Kliniek Heyendael

Kliniek Heyendael

Kliniek Heyendael uit Groesbeek is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.9
12 reviews
Ik ben afgelopen dinsdag (31-05-2022) geopereerd door Dhr. Frans Straten ( borstvergroting ). Ik ben als eerste heel erg tevreden over hoe deze kliniek omgaat met mensen. Iedereen is erg vriendelijk en je komt bij deze kliniek echt in een warm bad terecht. Bij je eerste consult word er echt goed gekeken wat je wensen zijn en wat er bij jouw lichaam past. Ik... Toon meer »
Ik ben afgelopen dinsdag (31-05-2022) geopereerd door Dhr. Frans Straten ( borstvergroting ). Ik ben als eerste heel erg tevreden over hoe deze kliniek omgaat met mensen. Iedereen is erg vriendelijk en je komt bij deze kliniek echt in een warm bad terecht. Bij je eerste consult word er echt goed gekeken wat je wensen zijn en wat er bij jouw lichaam past. Ik had na mijn eerste consult toch nog wat vragen en ik kon altijd terecht om mijn vragen te stellen.

Vanaf het eerste consult tot en met het moment dat ik na de operatie de kliniek mocht verlaten kan ik niks anders zeggen dan dat ik me altijd erg prettig heb gevoeld. Ik raad deze kliniek zeker aan. Erg fijn hoe deze mensen met je om gaan.

Sharon ter Haar Toon minder »
Sharon Ter Haar
4 juni 2022 22:10
Goede arts en lieve gezellige verpleegkundigen. Buikwandcorrectie. Doen er alles aan om je goed te begeleiden zowel voor als na de operatie en na de operatie word er voor je gezorgd alsof je een koningin bent. Zeker aan te raden.
Anouschka van Alphen
2 juni 2022 03:03
Mijn reactie gaat over dhr frans straten. Ik heb 2,5 jaar terug mijn neus laten corrigeren. Wanneer ik ging om mijn hechtingen eruit te laten halen zag ik dat ze ongelijk waren. Er werd tegen mij gezegd dat ik 6 maanden moest wachten voor oedeem etc. Maar ik gaf aan dat dit niks met oedeem te maken had de gaten waren gewoon ongelijk!. Vervolgens toch 6 maan... Toon meer »
Mijn reactie gaat over dhr frans straten. Ik heb 2,5 jaar terug mijn neus laten corrigeren. Wanneer ik ging om mijn hechtingen eruit te laten halen zag ik dat ze ongelijk waren. Er werd tegen mij gezegd dat ik 6 maanden moest wachten voor oedeem etc. Maar ik gaf aan dat dit niks met oedeem te maken had de gaten waren gewoon ongelijk!. Vervolgens toch 6 maanden gewacht en teruggegaan. Volgens hun hoefde ik niet terug te komen maar ik wilde toch komen om te laten zien. Gaf aan dat ik dit niet mooi vond en dit niks met mijn voorbeeldfotos te maken had. Vervolgens gaf dhr aan dat ik turkse dubaineusjes wilde. Dit was het niet maar het mocht wel mooier!. Gaf aan dat ik nog een jaar moest wachten en dat het zijn vorm zou krijgen. Nou zit ik met een neus die gewoon scheef is. Deze meneer raad ik niet aan. Zonde van je geld. Ook zeer arrogante persoon. Toon minder »
Rum Unsal
23 april 2022 09:09
Laat geen liposuctie door deze kliniek uitvoeren! Ik heb kin en buik liposuctie laten uitvoeren februari 2021 door dokter Lisovets. Deze procedure is alles behalve soepel verlopen. Om een lang verhaal, met meerdere blunders, kort te maken; De plaatselijke verdoving van de buik werkte niet goed en ik ben werkelijk door een hel gegaan. De uitvoerende arts gel... Toon meer »
Laat geen liposuctie door deze kliniek uitvoeren!
Ik heb kin en buik liposuctie laten uitvoeren februari 2021 door dokter Lisovets. Deze procedure is alles behalve soepel verlopen. Om een lang verhaal, met meerdere blunders, kort te maken; De plaatselijke verdoving van de buik werkte niet goed en ik ben werkelijk door een hel gegaan. De uitvoerende arts geloofde mij niet ondanks dat ik huilend en in paniek op de operatie tafel lag. Hij bleef doorgaan met de procedure, duwde mij in de tafel en was zeer geïrriteerd.
Ik ben hierover in gesprek gegaan met de kliniek, de klachtenfunctionaris heeft dit in behandeling genomen. We hebben een gesprek met de klachtenfunctionaris, de arts en assistente gehad. De arts zegt dat hij de behandeling goed heeft uitgevoerd zonder problemen. De assistente beaamt dat wat ik zeg waar is. Daarna zijn ze intern in gesprek gegaan en na twee weken krijg ik de mail dat de behandeling zo goed mogelijk is uitgevoerd. En dat de arts mij gevraagd heeft om te stoppen en dat ik geweigerd heb; dit is niet waar!
Ze zeggen de situatie te betreuren en dat als het medisch resultaat niet goed is ik na 6 maanden, geheel gratis, zo nodig onder narcose, bij dezelfde of een andere arts binnen hun kliniek opnieuw onder behandeling mag.
Waarom ik dit een jaar naar data pas post; Ik heb hard moeten werken om dit een plek te geven. Ik ben tijdens de behandeling en daarna duidelijk geweest over wat dit met mij gedaan heeft. Ik voelde me mishandeld door een arts die niet wilde luisteren. Ik sliep slecht, had nachtmerries over de behandeling en was erg verdrietig. Ik ben een sterke vrouw, met een hoge pijngrens(ik heb tattoosessies van 10+ uur zonder problemen gehad en een ooglidcorrectie bij een andere kliniek pijnloos ervaren) en had nooit verwacht dat ik hier zo een trauma van zou oplopen. Ik zou die arts en de kliniek nooit meer aan mijn lichaam laten.
De hele kwestie is afgedaan door niet meer te reageren op mijn emails en telefoontjes. Er is nooit een passende oplossing geboden. En nu een jaar later als ik naar het resultaat kijk ben ik ook zeker niet tevreden. Mijn onderkin is aan de rechterkant wel beter maar heeft bobbels en de andere helft is nog steeds dik. mijn buik waar ik 3 zones heb laten doen; boven, onder en flanken. De bovenkant onder mijn borst is niet meegenomen en de flanken zijn alleen aan de voorzijde van de buik gedaan.
Ik wil iedereen behoeden voor deze kliniek en dokter. Als je meer wilt weten mag je me gerust een berichtje sturen. Er zijn zoveel dingen fout gegaan dat ik het hier niet allemaal. Ik heb alleen een foto van mijn kin toegevoegd omdat ik de rest te privé vind om hier te delen. Toon minder »
miss H
29 maart 2022 12:12
3 weken geleden geopereerd door Frans van Straten ooglidcorrectie, nu al erg blij mee, wat een verschil.
Werd erg op mijn gemak gesteld en de verdoving voelde ik bijna niet. Vakmensen, mooie kliniek
Bianca D'Agnolo Vallan
10 juni 2021 20:08
Top kliniek, meerdere behandelingen gehad. Frans is een top arts, lang onderzoek gedaan voordat ik koos voor een kliniek. Nooit 1 seconde spijt gehad.
Deborah van den Ham
4 maart 2021 22:10
Vanwege mijn privacy zal ik niet in detail treden, maar ik raad de arts Frans Straten en kliniek Heyendael zeker aan. Zij leveren top werk van hoge kwaliteit. Ik kan alleen maar vol lof spreken.
Anjuli Balai
28 augustus 2020 09:09
Behandeling laat te wensen over..De borsten zijn na 2 jaar nog steeds pijnlijk..De borstvergroting is mislukt..Ze staan scheef en de linkerborst heeft nog steeds een ‘deukinslag’..ziet er lelijk uit! Helaas nog steeds niet goed gekomen.
T K
23 oktober 2019 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €450 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2010
Adres
Parklaan 70, Groesbeek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten