Unicare Cosmetic Clinic

Unicare Cosmetic Clinic

Unicare Cosmetic Clinic uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.3
129 reviews
Haren laten knippen
Aardige kappers gastvrij en nauwkeurig werk verricht.
melly a
18 oktober 2022 06:06
Wat een verrassend goede zaak! Nu al voor de zoveelste keer terug. Nagels, massage en goede gezichtsbehandelingen gehad. Aanrader. Vriendelijk personeel en waar voor je geld.
Frouz Soltani
29 mei 2022 06:06
Eigenaars was super aardig. Service was top alles was goed geregeld. Aardig personeel. Zeker en aanrader
Hamza as
16 maart 2022 11:11
Wat een geweldige service! Ik ben daar geweest voor gezichtsbehandeling en daarna nog een keer voor tanden bleken. Aller eerst zijn ze daar zo gastvrij en ze laten je helemaal thuis voelen, daarnaast zijn ze super professioneel en vakkundig! Ze vertellen je alles wat je wil weten. En hoe je thuis nog verder kan met nazorg. Echt bedankt! Ik kom teruggggg!!!
Ghazal Soltani
12 oktober 2021 06:06
co2 laser voor pigmentatie. heel goed
H Samadi
29 juli 2021 12:12
ik heb de co2 laser behandeling gehad voor mijn acne littekens. super goed!
Mani Spt
29 juli 2021 11:11
Goede service en nette kamer. Ben blij met jullie dank je wel
Janne Kipper
21 juli 2021 10:10
Helaas een hele slechte ervaring met deze salon/de behandelaar Pouneh. Nog nooit in mijn leven last gehad van een slechte huid. Iedereen die mij lang kent en na de behandeling heeft gezien, vraagt vol verbazing aan mij wat er in hemelsnaam met mijn huid is gebeurd. Na de behandeling ben ik met een rood gezicht, vol met rode bultjes, vlekken en beschadigingen... Toon meer »
Helaas een hele slechte ervaring met deze salon/de behandelaar Pouneh. Nog nooit in mijn leven last gehad van een slechte huid. Iedereen die mij lang kent en na de behandeling heeft gezien, vraagt vol verbazing aan mij wat er in hemelsnaam met mijn huid is gebeurd. Na de behandeling ben ik met een rood gezicht, vol met rode bultjes, vlekken en beschadigingen de deur uitgelopen. De behandeling begon met een verkeerde inschatting van mijn huidtype.

De behandeling was om de volgende redenen verkeerd en te grof.
- Aan het begin van de behandeling is mijn huidtype verkeerd ingeschat.
- Diepe onderhuidse onzuiverheden probeerde ze te hard met haar nagels eruit te drukken.
- De hele behandeling deed super veel pijn, excuus van behandelaar was dat de essentie van een behandeling geen ontspanning is.
- Te veel en op verkeerde plekken gebruik gemaakt van een naald.
- Fruitzuur op mijn gezicht gesmeerd, zonder mij te informeren over de risico's, en vervolgens 10 minuten langer op laten zitten dan is 'toegestaan'.

Andere dingen waar ik ontevreden over was/minpunten zijn:
- De behandelaar was continu weg. Ze liet mij 20 minuten onder een stomer liggen en was dan weer boven, kwam terug voor een te hardnekkige behandeling, fruitzuur op smeren en weer weg, fruitzuur eraf halen en mij vervolgens langer dan een halfuur laten liggen met een masker. Toen ik haar collega vroeg of ze terug kon komen, gaf haar collega aan dat ze met iemand haar nagels bezig was. Zelf gaf ze aan dat dit niet het geval was. Ze was met de afwas bezig.
- Daarnaast was de behandeling niet relaxed. Ik lag ergens beneden in een kamer, waar anderen langs konden lopen. En je hoort alleen harde muziek van boven.
- Na mailwisseling over mijn klacht, omdat mijn huid na een week nog steeds vol zat met bultjes, ontstekingen en pijn, geeft de behandelaar aan dat dit helaas kan gebeuren. De behandelaar ziet niet in dat dit is gebeurd door een slechte inschatting van mijn huid, te hardnekkige behandeling en mij te lang in mijn eentje laten liggen.

Pluspunten:
- Mooie salon (waar je weinig aan hebt als er geen aandacht voor je is)
- Goede bereikbaarheid
- Snelle reactie op mijn klacht en ze probeerde mij tegemoet te komen door een korting te geven voor een andere behandeling. (Ik zou nooit meer een behandeling bij haar nemen en het risico lopen op nog meer huidbeschadiging.
- De behandelaar biedt haar excuses aan.

Kortom: ik zou mensen afraden om hier langs te gaan voor een behandeling. Toon minder »
Cholin Meijer - Rashid
23 mei 2019 14:02
Ben hier geweest voor een french manicure en ik was nog niet buiten of t witte lijntje begon al te chippen/is aan t rafelen. Kortom: geen strak witte lijn meer. Ik had gevraagd of mijn nagels in t droogapparaat mochten drogen maar dat was niet nodig, werd gezegd. Ik vond ook dat er niet hygienisch werd gewerkt. Ik moest plaats nemen aan een tafel waar n werk... Toon meer »
Ben hier geweest voor een french manicure en ik was nog niet buiten of t witte lijntje begon al te chippen/is aan t rafelen. Kortom: geen strak witte lijn meer. Ik had gevraagd of mijn nagels in t droogapparaat mochten drogen maar dat was niet nodig, werd gezegd. Ik vond ook dat er niet hygienisch werd gewerkt. Ik moest plaats nemen aan een tafel waar n werkpapier lag waar al duidelijk eerder was gewerkt. Ik hoop dat de vlek die ik zag geen bloed was. T schaartje lag er af en toe op en ik was opgelucht dat ze met alcoholdoekjes op mijn nagels werkte. Ik weet ook niet of er met schoon gereedschap gewerkt werd. Ik hoop van wel. Ik heb de persoon vd manicure geappt en de salon n mail gestuurd maar geen reactie terug gekregen. Ik ben niet tevreden en ik zal ook niet terug gaan. Toon minder »
Boudine
28 juni 2018 21:09
Ik ben drie maanden geleden op advies van een vriendin naar Unicare Cosmetic Clinic gegaan voor een microneedling behandeling voor mijn huid, omdat ik veel littekens had overgehouden aan acne. Ik was al gelijk erg onder de indruk van de goede service. Ik werd erg vriendelijk ontvangen, de medewerksters hebben al mijn vragen met geduld beantwoord en mij erg o... Toon meer »
Ik ben drie maanden geleden op advies van een vriendin naar Unicare Cosmetic Clinic gegaan voor een microneedling behandeling voor mijn huid, omdat ik veel littekens had overgehouden aan acne. Ik was al gelijk erg onder de indruk van de goede service. Ik werd erg vriendelijk ontvangen, de medewerksters hebben al mijn vragen met geduld beantwoord en mij erg op mijn gemak laten voelen over de behandeling, nadat ze hadden gemerkt dat ik zenuwachtig was. Enkele dagen na de behandeling zag ik al mooi resultaat. Inmiddels heb ik mijn derde behandeling achter de rug en mijn littekens zijn zichtbaar vervaagd. Ik kijk uit naar de volgende behandeling en ben Unicare Cosmetic Clinic erg dankbaar voor hun zorg en professionaliteit. Een absolute aanrader! Toon minder »
Shide Far
1 mei 2018 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €140 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €70 per behandeling
Fillers
Stylage
V.a. €325 per ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €325 per behandeling
PDO Draadlift
V.a. €600 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €275 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2021
Adres
Kinkerstraat 3-H, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Pouneh Samadi

Drs. Pouneh Samadi

Unicare Cosmetic Clinic
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
7 jaar
Profiel bekijken