logo hig res shirt

Medical Beauty Center

Medical Beauty Center uit Hoogerheide is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
18 reviews
mooie verzorgde praktijk, altijd goed advies, vriendelijk en zeer bekwame medewerkers, locatie goed bereikbaar, parkeren voor de deur. goede producten in alle prijsklassen.
Ilse Jungbeker
27 december 2021 01:01
Of je nu voor gezichtsbehandeling komt of om medische redenen, je wordt altijd vriendelijk ontvangen en vakkundig behandeld. Zo heeft huidtherapeute Shirley mijn tepelhof die na 25 jaar was vervaagd weer prachtig en op professionele wijze opnieuw bijgewerkt 👌
Coby Mol
24 november 2021 20:08
De dames van MBC zijn vriendelijk en verstaan hun vak als geen ander. Na lang tobben en van de een naar de andere salon gegaan eindelijk uitgekomen bij Medical Beauty Center. Ze hebben mijn probleemhuid weer rustig gekregen met de juiste behandeling en producten. Niets is ze teveel en na een behandeling is mijn huid en ben ikzelf weer vol energie. Ik kan het... Toon meer »
De dames van MBC zijn vriendelijk en verstaan hun vak als geen ander. Na lang tobben en van de een naar de andere salon gegaan eindelijk uitgekomen bij Medical Beauty Center. Ze hebben mijn probleemhuid weer rustig gekregen met de juiste behandeling en producten. Niets is ze teveel en na een behandeling is mijn huid en ben ikzelf weer vol energie. Ik kan het iedereen aanbevelen! Toon minder »
Angelique Vollering
16 november 2021 20:08
Medical Beauty Center is een professioneel bedrijf. Zij stralen dit uit en maken dit ook waar! Er wordt gewerkt met kwalitatief goede producten en het team bestaat uit goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Er wordt vooraf geanalyseerd welke behandeling het meest effectief is en dit wordt uitgebreid besproken met de klant. Ik kom al jaren met veel ple... Toon meer »
Medical Beauty Center is een professioneel bedrijf. Zij stralen dit uit en maken dit ook waar! Er wordt gewerkt met kwalitatief goede producten en het team bestaat uit goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Er wordt vooraf geanalyseerd welke behandeling het meest effectief is en dit wordt uitgebreid besproken met de klant. Ik kom al jaren met veel plezier langs bij de huidtherapeuten van Medical Beauty Center! Toon minder »
Ellis Pellegrom
11 november 2021 11:11
Top kwaliteit in zowel producten, behandelingen als service! Miranda Schalk en haar team hebben een professionalisme om U tegen te zeggen. Bij Medical Beauty Center kan je er zeker van zijn dat elke behandeling of product voldoet aan de nodige wetenschappelijk onderbouwde kwalificaties. Je huid is veilig bij hen. En jij hoeft enkel te genieten.
ianka fleerackers
8 november 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
Gratis
Fillers
Juvéderm
Gratis
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Antwerpsestraatweg 2, Hoogerheide
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling