicht. Met een week terug om de pleister en hechtingen te verwijderen. Kan het iedereen aanraden! Toon minder »
Gijs Van Leeuwen
15 april 2021 20:08
Vriendelijke mensen, ervaren artsen, helaas, was er geen behandeling, wie zou Aanslaan.
Duidelijke uitleg.
Willem Faas
20 april 2019 17:05
Vriendelijk personeel en behulpzaam
jannie boekensteijn lamboo
25 februari 2019 20:08
Fijne kliniek, lief,behulpzaam & professioneel team. goede uitleg en je bent snel geholpen, kan hen iedereen aanbevelen.
roel meta
5 februari 2019 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €175 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine)
Kliniek opgericht
2014
Adres
Euromarkt 34, Alphen aan den Rijn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten