Mesobotox behandeling

1 augustus 2022

MesoBotox is een nieuwe behandeling voor huidverbetering. De botulinetoxine wordt bij MesoBotox niet in de spier gespoten, maar in de oppervlakkige huid. Vergelijk alle klinieken die meso botox aanbieden. Bekijk reviews en tarieven.

MesoBotox informatie

Prijzen
v.a. € 190
Behandeltijd
15-30 minuten
Resultaat
12-16 weken
Pijnscore (1-10)
2-3

Vind een Mesobotox kliniek in de buurt

MesoBotox of Micro Botox

MesoBotox is dé trend van 2023. Deze behandeling is ontwikkeld door dermatologen. Bij een normale Botox behandeling wordt de botulinetoxine rechtstreeks in de spier geïnjecteerd. Daardoor worden de spieren die rimpels veroorzaken gemiddeld 12-16 weken niet geactiveerd. Met name fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden op die manier effectief behandeld. Mesobotox is een nieuwe behandeling waarmee micro druppeltjes botox in de huid worden geïnjecteerd. Dat is dus veel oppervlakkiger dan bij een traditionele botox behandeling. Mesobotox wordt ingezet voor algehele huidverbetering. Je merkt dat de huid egaler wordt, poriën kleiner worden en zweet minder zichtbaar wordt. 

Lees alle informatie over microbotox of Mesobotox in deze blog!

meso-botox

Mesobotox huidverjonging

Bij mesobotox wordt normale botulinetoxine gebruikt, maar dan verdunt. Sommige artsen personaliseren de behandeling door er hyaluronzuur (huidverbetering) en lidocaïne (verdoving) doorheen te mengen. De mesobotox kan met hele dunne naaldjes in de huid worden gebracht. Dit kan met een spuitje, maar kan ook met de Dermapen 4.

Mesobotox prijzen

De tarieven van Mesobotox liggen enigzins uit elkaar bij de diverse klinieken. Dat komt ook doordat de behandeling vaak wordt gepersonaliseerd. Voer je locatie in, vind klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Doet mesobotox pijn?

Een Mesobotox behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren, soms wel als irritant. Je krijgt namelijk meer prikje. De behandeling wordt met een heel dun naaldje uitgevoerd. Omdat je meerdere prikjes in de oppervlakkige huis krijgt, wordt het soms als irritant ervaren. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over Mesobotox

Wat is mesobotox?

Mesobotox is een revolutionaire nieuwe behandeling. Met mesobotox worden microdruppeltjes verdunde botox in de huid verdeeld voor huidverjonging. 

Welk resultaat kun je van mesobotox verwachten?

Mesobotox heeft een algeheel positief effect voor huidverjonging. De huid wordt egaler, poriën worden kleiner, zweten verminder en collageen wordt geboost (indien er hyaluronzuur aan toe wordt gevoegd. 

Zijn er mesobotox voor en na foto's te zien?

Voor en na foto's van mesobotox zijn beschikbaar bij de behandelend arts. Het is belangrijk dat je foto's te zien krijgt van cliënten waarmee jij je kunt identificeren. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt