Ooglidcorrectie Rotterdam

Ooglidcorrectie Rotterdam

Ooglidcorrectie Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €95 per zone
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €395 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Ganzerikplein 50, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Isabelle Schalkwijk
Drs. Isabelle Schalkwijk
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Beoordelingen

4.9
23 reviews
Arts is een heel aardige man en luistert heel goed naar wat je wilt. Is heel eerlijk over wat hij wel of niet kan doen voor je.
Alleen resultaat na mijn ooglidcorrectie valt zwaar tegen de littekens vallen helemaal buiten de oogleden. Vind het heel jammer dat men mij vaak vraagt welk kliniek het zo verprutst heeft.
Becky Schaars op aarde
23 december 2022 21:09
Heel goede ervaringen bij deze kliniek.
Geplande operatie werd goed uitgelegd en super uitgevoerd mede dankzij de assistente Wendy. Zij stelde gerust, hield mijn hand vast als ik het te spannend vond maar ook na de operatie was zij telefonisch bereikbaar voor vragen.
Heel tevreden over het resultaat!
Petra Hoogesteger
5 december 2022 17:05
Dokter Abkhezr is een aardige rustige kundige chirurg die een doel heeft... dat jij als patiënt wat hij er ook voor moet doen je tevreden bij hem de praktijk uit loopt.
Jannie de Meulmeester
4 september 2022 20:08
Dokter Abkhezr is een zeer kundige en vriendelijke arts die écht luistert naar wat je zegt. Super eerlijk advies en verstand van zijn vak. Zeer integer en prettig mens. Deskundig en eerlijk.
Lida Mooini
28 juni 2022 15:03
Betrouwbaar en professioneel!
Esther De Wit
22 mei 2022 08:08
In November een ooglid correctie laten doen door Dr Abkhezr bij de center kliniek. Ik ben zeer tevreden. Ik zou Dr Abkhezr bij iedereen aanraden. Dankjewel!
Rebecca Stubbe
28 januari 2022 15:03
Dokter Mahmoud Abkhezr is een zeer deskundige chirurg met heel veel ervaring. Hij geeft duidelijke uitleg en werkt zeer professioneel en netjes. Ook is hij een persoon die rust en vertrouwen uitstraalt. Voor wie erover denkt om een cosmetische ingreep te laten doen zou ik de deze chirurg van harte aanbevelen. Het is een super nette kliniek met vriendelijke m... Toon meer »
Dokter Mahmoud Abkhezr is een zeer deskundige chirurg met heel veel ervaring. Hij geeft duidelijke uitleg en werkt zeer professioneel en netjes. Ook is hij een persoon die rust en vertrouwen uitstraalt. Voor wie erover denkt om een cosmetische ingreep te laten doen zou ik de deze chirurg van harte aanbevelen. Het is een super nette kliniek met vriendelijke medewerkers. Toon minder »
Nilofar Sharifi
5 oktober 2021 16:04
Ik ben heel erg blij met mijn ooglidcorrectie. Dr Abkhezer is een hele goede arts, hij stelt je echt op je gemak en de nazorg is ook top!
San San
29 juni 2021 21:09
Dr Abkhezer is een zachtaardige, vriendelijke, professionele arts bij wie je je op je gemak voelt. Heb mijn wangvet laten verwijderen door hem en ik ben super blij met het resultaat. Alles is goed uitgelegd en de ingreep verliep prima. Ook is hij echt oprecht en wilt hij het beste voor je ipv dat het financiële belang voorop staat. Ik wilde namelijk ook nog... Toon meer »
Dr Abkhezer is een zachtaardige, vriendelijke, professionele arts bij wie je je op je gemak voelt. Heb mijn wangvet laten verwijderen door hem en ik ben super blij met het resultaat. Alles is goed uitgelegd en de ingreep verliep prima. Ook is hij echt oprecht en wilt hij het beste voor je ipv dat het financiële belang voorop staat. Ik wilde namelijk ook nog pdo draden maar hij zij dat ik dit echt niet nodig heb. Toon minder »
Sarah Birnbaum
18 juni 2021 15:03
Super netjes, schoon en mijn onderooglidcorrectie is top gedaan!
Esther Kint
22 september 2020 16:04
Schrijf een review