Kliniek Heyendael - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek Heyendael

Kliniek Heyendael

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 450 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2010
Adres
Parklaan 70, Groesbeek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Frans Straten
Dr. Frans Straten
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Kliniek Heyendael Reviews

4
24 reviews
Vandaag ooglid correctie laten doen
super ontspannen , vriendelijk en professioneel geholpen een echte aanrader
Ron Daemen
15 maart 2024 16:04
In 2020 borstvergroting gedaan bij Frans Straten. Resultaat was matig en de borsten staan te ver uit elkaar. (Enige wens ik had was om de gat tussen mijn borsten te minimaliseren, helaas de gat was juist meer benadrukt door grotere borsten). Na maar 3 jaar - heftige lekkage in beide borsten - risico ik uiteraard begrijp. Ik heb ze gecontacteerd om te vragen... Toon meer »
In 2020 borstvergroting gedaan bij Frans Straten. Resultaat was matig en de borsten staan te ver uit elkaar. (Enige wens ik had was om de gat tussen mijn borsten te minimaliseren, helaas de gat was juist meer benadrukt door grotere borsten).

Na maar 3 jaar - heftige lekkage in beide borsten - risico ik uiteraard begrijp. Ik heb ze gecontacteerd om te vragen als ze een kleine portie van dus nog een operatie willen dragen OF als ze iig operatie zelf willen gaan aanbieden kosteloos want ik hou ze aansprakkelijk hiervoor.
Geen recatie op mijn meerdere emails en als ik bel nemen ze niet eens op.
Zeer onprofessioneel.

Ze willen niet eens mijn medische dossier naar mijn nieuwe kliniek opsturen. Toon minder »
Miljana Mladenovic
6 maart 2024 10:10
Mega mooi resultaat behaald met mijn ooglidcorrectie. Dr. Kroese en haar team hebben mij super behandeld op een prachtige lokatie! Een echte aanrader 🤩
VibeBrend
15 december 2023 10:10
Ik (63 jaar) heb in maart 2023 een Lipofilling behandeling gehad door Dr.Straten en na 3-6 maanden zou het uiteindelijke resultaat zichtbaar zijn en dat is nu en mijn gezicht ziet er zoveel frisser en stralender uit. Krijg veel complimenten . Ben er heel blij mee en kan het iedereen aanraden. En kliniek heyendael heeft echt super service qua behandeling cont... Toon meer »
Ik (63 jaar) heb in maart 2023 een Lipofilling behandeling gehad door Dr.Straten en na 3-6 maanden zou het uiteindelijke resultaat zichtbaar zijn en dat is nu en mijn gezicht ziet er zoveel frisser en stralender uit. Krijg veel complimenten . Ben er heel blij mee en kan het iedereen aanraden. En kliniek heyendael heeft echt super service qua behandeling contact en medewerkers. Team heyendael heel erg bedankt. Groeten Ethel van der Veen Toon minder »
Casaluthel
19 oktober 2023 15:03
Ik ben ontzettend tevreden. Het personeel in de kliniek is bijzonder zorgzaam en vriendelijk. De kliniek is erg mooi en ligt in een rustige omgeving. Het eindresultaat is precies zoals ik had gehoopt. Bedankt voor alles!
Sophie
18 oktober 2023 12:12
Slechtste Kliniek van heel Nederland tijdje geleden voor paar duizend euro's twee keer neuscorrectie gehad eerste keer hadden ze niet goed gedaan een kant van mijn neus was dikker dan andere kant na tijdje moest weer geopereerd worden zogenaamde om gelijk maken maar die is nog erger geworden ze weten niks van neuscorrectie !
A
27 april 2023 18:06
Goede kliniek, weten wat ze doen en super leuke, vriendelijke en behulpzame mensen, aanrader! :)
Haron Zarouala
19 april 2023 15:03
Wat een fijne kliniek. Zo’n deskundigheid en een fijne nazorg, wat ik erg belangrijk vind. Een aanrader met fijn personeel, die alle tijd voor je wilt nemen. Mijn arts was Frans Straten. Rustig en deskundig. Aanrader.
Diana Jansen
17 april 2023 13:01
Hele slechte ervaring met een borstvergroting, zo’n 3 jaar geleden. De arts was ronduit onbeschoft en koud en niet bereikbaar na de operatie. Omdat ik last had van ontstekingen, wilde ik graag de arts spreken, maar dat heeft letterlijk 3 weken geduurd. Uiteindelijk naar een andere arts gegaan, die mij direct geholpen heeft en geschrokken was van het resultaa... Toon meer »
Hele slechte ervaring met een borstvergroting, zo’n 3 jaar geleden.
De arts was ronduit onbeschoft en koud en niet bereikbaar na de operatie. Omdat ik last had van ontstekingen, wilde ik graag de arts spreken, maar dat heeft letterlijk 3 weken geduurd. Uiteindelijk naar een andere arts gegaan, die mij direct geholpen heeft en geschrokken was van het resultaat en het gebrek aan handelen.
Kortom: ik raad iedereen deze kliniek af. Toon minder »
Paula Deeder
7 maart 2023 10:10
Ik ben afgelopen dinsdag (31-05-2022) geopereerd door Dhr. Frans Straten ( borstvergroting ). Ik ben als eerste heel erg tevreden over hoe deze kliniek omgaat met mensen. Iedereen is erg vriendelijk en je komt bij deze kliniek echt in een warm bad terecht. Bij je eerste consult word er echt goed gekeken wat je wensen zijn en wat er bij jouw lichaam past. Ik... Toon meer »
Ik ben afgelopen dinsdag (31-05-2022) geopereerd door Dhr. Frans Straten ( borstvergroting ). Ik ben als eerste heel erg tevreden over hoe deze kliniek omgaat met mensen. Iedereen is erg vriendelijk en je komt bij deze kliniek echt in een warm bad terecht. Bij je eerste consult word er echt goed gekeken wat je wensen zijn en wat er bij jouw lichaam past. Ik had na mijn eerste consult toch nog wat vragen en ik kon altijd terecht om mijn vragen te stellen.

Vanaf het eerste consult tot en met het moment dat ik na de operatie de kliniek mocht verlaten kan ik niks anders zeggen dan dat ik me altijd erg prettig heb gevoeld. Ik raad deze kliniek zeker aan. Erg fijn hoe deze mensen met je om gaan.

Sharon ter Haar Toon minder »
Sharon Ter Haar
4 juni 2022 22:10
Goede arts en lieve gezellige verpleegkundigen. Buikwandcorrectie. Doen er alles aan om je goed te begeleiden zowel voor als na de operatie en na de operatie word er voor je gezorgd alsof je een koningin bent. Zeker aan te raden.
Anouschka van Alphen
2 juni 2022 03:03
Mijn reactie gaat over dhr frans straten. Ik heb 2,5 jaar terug mijn neus laten corrigeren. Wanneer ik ging om mijn hechtingen eruit te laten halen zag ik dat ze ongelijk waren. Er werd tegen mij gezegd dat ik 6 maanden moest wachten voor oedeem etc. Maar ik gaf aan dat dit niks met oedeem te maken had de gaten waren gewoon ongelijk!. Vervolgens toch 6 maan... Toon meer »
Mijn reactie gaat over dhr frans straten. Ik heb 2,5 jaar terug mijn neus laten corrigeren. Wanneer ik ging om mijn hechtingen eruit te laten halen zag ik dat ze ongelijk waren. Er werd tegen mij gezegd dat ik 6 maanden moest wachten voor oedeem etc. Maar ik gaf aan dat dit niks met oedeem te maken had de gaten waren gewoon ongelijk!. Vervolgens toch 6 maanden gewacht en teruggegaan. Volgens hun hoefde ik niet terug te komen maar ik wilde toch komen om te laten zien. Gaf aan dat ik dit niet mooi vond en dit niks met mijn voorbeeldfotos te maken had. Vervolgens gaf dhr aan dat ik turkse dubaineusjes wilde. Dit was het niet maar het mocht wel mooier!. Gaf aan dat ik nog een jaar moest wachten en dat het zijn vorm zou krijgen. Nou zit ik met een neus die gewoon scheef is. Deze meneer raad ik niet aan. Zonde van je geld. Ook zeer arrogante persoon. Toon minder »
Rum Unsal
23 april 2022 09:09
Laat geen liposuctie door deze kliniek uitvoeren! Ik heb kin en buik liposuctie laten uitvoeren februari 2021 door dokter Lisovets. Deze procedure is alles behalve soepel verlopen. Om een lang verhaal, met meerdere blunders, kort te maken; De plaatselijke verdoving van de buik werkte niet goed en ik ben werkelijk door een hel gegaan. De uitvoerende arts gel... Toon meer »
Laat geen liposuctie door deze kliniek uitvoeren!
Ik heb kin en buik liposuctie laten uitvoeren februari 2021 door dokter Lisovets. Deze procedure is alles behalve soepel verlopen. Om een lang verhaal, met meerdere blunders, kort te maken; De plaatselijke verdoving van de buik werkte niet goed en ik ben werkelijk door een hel gegaan. De uitvoerende arts geloofde mij niet ondanks dat ik huilend en in paniek op de operatie tafel lag. Hij bleef doorgaan met de procedure, duwde mij in de tafel en was zeer geïrriteerd.
Ik ben hierover in gesprek gegaan met de kliniek, de klachtenfunctionaris heeft dit in behandeling genomen. We hebben een gesprek met de klachtenfunctionaris, de arts en assistente gehad. De arts zegt dat hij de behandeling goed heeft uitgevoerd zonder problemen. De assistente beaamt dat wat ik zeg waar is. Daarna zijn ze intern in gesprek gegaan en na twee weken krijg ik de mail dat de behandeling zo goed mogelijk is uitgevoerd. En dat de arts mij gevraagd heeft om te stoppen en dat ik geweigerd heb; dit is niet waar!
Ze zeggen de situatie te betreuren en dat als het medisch resultaat niet goed is ik na 6 maanden, geheel gratis, zo nodig onder narcose, bij dezelfde of een andere arts binnen hun kliniek opnieuw onder behandeling mag.
Waarom ik dit een jaar naar data pas post; Ik heb hard moeten werken om dit een plek te geven. Ik ben tijdens de behandeling en daarna duidelijk geweest over wat dit met mij gedaan heeft. Ik voelde me mishandeld door een arts die niet wilde luisteren. Ik sliep slecht, had nachtmerries over de behandeling en was erg verdrietig. Ik ben een sterke vrouw, met een hoge pijngrens(ik heb tattoosessies van 10+ uur zonder problemen gehad en een ooglidcorrectie bij een andere kliniek pijnloos ervaren) en had nooit verwacht dat ik hier zo een trauma van zou oplopen. Ik zou die arts en de kliniek nooit meer aan mijn lichaam laten.
De hele kwestie is afgedaan door niet meer te reageren op mijn emails en telefoontjes. Er is nooit een passende oplossing geboden. En nu een jaar later als ik naar het resultaat kijk ben ik ook zeker niet tevreden. Mijn onderkin is aan de rechterkant wel beter maar heeft bobbels en de andere helft is nog steeds dik. mijn buik waar ik 3 zones heb laten doen; boven, onder en flanken. De bovenkant onder mijn borst is niet meegenomen en de flanken zijn alleen aan de voorzijde van de buik gedaan.
Ik wil iedereen behoeden voor deze kliniek en dokter. Als je meer wilt weten mag je me gerust een berichtje sturen. Er zijn zoveel dingen fout gegaan dat ik het hier niet allemaal. Ik heb alleen een foto van mijn kin toegevoegd omdat ik de rest te privé vind om hier te delen. Toon minder »
miss H
29 maart 2022 12:12
3 weken geleden geopereerd door Frans van Straten ooglidcorrectie, nu al erg blij mee, wat een verschil.
Werd erg op mijn gemak gesteld en de verdoving voelde ik bijna niet. Vakmensen, mooie kliniek
Bianca D'Agnolo Vallan
10 juni 2021 20:08
Top kliniek, meerdere behandelingen gehad. Frans is een top arts, lang onderzoek gedaan voordat ik koos voor een kliniek. Nooit 1 seconde spijt gehad.
Deborah van den Ham
4 maart 2021 22:10
Behandeling laat te wensen over..De borsten zijn na 2 jaar nog steeds pijnlijk..De borstvergroting is mislukt..Ze staan scheef en de linkerborst heeft nog steeds een ‘deukinslag’..ziet er lelijk uit! Helaas nog steeds niet goed gekomen.
T K
23 oktober 2019 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Kliniek Heyendael?

De prijs van één zone Botox bij Kliniek Heyendael is € 150,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Kliniek Heyendael?

Een fillerbehandeling bij Kliniek Heyendael kost per 1 ML v.a. € 450,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Kliniek Heyendael?

Kliniek Heyendael heeft op basis van 16 Google reviews 4 van de 5 sterren.

Waar is Kliniek Heyendael gevestigd?

Kliniek Heyendael is gevestigd op Parklaan 70 in Groesbeek.