Kliniek Maikel Scheer - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek Maikel Scheer

Kliniek Maikel Scheer

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 150 per zone
2 zones
V.a. € 280 per behandeling
3 zones
V.a. € 390 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 550 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 95 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 425 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 250 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 155 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 315 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 799 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 140 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2014
Adres
Thomsonplein 10, Den Haag
Kliniek Maikel Scheer
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Maikel Scheer
Drs. Maikel Scheer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Jort van Gent
Drs. Jort van Gent
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Kliniek Maikel Scheer Reviews

4.9
64 reviews
Erg tevreden over de behandelingen hier! Nu 2 keer geweest voor Botox ivm overactieve kaakspier en hierbij goede resultaten. Ook mijn partner is geweest en is blij met het effect. Kundige arts, kan hem van harte aanbevelen.
Sher M
8 februari 2024 14:02
Ik ben ontzettend tevreden over de praktijk van Maikel Scheer. Zelf is hij vriendelijk, geduldig en kundig waardoor ik volledig op zijn advies vertrouw. Mijn eerste behandeling (injectables) vond ik erg spannend. Maikel heeft me gerustgesteld en het resultaat sprak voor zich: een mooie subtiele verandering in mijn look waardoor ik mijn frisse uitstraling wee... Toon meer »
Ik ben ontzettend tevreden over de praktijk van Maikel Scheer. Zelf is hij vriendelijk, geduldig en kundig waardoor ik volledig op zijn advies vertrouw. Mijn eerste behandeling (injectables) vond ik erg spannend. Maikel heeft me gerustgesteld en het resultaat sprak voor zich: een mooie subtiele verandering in mijn look waardoor ik mijn frisse uitstraling weer terug kreeg. Tijdens mijn tweede behandeling voelde ik hierdoor totaal geen spanning. Ik ben ook blij met de nazorg: advies, foto's en een check-up. Fijn! Toon minder »
R H
1 februari 2024 07:07
Elke 3 à 4 maand kom ik vanuit België naar de kliniek. Dit omdat ik 100% vertrouwen heb in de professionele benadering. De behandeling wordt vooraf deskundig besproken. De uitleg is duidelijk de voor-opgestelde verwachtingen zijn realistisch. Ook de informatie mbt de nazorg is duidelijk. In mei ga ik terug!
Marijke Verplanken
10 januari 2024 18:06
Zeer goede en betrouwbare arts. Resultaat zeer goed .Vriendelijke arts
rene teunissen
10 januari 2024 14:02
Sinds 2021 vaste klant. Dr. Scheer neemt rustig de tijd en, voor mij het belangrijkste, houd je ook tegen als de wensen niet tot een natuurlijk resultaat zouden leiden. Bovendien worden er geen onnodige behandelingen gemaakt. Mijn vrienden vallen de behandelingen niet meteen op en ik krijg veel complimenten over de natuurlijke look, die Maikel weet te behoud... Toon meer »
Sinds 2021 vaste klant. Dr. Scheer neemt rustig de tijd en, voor mij het belangrijkste, houd je ook tegen als de wensen niet tot een natuurlijk resultaat zouden leiden. Bovendien worden er geen onnodige behandelingen gemaakt. Mijn vrienden vallen de behandelingen niet meteen op en ik krijg veel complimenten over de natuurlijke look, die Maikel weet te behouden. Zeer tevreden! Toon minder »
SB
11 december 2023 22:10
Een heel laagdrempelige kliniek met een prettige, rustige sfeer. Maikel Scheer neemt alle tijd, is aandachtig, zorgvuldig en kundig. Hij overlegt helder over de uit te voeren behandeling en de resultaten zijn subtiel en prachtig. Ik ben heel tevreden.
Ingrid de Bock
7 december 2023 13:01
Ik kom al jaren bij Maikel en elke keer met een heel mooi resultaat. Als het een keer wat minder is (door het vele bewegen van mijn voorhoofd) werkt Maikel het gratis bij. Is gelukkig niet vaak voorgekomen, ik ben altijd heel tevreden. Hij is erg professioneel en neemt de tijd voor mijn behandeling. Echt top!
Sylvia Van der Spek
9 november 2023 18:06
Geweldige dokter, ik kan niemand anders vertrouwen
Ik heb vier jaar geleden botox en fillers gedaan en mijn gezicht is nog steeds mooi
Bakkali Nazha
12 juli 2023 06:06
Ben weer als nieuw! 🙂
Goeie ervaring bij Maikel Scheer. Eerlijk, veilig en mooi resultaat! Thanks
Saskia van Oeveren
28 maart 2023 11:11
Ik heb al een aantal behandelingen hier gehad en iedere keer weer zeer tevreden. Wil je een mooi, natuurlijk resultaat hebben dan ben je hier op het juiste adres!!!
Hanane Moujoud
24 maart 2023 16:04
Ik heb geen woorden. TOP resultaat. Niet twijfelen. Gewoon doen.
Maikel Scheer weet hoe hoeveel en wat moet doen. Vertrouw hem. Ik ben gelukkig met het resultaat.
Darina Shehova
20 maart 2023 19:07
Een fijne kliniek! Dokter Mikal werkt altijd secure en de behandelingen blijven altijd natuurlijk en mooi.
Sherida Van leeuwaarde
14 december 2022 14:02
Dr Scheer is niet alleen een erg knape man maar een heel professionele en aardige dokter ,die wel naar zijn patiënten goed luisterd.
Zolang het kan ik blijf in behandeling bij deze dokter 1000% tevreden van het behandeling resultaat.
marian ruse
29 oktober 2022 12:12
Behandeling: lipfillers voor liplijntjes, contouren en volume. Het resultaat is prachtig, nu de zwelling is weggetrokken. Zeer professionele en vriendelijke arts. Kom hier zeker terug.
liesbethcrasborn
26 augustus 2022 13:01
Dikke 5 sterren ! Aanrader voor iedereen
Nick Oz
23 juni 2022 09:09
Ik heb filler en botox gedaan en ik heb een echt perfect resultaten gekregen en ook goede behandeling door de Doctor.
Dyna Soso
2 februari 2022 09:09
Hele deskundige arts. Ik heb botox gehad bij mijn wenkbrauwen om een meer open blik te krijgen en het resultaat is heel mooi en natuurlijk. Superblij mee!
Gigi v
16 november 2021 12:12
Mijn gezicht ziet er jonger, gezonder, rustiger en gelukkiger uit. De behandeling heeft een minimale bijwerking. Ik heb een zeer positieve ervaring met de behandeling van Dr. Maikel Scheer. Hij is zeer professioneel en hij adviseert je om de juiste behandeling te kiezen.
alieh alipour
12 september 2021 08:08
Maikel is zeer vakkundig, professioneel en gaat voor het meeste natuurlijke resultaat. Mijn allereerste ervaring met botox en filler en Maikel stelde mij zeer op mijn gemak. Ik kom zeker terug!
Lizzy Larisa
25 juni 2021 10:10
Ik kom hier al jaren en Maikel is een heel kundige arts. Een fijne ervaring, hij neemt de tijd voor je en doet rustig aan. Is iets niet nodig zegt hij dat ook gewoon eerlijk. Een aanrader.
Sem Akkas
15 maart 2021 16:04
Ik kom al jaren voor mijn behandelingen bij de De heer Dr. Maikel Scheer. De heer Scheer is zeer kundig, bekwaam en gebruikt uiterst goede producten. Tevens is hij extra gecertificeerd wat hem onderscheid van de anderen. Dit vind ik erg fijn. De behandelingen vinden plaats en een erg nette, steriele en mooie zaak op een centrale plaats in Den Haag waar je je... Toon meer »
Ik kom al jaren voor mijn behandelingen bij de De heer Dr. Maikel Scheer. De heer Scheer is zeer kundig, bekwaam en gebruikt uiterst goede producten. Tevens is hij extra gecertificeerd wat hem onderscheid van de anderen. Dit vind ik erg fijn. De behandelingen vinden plaats en een erg nette, steriele en mooie zaak op een centrale plaats in Den Haag waar je je auto altijd gratis kan parkeren. Kortom: Ik ben erg tevreden en zal nooit meer ergens anders naartoe gaan. Toon minder »
Leontien Royen
15 januari 2021 13:01
Ik heb al sinds mijn 14e migraine. Een vriendin ging naar deze kliniek voor haar migraine en was heel tevreden over de uitwerking van de behandeling. Ik heb nu mijn eerste behandeling gehad en waar ik bij Botox snel een negatieve associatie kreeg ben ik er nu net zo enthousiast over. Geen migraine meer, de frons die weg is dat is een bijkomend succes. Ik ga... Toon meer »
Ik heb al sinds mijn 14e migraine. Een vriendin ging naar deze kliniek voor haar migraine en was heel tevreden over de uitwerking van de behandeling. Ik heb nu mijn eerste behandeling gehad en waar ik bij Botox snel een negatieve associatie kreeg ben ik er nu net zo enthousiast over. Geen migraine meer, de frons die weg is dat is een bijkomend succes. Ik ga de behandelingen blijven doen, een verademing na al die jaren.
Murièlle Toon minder »
Murielle Payet
4 december 2020 12:12
Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Kliniek Maikel Scheer. Ik was eerst erg zenuwachtig voor de behandeling, maar was al heel snel gerustgesteld door dr. Scheer. Ik heb een behandeling laten doen tegen zweethanden. Ik werk veel achter de computer en had hier last van. Maar na de behandeling heb ik hier, voor ruim 5 maanden, geen enkele last meer van... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Kliniek Maikel Scheer. Ik was eerst erg zenuwachtig voor de behandeling, maar was al heel snel gerustgesteld door dr. Scheer. Ik heb een behandeling laten doen tegen zweethanden. Ik werk veel achter de computer en had hier last van. Maar na de behandeling heb ik hier, voor ruim 5 maanden, geen enkele last meer van. Ik kom dan ook zeker weer terug! Toon minder »
Michael Galenda
28 juni 2020 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Kliniek Maikel Scheer?

Bij Kliniek Maikel Scheer kost één zone Botox € 150,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Kliniek Maikel Scheer?

Bij Kliniek Maikel Scheer kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 425,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Kliniek Maikel Scheer?

Kliniek Maikel Scheer scoort 4.9 van de 5 sterren uit 23 Google reviews.

Wat is het adres van Kliniek Maikel Scheer?

In Den Haag is Kliniek Maikel Scheer gevestigd op Thomsonplein 10.