Medical Beauty Center - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Medical Beauty Center

Medical Beauty Center

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 180 per zone
2 zones
V.a. € 309 per behandeling
3 zones
V.a. € 409 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 375 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 90 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Teosyal
V.a. € 350 per ml
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 310 per per 2 ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Antwerpsestraatweg 2, Hoogerheide
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Raymond de Zeeuw
Drs. Raymond de Zeeuw
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Emmi Friedeman
Dr. Emmi Friedeman
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Medical Beauty Center Reviews

5
17 reviews
mooie verzorgde praktijk, altijd goed advies, vriendelijk en zeer bekwame medewerkers, locatie goed bereikbaar, parkeren voor de deur. goede producten in alle prijsklassen.
Ilse Jungbeker
27 december 2021 01:01
Of je nu voor gezichtsbehandeling komt of om medische redenen, je wordt altijd vriendelijk ontvangen en vakkundig behandeld. Zo heeft huidtherapeute Shirley mijn tepelhof die na 25 jaar was vervaagd weer prachtig en op professionele wijze opnieuw bijgewerkt 👌
Coby Mol
24 november 2021 20:08
Mooie praktijk met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Professionele huidtherapeuten die deskundig adviseren en goede producten gebruiken. Niet alleen voor huidbehandelingen, ook voor permanente make-up is dit het adres. Ik ben al 25 jaar tevreden klant.
Sharan Kok
17 november 2021 20:08
De dames van MBC zijn vriendelijk en verstaan hun vak als geen ander. Na lang tobben en van de een naar de andere salon gegaan eindelijk uitgekomen bij Medical Beauty Center. Ze hebben mijn probleemhuid weer rustig gekregen met de juiste behandeling en producten. Niets is ze teveel en na een behandeling is mijn huid en ben ikzelf weer vol energie. Ik kan het... Toon meer »
De dames van MBC zijn vriendelijk en verstaan hun vak als geen ander. Na lang tobben en van de een naar de andere salon gegaan eindelijk uitgekomen bij Medical Beauty Center. Ze hebben mijn probleemhuid weer rustig gekregen met de juiste behandeling en producten. Niets is ze teveel en na een behandeling is mijn huid en ben ikzelf weer vol energie. Ik kan het iedereen aanbevelen! Toon minder »
Angelique Vollering
16 november 2021 20:08
Medical Beauty Center is een professioneel bedrijf. Zij stralen dit uit en maken dit ook waar! Er wordt gewerkt met kwalitatief goede producten en het team bestaat uit goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Er wordt vooraf geanalyseerd welke behandeling het meest effectief is en dit wordt uitgebreid besproken met de klant. Ik kom al jaren met veel ple... Toon meer »
Medical Beauty Center is een professioneel bedrijf. Zij stralen dit uit en maken dit ook waar! Er wordt gewerkt met kwalitatief goede producten en het team bestaat uit goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Er wordt vooraf geanalyseerd welke behandeling het meest effectief is en dit wordt uitgebreid besproken met de klant. Ik kom al jaren met veel plezier langs bij de huidtherapeuten van Medical Beauty Center! Toon minder »
Ellis Pellegrom
11 november 2021 11:11
Top kwaliteit in zowel producten, behandelingen als service! Miranda Schalk en haar team hebben een professionalisme om U tegen te zeggen. Bij Medical Beauty Center kan je er zeker van zijn dat elke behandeling of product voldoet aan de nodige wetenschappelijk onderbouwde kwalificaties. Je huid is veilig bij hen. En jij hoeft enkel te genieten.
ianka fleerackers
8 november 2021 19:07
Na vele jaren nog steeds erg tevreden over Medical Beauty Center in Hoogerheide. De ervaring vd schoonheidsspecialiste, de manier van overleg en behandeling zijn er top! Goede producten die aansluiten op de behandeling.
Anita Sebrechts
2 november 2021 19:07
Na veel verschillende schoonheidssalons bezocht te hebben kwam ik in januari 2020 bij Medical Beauty Center terecht. Met veel aandacht is er gezocht naar de juiste behandeling en producten voor mijn huid. En het werkt :-)! Mede door de persoonlijke aandacht en het medisch/ cosmetische advies van het Medical Beauty Center team kregen we mijn acne onder contro... Toon meer »
Na veel verschillende schoonheidssalons bezocht te hebben kwam ik in januari 2020 bij Medical Beauty Center terecht. Met veel aandacht is er gezocht naar de juiste behandeling en producten voor mijn huid. En het werkt :-)! Mede door de persoonlijke aandacht en het medisch/ cosmetische advies van het Medical Beauty Center team kregen we mijn acne onder controle! Heel veel dank! Toon minder »
HJW de Bruin
26 oktober 2021 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Medical Beauty Center?

Één zone Botox bij Medical Beauty Center kost € 180,00.

Wat kost een filler behandeling bij Medical Beauty Center?

1 ML filler kost bij Medical Beauty Center v.a. € 350,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Medical Beauty Center?

Op basis van 8 Google reviews heeft Medical Beauty Center 5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Medical Beauty Center?

In Hoogerheide is Medical Beauty Center gevestigd op Antwerpsestraatweg 2.