The A clinic - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The A clinic

The A clinic

Drs. D.K.G. (Thea) van Loenen is aan de Vrije Universiteit te Amsterdam opgeleid tot Plastisch chirurg. Drs. van Loenen heeft meer dan 15 jaar ervaring als plastisch chirurg. Drs. van Loenen voert in haar kliniek ook ooglid-en aangezichtschirurgie uit, waaronder cosmetische ooglidcorrecties.

The A clinic uit Egmond aan den Hoef is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Drs. D.K.G. (Thea) van Loenen is aan de Vrije Universiteit te Amsterdam opgeleid tot Plastisch chirurg. Drs. van Loenen heeft meer dan 15 jaar ervaring als plastisch chirurg. Drs. van Loenen voert in haar kliniek ook ooglid-en aangezichtschirurgie uit, waaronder cosmetische ooglidcorrecties. Meer lezen »

Tarieven
Consult
1e consult
Gratis
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2016
Adres
Lamoraalweg 55A, Egmond aan den Hoef
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Thea van Loenen
Drs. Thea van Loenen
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

The A clinic Reviews

5
6 reviews
Geweldige ervaring gehad. Geen poespas, oprecht en eerlijk. Een echte aanrader. De medewerkers ook ontzettend vriendelijk. Klein en betrokken team. Blij dat ik hier de bovenooglid correctie heb laten doen.
Sascha Kaper
25 januari 2024 20:08
Op 5 januari heb ik een ooglidcorrectie gehad. Duidelijke intake en de operatie verliep heel prettig. Alleen 2 kleine prikjes en verder geen pijn. Al pratende was het zo voorbij. Nu op 14 januari ziet het er al prima uit, nog een paar kleine korstjes. Mw. Loenen is een prima plastisch chirurg. Nu al heel blij met het resultaat!
Louise Schalkoort
14 januari 2024 10:10
Ik heb 11 augustus 2023 een boven ooglidcorrectie laten doen na eerst een goed intakegesprek waar alles duidelijk werd uitgelegd. Vond het best spannend maar echt het was een piece of cake. De ingreep werd goed begeleid. Ik zag echt per dag groot verschil in heling. Na een week gingen de hechtingen eruit ook zo gebeurt. Nu anderhalve week verder en je ziet a... Toon meer »
Ik heb 11 augustus 2023 een boven ooglidcorrectie laten doen na eerst een goed intakegesprek waar alles duidelijk werd uitgelegd. Vond het best spannend maar echt het was een piece of cake. De ingreep werd goed begeleid. Ik zag echt per dag groot verschil in heling. Na een week gingen de hechtingen eruit ook zo gebeurt. Nu anderhalve week verder en je ziet al bijna geen lidtekens meer. Ik voel zoveel verlichting geen wenkbrauwen meer optrekken en letterlijk meer licht door dat ik geen hangende oogleden meer heb. Superrrr blij nu al en het is officieel nog aan het genezen. Blij dat ik deze stap heb genomen. Thea van Loenen is voor mij een top chirurg. Toon minder »
Mirjam Bouwmeester
22 augustus 2023 18:06
Daniella Hengeveld
5 januari 2023 15:03
Jacqueline den Nijs
13 juli 2022 21:09
Stefania Schintu
7 april 2022 12:12
Wat een ervaring! Van beslissing tot operatie. Drs. Van Loenen dacht met mij mee over wanneer de ingreep goed uit kwam ivm werk. Heel fijn intake gesprek gehad met realistisch beeld over de ingreep. Nuchter en professioneel. De ingreep viel onwijs mee, ik was best wel zenuwachtig, binnen 1 uur stond ik buiten. Nu, 1 week later, hechtingen eruit en ik helemaa... Toon meer »
Wat een ervaring! Van beslissing tot operatie. Drs. Van Loenen dacht met mij mee over wanneer de ingreep goed uit kwam ivm werk.
Heel fijn intake gesprek gehad met realistisch beeld over de ingreep. Nuchter en professioneel.
De ingreep viel onwijs mee, ik was best wel zenuwachtig, binnen 1 uur stond ik buiten.
Nu, 1 week later, hechtingen eruit en ik helemaal blij! Ontzettend bedankt! Toon minder »
Marion Bachthaler
27 februari 2021 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij The A clinic?

The A clinic scoort 5 van de 5 sterren uit 7 Google reviews.

Wat is het adres van The A clinic?

In Egmond aan den Hoef is The A clinic gevestigd op Lamoraalweg 55A.