Hyaluronidase behandeling

05-07-2021

Ben je op zoek naar een hyaluronidase behandeling? Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hyaluronidase wordt gebruikt om hyaluronzuur fillers op te lossen. Het kan soms zijn dat je niet helemaal tevreden bent na een filler behandeling. Bijvoorbeeld als de behandeling iets asymmetrisch is, wanneer er iets te veel is behandeld of wanneer je toch ongelukkig bent met het resultaat. Gelukkig komt dit niet super vaak voor. Hyaluronidase is een enzym dat alleen de hyaluronzuur afbreekt. Het resultaat zie je vaak direct. Maar doordat er zwelling kan ontstaan door de hyaluronidase behandeling (ook dit wordt met een prik geïnjecteerd) is het eindresultaat na 2 weken volledig zichtbaar. 

Hyaluronidase behandeling

Hyaluronidase behandeling

Wanneer je toch niet helemaal gelukkig bent met je hyaluronzuur fillers, kun je kiezen voor een hyaluronidase behandeling. Daarmee worden je fillers opgelost. Toch is het raadzaam om daar niet te snel voor te kiezen. Na je filler behandeling ben je behoorlijk opgezwollen, waardoor je er best een beetje van kunt schrikken. Ongeveer 2 weken na de filler behandeling is het eindresultaat zichtbaar. De meeste cliënten zijn dan erg tevreden. Wanneer je niet 100% tevreden bent, of nog een beetje moet wennen, kun je ervoor kiezen om te wachten. Hyaluronzuur is namelijk een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Na gemiddeld 9 tot 12 maanden is de hyaluronzuur door het lichaam opgenomen. Daar kun je in sommige gevallen ook prima op wachten.

Filler oplossen met hyaluronidase

Niet iedere arts voert behandelingen met hyaluronidase uit. De meeste gerenommeerde klinieken echter wel. Zoek in het overzicht op Injectablesbooking.nl naar een kliniek die hyaluronidase aanbiedt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hyaluronzuur oplossen

Met hyaluronidase kun je alle fillers die uitsluitend uit hyaluronzuur bestaan oplossen. Fillers als Radiesse, Sculptra en Ellansé kunnen om die reden niet worden opgelost. Deze fillers zijn niet van hyaluronzuur. De locatie van de hyaluronzuur fillers maakt niet uit. In de traangoten, lipfillers, kaak, kin of neus- lippenplooi; op al deze plekken zijn hyaluronzuur fillers te verwijderen met hyaluronidase.

Kliniek hyaluronidase

Bij vele klinieken in Nederland kun je terecht voor een hyaluronidase behandeling. In Nederland kun je op ca. 600 locaties terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. Ongeveer 150 klinieken bieden de mogelijkheid om hyaluronzuur te verwijderen met hyaluonidase. Voer je adres in en vindt direct alle klinieken bij jou in de buurt.