Heb jij mislukte lip fillers? Het is natuurlijk heel vervelend om mislukte lip fillers te hebben, maar gelukkig is er een veilige oplossing. Met een speciaal oplosmiddel kunnen mislukte fillers veilig en effectief worden verwijderd. Hierdoor kun je snel weer een natuurlijke uitstraling krijgen en de ongewenste effecten van de behandeling ongedaan maken.

Mislukte lip fillers

Verschillende varianten van mislukte lip fillers

Er zijn verschillende varianten van mislukte lip fillers waar je last van kunt hebben. Hieronder bespreken we de meest voorkomende vormen en hoe ze eruit kunnen zien:

Scheve lippen door een lip filler behandeling

Wanneer de filler verkeerd is ingespoten of doordat het lichaam de filler ongelijk heeft verdeeld, kan het voorkomen dat je lippen scheef zijn geworden. Afhankelijk van de oorzaak is het soms mogelijk zijn om de filler te corrigeren. Dit kan gedaan worden door een professionele massage van de lippen, wat je absoluut niet zelf moet proberen, of door wat extra filler bij te spuiten. Als de filler echt op een verkeerde plek terecht is gekomen en dit niet te corrigeren valt, kan de filler opgelost worden met een veilig oplosmiddel. 

Bobbelige lippen

Bobbelige lippen kunnen ontstaan door verkeerde injectietechnieken of door een ongelijkmatige verdeling van de filler in de lippen. Deze bobbeltjes kunnen soms opgelost worden door de lippen te laten masseren door een cosmetisch arts, of door een kleine hoeveelheid filler bij te spuiten om de oneffenheden glad te strijken. Als deze oplossingen niet werken, kan een veilig oplosmiddel worden gebruikt om de filler volledig te verwijderen en opnieuw te beginnen.

Overvulde lippen

Overvulde lippen kunnen voorkomen wanneer te veel filler in één keer wordt geïnjecteerd, wat een onnatuurlijk uiterlijk kan geven. Dit kan vaak worden gecorrigeerd door een deel van de filler op te lossen met een veilig oplosmiddel, waarna de lippen opnieuw kunnen worden behandeld voor een subtieler resultaat. Het is belangrijk om dit door een ervaren cosmetisch arts te laten doen om de gewenste natuurlijke uitstraling te bereiken.

Het veilige oplosmiddel

Het oplosmiddel dat gebruikt wordt om ongewenste fillers op te lossen, is hyaluronidase. Dit enzym breekt hyaluronzuur af, de basis van de meeste fillers. Hyaluronidase is een veilig en effectief middel dat al vele jaren in de geneeskunde wordt gebruikt voor dit doel. Het is belangrijk om deze behandeling door een gekwalificeerde professional te laten uitvoeren om de beste resultaten te garanderen en mogelijke complicaties te vermijden.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt