Optimum Clinics Oosterbeek

Optimum Clinics Oosterbeek

Optimum Clinics Oosterbeek uit Oosterbeek is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.7
10 reviews
Geweldig geholpen!!! De huisarts herkende de tumor niet. Hier gelukkig wel direct. Ik werd zelfs dezelfde dag nog geholpen en een week later al de uitslag. Dank voor de grote flexibiliteit en het litteken ziet er keurig uit! Een kunstenaar!
Ellen
24 december 2021 16:04
Met dochter geweest voor haar eczeem. In eerste instantie denk oh... Hier zit ik goed,maar al snel in de gaten dat hij een solicitant/ aan de telefoon belangrijker vind.Het voelde niet goed, en wij waren niet de enige die dat onder vonden. En liet ons gewoon 20min langer wachten. Volgens mij is de klant koning. En nu heb ik begrepen dat de clinic niet bij al... Toon meer »
Met dochter geweest voor haar eczeem. In eerste instantie denk oh... Hier zit ik goed,maar al snel in de gaten dat hij een solicitant/ aan de telefoon belangrijker vind.Het voelde niet goed, en wij waren niet de enige die dat onder vonden. En liet ons gewoon 20min langer wachten. Volgens mij is de klant koning. En nu heb ik begrepen dat de clinic niet bij alle zorg aanbieders is aangesloten/ onder contract staat. Dus moet je zelf een deel bij betalen. Dus eerst even nakijken. Toon minder »
Melany Van Den Broek
29 oktober 2021 15:03
Mijn moeder heeft hier meerdere behandelingen gehad.
Ik ervaar deze kliniek als open, professioneel en klantgericht!
Een absolute aanrader en een verrijking voor Gelderland e.o.
Ga zo door!
Constant Emmert
19 juli 2021 22:10
11 jaar er over gedaan om de stap te nemen om een spatader op mijn been weg te laten halen. Deze is ontstaan tijdens mijn zwangerschap. Van begin tot het eind goed begeleid. Zorgen waren snel weg. Na de ingreep dagje thuis gebleven. Daarna weer gaan werken maar wel veel blijven lopen. Na een week weinig last en na 1 5 week geen last. Nu een maand verder is... Toon meer »
11 jaar er over gedaan om de stap te nemen om een spatader op mijn been weg te laten halen. Deze is ontstaan tijdens mijn zwangerschap.

Van begin tot het eind goed begeleid. Zorgen waren snel weg.
Na de ingreep dagje thuis gebleven. Daarna weer gaan werken maar wel veel blijven lopen. Na een week weinig last en na 1 5 week geen last. Nu een maand verder is er bijna niks meer te zien wat kleine blauwe plekjes. Ben zo blij dat ik deze kliniek heb gekozen! Had ik veel eerder moeten doen 😃 Toon minder »
Plex Wichhart
8 mei 2021 11:11
Spadaderbehandeling. Deze kliniek is echt een aanrader! Zeer bekwame arts, rustig en legt alles heel goed uit. De behandeling vond ik helemaal niet vervelend. En het belangrijkste is natuurlijk het goede resultaat. Geen vermoeide benen meer, geen tintelingen en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Dankjewel, ik ben er zo blij mee.
Leonie Huis in t Veld
29 januari 2021 08:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €395 per 1,5 ml
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €500 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Utrechtseweg 159-c, Oosterbeek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling