M1 Med Beauty Den Haag - Bekijk prijzen en maak een afspraak
M1 Med Beauty Den Haag

M1 Med Beauty Den Haag

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 99 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 399 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 79 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 199 per ml
Juvéderm
V.a. € 229 per ml
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. € 179 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Haagsche Bluf 33, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nina Boas
Drs. Nina Boas
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
Aset Popescu
Drs. Aset Popescu
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken

M1 Med Beauty Den Haag Reviews

4.6
100 reviews
Heb 2x voor een dichte deur gestaan. Telefoon wordt bij geen 1 van de filialen opgenomen. Zelfs het noodnummer niet! Beter naar Faceland gaan, zit om de hoek.
Charessa Vivaldi
26 januari 2024 07:07
Voor 8 december hadden mijn zus en ik beide een afspraak. Het stond bij hun allebei in het systeem, maar ze hadden alleen mij in de agenda gezet. Mijn zus kom dus niet geholpen worden. we hebben toen allebei geen fillers laten doen. We hebben er beide meer dan een uur voor moeten rijden, dus ik vind dat er zeker iets tegenover kon staan. De dag erna een mail... Toon meer »
Voor 8 december hadden mijn zus en ik beide een afspraak. Het stond bij hun allebei in het systeem, maar ze hadden alleen mij in de agenda gezet. Mijn zus kom dus niet geholpen worden. we hebben toen allebei geen fillers laten doen. We hebben er beide meer dan een uur voor moeten rijden, dus ik vind dat er zeker iets tegenover kon staan. De dag erna een mailtje gestuurd en tot op heden geen reactie gehad. Toon minder »
Chantal Koot
16 januari 2024 09:09
Goede informatie vooraf en overeenstemming met de klant. Tijdens de behandeling werd duidelijk uitgelegd wat ze ging doen.
Merel de Konink
6 oktober 2023 12:12
Zeer goede ervaring bij M1 Beauty Den Haag.
Vriendelijke en bekwame arts. Ze luistert goed naar je wensen en de nazorg was ook goed.
Ik ga hier zeker terug!
Caroline Reijken
1 oktober 2023 14:02
Hele fijne ervaring. Goed op mijn gemak gesteld. Goed ingelicht. Kom zeker terug!
Tessa Coemaet
8 september 2023 10:10
Vandaag geweest bij m1beauty in den haag, hele vriendelijke personeel. Dokter geeft goed en eerlijk een consult en probeert te geod te helpen bij een keuze maken tussen de fillers. Blij met het resultaat!
Made achternaam
4 september 2023 14:02
Heel fijn & goed ontvangst. Ook erg blij met de arts die mij behandelde. Ik kom hier zeker terug!
Mara Bratu
31 augustus 2023 10:10
Zonder overleg gestopt met de spaarkaart,waar ik gebruik van wilde maken eenmaal daar mij een beetje afraffelen. trouwe klant zijn jullie verloren in ieder geval.
Burgersinthecityleiden
7 augustus 2023 12:12
Leuke dames, maar kom er niet meer. Zonder communicatie met de klant wordt het beleid aangepast. Ik had een volle spaarkaart gespaard en dacht een leuke korting te krijgen. Echter, geen spaarkaart korting meer en dat hoor je pas als je daar bent. Ze lokken je dus met korting, maar je betaalt de volle mep. Ik kom hier niet meer. Anti-climax. Jammer, had niet... Toon meer »
Leuke dames, maar kom er niet meer. Zonder communicatie met de klant wordt het beleid aangepast. Ik had een volle spaarkaart gespaard en dacht een leuke korting te krijgen. Echter, geen spaarkaart korting meer en dat hoor je pas als je daar bent. Ze lokken je dus met korting, maar je betaalt de volle mep. Ik kom hier niet meer. Anti-climax. Jammer, had niet zo hoeven zijn. Geef de mensen die nog een volle spaarkaart hebben, gewoon hun korting en stop dan pas met die spaarkaarten cq geef ze niet meer uit. Dit slaat nergens op, hoe het nu gaat. Toon minder »
Bas van Diggele
28 juli 2023 11:11
Ik ben zeer tevreden met me lippen, ze zijn super vriendelijk en behulpzaam.
F K
4 januari 2023 14:02
Super lieve mensen heel behulpzaam. Fijne behandeling en een eerlijk advies. Makkelijk te bereiken om de hoek parkeren in de garage en 2 minuutjes lopen. Echt een aanrader!
Mini Star
11 november 2022 13:01
Super vriendelijk personeel, voelde me gelijk op m'n gemak, zelfs tijdens een misverstand waren ze super vriendelijk! Eerst met mij de mogelijkheden besproken en ook verteld wat het beste bij mijn lippen past. Eerst was ik onzeker dat ze misschien wilde dat ik duurdere producten nam, maar dat was totaal niet zo, ze zeide zelfs dat ik het beste wat minder kon... Toon meer »
Super vriendelijk personeel, voelde me gelijk op m'n gemak, zelfs tijdens een misverstand waren ze super vriendelijk!
Eerst met mij de mogelijkheden besproken en ook verteld wat het beste bij mijn lippen past. Eerst was ik onzeker dat ze misschien wilde dat ik duurdere producten nam, maar dat was totaal niet zo, ze zeide zelfs dat ik het beste wat minder kon nemen met mijn lippen! Ook verkopen ze betaalbare beauty producten 😍 super tevreden Toon minder »
Jolanda
20 oktober 2022 11:11
Vandaag naar Med1 in Den Haag geweest, kreeg al gelijk een warm ontvangst bij binnenkomst wat ik heel prettig vond. Daarna m’n mondhoeken laten opvullen door Ameena van Heurn. Wat ik zeer positief heb ervaren, denkt met je mee en zorgt dat de behandeling zo pijnloos mogelijk verloopt. Ben heel enthousiast, en kom hier zéker terug, kan het iedereen aanraden!
Ingrid
7 oktober 2022 13:01
Heb vandaag mijn lippen laten doen voor de eerste keer, er werd goed op alles gelet vragen lijst heel erg formeel en ze letten goed op alle gevaren (denk aan combinatie met medicatie) zeer tevreden met het resultaat wel n beetje geschrokken van de zwelling maar dat hoort er natuurlijk bij. Zeker één aanrader !!
Elize Djaya van der Zwaard
7 oktober 2022 10:10
Mooie locatie, ik had een afspraak voor lip filler. Ik was zelf alleen iets aan de late kant waardoor ik (denk ik) geen verdoving’s zalf bij mijn filler kreeg. Hierdoor flauwgevallen en behandeling niet kunnen voortzetten. Wat enorm netjes was is dat ik binnen 2 weken het resterende nog in mocht laten spuiten maar helaas door mijn vakantie niet mogelijk was... Toon meer »
Mooie locatie, ik had een afspraak voor lip filler. Ik was zelf alleen iets aan de late kant waardoor ik (denk ik) geen verdoving’s zalf bij mijn filler kreeg. Hierdoor flauwgevallen en behandeling niet kunnen voortzetten. Wat enorm netjes was is dat ik binnen 2 weken het resterende nog in mocht laten spuiten maar helaas door mijn vakantie niet mogelijk was qua tijd. Geen idee of het normaal is om zonder verdoving (voor de eerste keer filler) behandelt te worden, was enorm pijnlijk helaas.. Toon minder »
Romee R
2 september 2022 13:01
De arts was erg vriendelijk en luisterde echt naar wat ik wilde. Ook tijdens de behandeling liet ze me telkens mee kijken of ik er tevreden mee was. Echt top!
shekwa amiri
20 augustus 2022 08:08
Ik heb vandaag mijn lippen laten doen bij m1 med beauty en het is heel mooi geworden! Ik ben goed geholpen en iedereen is heel vriendelijk! Ik zou iedereen die fillers wilt aanraden om hier te komen ❤
Nf Nc
12 augustus 2022 10:10
Geweldige ervaring, behulpzame medewerkers ik kom sws nog een keer terug
Darcy Bonsu
11 augustus 2022 17:05
Super fijne service, ben enorm goed geholpen en begeleid.

Super gezellige mensen ook!

Vandaar 5 sterren.
Manar Amari
19 juli 2022 12:12
Doctor was heel boos zij heeft mijn vragen en venzen niet beantwoord en niet gedaan en mijn gezicht is vool va lid teken en blauw Plekken … zij had haast en boos 😠 ook zonder verdoving en zonder geduld ik ga noit meer bj haar its doen..heel slecht 👎
Bahare Nezhad
29 juni 2022 20:08
Mijn eerste keer bij de clinic ben ik een kwartier eerder aangekomen voor de inschrijving etc vervolgens naar de behandeld kamer gebracht waar ik dacht waar ik meteen behandeld mocht worden, heeft de arts mij toch weg moeten sturen omdat zei mij niet kon helpen. Omdat hun een medische clinic nog zijn op de locatie Den Haag! En dat hun regels anders zijn dan... Toon meer »
Mijn eerste keer bij de clinic ben ik een kwartier eerder aangekomen voor de inschrijving etc vervolgens naar de behandeld kamer gebracht waar ik dacht waar ik meteen behandeld mocht worden, heeft de arts mij toch weg moeten sturen omdat zei mij niet kon helpen. Omdat hun een medische clinic nog zijn op de locatie Den Haag! En dat hun regels anders zijn dan andere Clinics jammer dat ik dit heel slecht mocht ervaren het idee van mij leek het erop dat het geen ervaren arts was was op mijn formulier waarbij ik ingeschreven was heb ik aangeven dat ik medicatie gebruik had, en had zei daarvan moeten weten wat het was om als medisch clinic niet fillers wel of niet te mogen indienen. Ik ben toen weg gegaan en heb ik tegen de Bali medewerker gezegd dat ze mij meteen uit systeem mog halen ivm hoe slecht gelopen is, ik zou zeker nooit terug komen en hun niet aanraden.
Ik kwam voor een filler behandeling. Toon minder »
Amina Jutte
17 juni 2022 17:05
Ik ben hartstikke goed en snel geholpen. Zeer vriendelijk personeel! Ik heb mijn lippen laten doen en ben zeer te vreden met het resultaat.
Andjelie
7 juni 2022 15:03
Hier geweest voor 2 behandelingen heel fijn en vriendelijk geholpen, alles duidelijk uitgelegd, fijne prijzenIk zou iedereen m1 aanraden
Chanel Soeleman
7 juni 2022 13:01
Zeker een aanrader
Vriendelijke medewerkers..
Alles word duidelijk en netjes uitgelegd word ook heel goed naar je geluisterd ze kijken goed met je mee hoe en wat je wilt
Top locatie!!!
riishma R
31 mei 2022 08:08
Super kliniek ! Super goed geholpen door hele lieve mensen. Ik raad iedereen aan om hier te komen.
RH C
24 mei 2022 08:08
Vandaag op Locatie Den haag mijn lippen laten doen voor het eerst. Persooneel is heel vriendelijk en professioneel en word goed voorbereid en ingelicht. Ik ben zeer tevreden. En ga zeker nog een keer. Ik raad Med1 beauty zeker aan.
Kimberley Orizand
20 april 2022 20:08
Vandaag bij dr. Pham geweest. Super tevreden, ze luistert aandachtig naar je vragen. Bedankt!
Burcin Kutuk
30 maart 2022 12:12
Was mijn eerste keer, was in den haag, heel mooi resultaat.
Iris
29 maart 2022 12:12
Heel fijn geholpen! Goede uitleg en fijn ontvangst. Alles is goed gegaan en super service. Aanrader!
Tamara
23 maart 2022 14:02
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg door de behandeld arts. Zeker een aanrader
Debbie Spaans
18 februari 2022 09:09
Ook dit nieuwe filiaal is een heel fijne, goed bereikbare en schone kliniek. Net zoals ik al gewend was van de filialen in Amsterdam en Rotterdam. De behandelend arts was zeer kundig, vriendelijk en heeft de behandeling perfect naar mijn wensen uitgevoerd!! Ook was de dame achter de balie erg klantvriendelijk en professioneel! Ik kom hier zeker terug en kan... Toon meer »
Ook dit nieuwe filiaal is een heel fijne, goed bereikbare en schone kliniek. Net zoals ik al gewend was van de filialen in Amsterdam en Rotterdam. De behandelend arts was zeer kundig, vriendelijk en heeft de behandeling perfect naar mijn wensen uitgevoerd!! Ook was de dame achter de balie erg klantvriendelijk en professioneel! Ik kom hier zeker terug en kan een ieder aanbevelen om ook naar M1 voor cosmetische behandelingen te gaan! Toon minder »
Jaia Daniev
3 februari 2022 12:12
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij M1 Med Beauty Den Haag?

Bij M1 Med Beauty Den Haag kost één zone Botox € 99,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij M1 Med Beauty Den Haag?

Bij M1 Med Beauty Den Haag kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 199,00.

Hoe zijn de ervaringen bij M1 Med Beauty Den Haag?

M1 Med Beauty Den Haag scoort 4.6 van de 5 sterren uit 31 Google reviews.

Wat is het adres van M1 Med Beauty Den Haag?

In Den Haag is M1 Med Beauty Den Haag gevestigd op Haagsche Bluf 33.