Velvet Monkey - Fienouk

Velvet Monkey - Fienouk

Velvet Monkey - Fienouk uit Almelo is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.6
85 reviews
Ik ben geweest voor krullen knippen. Hierbij ben ik enorm goed geadviseerd voor een kapsel. Mijn haar is ook erg goed geknipt. Ook kan ik als mijn pony te lang wordt terug om kosteloos bij te laten knippen.
Gülendem
6 september 2022 05:05
Zoveel spijt. Ik had prachtig dik en relatief gezond haar en daar is niet veel meer van over. Ontzettend aardige en vakkundige meiden die er werken maar ik heb heel veel spijt. Ondanks dat er olaplex door de verf gaat (begreep ik) kon mijn haar niet tegen de anderhalf uur die ze in de folie zaten. En dat is nog elke dag te merken. Mijn haarverlies is verdrie... Toon meer »
Zoveel spijt. Ik had prachtig dik en relatief gezond haar en daar is niet veel meer van over. Ontzettend aardige en vakkundige meiden die er werken maar ik heb heel veel spijt. Ondanks dat er olaplex door de verf gaat (begreep ik) kon mijn haar niet tegen de anderhalf uur die ze in de folie zaten. En dat is nog elke dag te merken. Mijn haarverlies is verdriedubbeld en het is om te huilen hoe ongezond het voelt. Ik moet vaker stylen en wassen om er iets van te maken. Ik ben heel zuinig op mijn haar en wou mezelf trakteren op een fijne behandeling maar ik heb 5 uur in die stoel gezeten en spijt van elke minuut. Dit raad ik echt iedereen af. Toon minder »
Ellis Pheebs
3 juni 2022 06:06
Sfeervolle zaak met gepassioneerd personeel. Top bedrijf!
Walter
1 april 2022 18:06
Vriendelijk en professioneel.
Prachtige zaak ,erg blij met m'n nieuwe kapsel 🥳🥳
Joanne Meerman
28 februari 2022 14:02
Geen goedkoper kapper maar zeker wel een heel goede.
Marlies Lem-Kleinjan
5 september 2021 15:03
Geen goedkoper kapper maar zeker wel een heel goede.
Marlies Lem
5 september 2021 15:03
Ik heb kroes/krullen en laat mijn haar echt nooit meer door anderen knippen! Ze weten wat ze doen, trainen alle medewerkers zorgvuldig en ze luisteren naar je wensen.
Irene Farag
2 augustus 2021 10:10
Als jij krullend (dus ook wavy~) haar hebt en je zit hier in het oosten hou je alsjeblieft niet in en geef wat extra duiten uit om ffkes écht te genieten. Een van de stoere dingen is dat de vriendelijke dame niet blind doet wat gevraagd wordt door de klant, want wij zijn niet altijd even slim. In plaats daarvan, word je haar goed verzorgd en jij goed geadvi... Toon meer »
Als jij krullend (dus ook wavy~) haar hebt en je zit hier in het oosten hou je alsjeblieft niet in en geef wat extra duiten uit om ffkes écht te genieten.

Een van de stoere dingen is dat de vriendelijke dame niet blind doet wat gevraagd wordt door de klant, want wij zijn niet altijd even slim. In plaats daarvan, word je haar goed verzorgd en jij goed geadviseerd, naar wat jij wil en wat jij kan.

...
Ik ben onder de indruk op verschillende fronten. I'll be back. Toon minder »
Joshua Lacruz
10 juli 2021 21:09
In het begin erg enthousiast over deze kapper, maar na een bezoek of drie werd het al gauw minder. Niet iedereen is even aardig, soms ronduit asociaal. Je word continue door verschillende mensen geholpen, het haantjesgedrag op de werkvloer is voelbaar en toen ik ook nog eens meer dan 350 euro moest aftikken voor een knip- en foliesessie was het voor mij echt... Toon meer »
In het begin erg enthousiast over deze kapper, maar na een bezoek of drie werd het al gauw minder. Niet iedereen is even aardig, soms ronduit asociaal. Je word continue door verschillende mensen geholpen, het haantjesgedrag op de werkvloer is voelbaar en toen ik ook nog eens meer dan 350 euro moest aftikken voor een knip- en foliesessie was het voor mij echt klaar. Ik denk dat dit ooit een goede kapsalon was, maar dat het ze naar de bol is gestegen. Toon minder »
Danique Post
19 maart 2021 00:12
Fijne sfeer, fijn licht en spontane mensen!
Marije Overweg
10 december 2020 17:05
Geweldige zaak met super creatieve maar vooral ook super leuke mensen :)
Snoei Scherp
9 november 2020 21:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €150 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €375 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €325 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. €795 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2021
Adres
Wierdensestraat 45, Almelo
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten