Rimpels wangen verwijderen!

2 januari 2021

Ben je op zoek naar een arts of kliniek die rimpels op wangen verwijdert of opvult? Voer je adres in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt die rimpels verwijderen!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Rimpels wangen

Rimpels op wangen of ingevallen wangen kunnen worden behandeld zonder Botox. Nieuwe effectieve behandelingen zijn Profhilo en Radiesse hyper-diluted. Beide behandelingen activeren het lichaamseigen collageen en elastine. Veel mensen storen zich aan rimpels of groeven op de wangen. Deze worden in de loop van jaren vaak erger. Groeven of rimpels op wangen ontstaan wanneer iemand afvalt, of doordat het huidvolume afneemt. Naarmate wij ouder worden neemt de stevigheid van onze huid namelijk af, wordt de huid dunner. Ook wint de zwaartekracht steeds meer volume; de huid zakt naar beneden. Op deze pagina lees je alle informatie over hoe je rimpels en groeven op de wangen effectief kunt behandelen!

rimpels_wangen_verwijderen

Rimpels wangen behandelen zonder Botox

Naarmate we ouder worden neemt het volume van onze huid af. Het collageen, dat zorgt voor de stevigheid, en het elastine, wat zorgt voor de elasticiteit, nemen ook af. Al sinds meer dan 20 jaar worden filler behandelingen toegepast om volume in de huid te herstellen. Een Profhilo behandeling of een filler behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts bij een cosmetische kliniek. Een behandeling van de wangen met Profhilo moet ca. 2x per jaar worden herhaald, Radiesse hyper-diluted geeft tot wel 18 maanden effect.

Rimpels wangen verwijderen prijzen

Een behandeling om rimpels op de wangen op te vullen is beschikbaar tussen de € 250 en € 600. Dit is afhankelijk van de mate van rimpels. Ook is de ene kliniek duurder dan de andere kliniek. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Veel cliënten kiezen eerst voor een informatief consult bij 2 klinieken. Daarna kiezen ze een kliniek waar ze behandeld willen worden.

Rimpels wangen verwijderen ervaringen

Lees reviews van cliënten bij alle klinieken in Nederland. Het is belangrijk om ervaringen te lezen van andere mensen die rimpels op hun wangen hebben laten opvullen. Vul je locatie in en bekijk alle reviews:

Rimpels wangen verwijderen voor en na

Wangen voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Wangen voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Deze foto's zijn van Dream Fillers
Wangen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (voor)
Wangen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (na)
Deze foto's zijn van Vinci Kliniek Leiden

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wangen opvullen

Wangen opvullen wordt veelvuldig gedaan. Een arts verdeelt in dat geval een filler met een dunne naald in de huid. Mensen willen dit wanneer zij ingevallen wangen hebben of als er rimpels op de wangen zijn. Op Injectablesbooking kun je alle klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Vul je adres in en vindt een kliniek bij jou in de buurt.

Fillers in de wangen

Fillers in de wangen zijn meestal op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Deze fillers zijn ca 9-18 maanden effectief. Daarna zijn ze volledig door het lichaam opgenomen. Fillers worden sinds de jaren '90 veelvuldig gebruikt om rimpels op te vullen en volume te corrigeren. Fillers worden bijvoorbeeld ook gebruikt om lippen op te vullen, hangende mondhoeken en traangoten te behandelen en zelfs om een neuscorrectie mee uit te voeren. Bij craquelé lijntjes of bij verslapte huid wordt er ook vaak gekozen voor Profhilo. Profhilo zet de huid zelf aan het werk en is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur, Profhilo stimuleert het collageen en elastine ook. 

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Rimpels wangen verwijderen in Groningen
Rimpels wangen verwijderen in Amsterdam
Rimpels wangen verwijderen in Eindhoven
Rimpels wangen verwijderen in Utrecht
Rimpels wangen verwijderen in Den Haag
Rimpels wangen verwijderen in Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Kliniek voor fillers in wangen

Er zijn in Nederland meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables behandeling. Er is dus altijd wel een cosmetische kliniek bij jou in de buurt. Voer je adres in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Cosmetisch arts KNMG is een beschermde titel, die krijgen artsen alleen indien zij jaarlijkse vele injectables behandelingen uitvoeren en lid zijn van de beroepsvereniging NVCG.

Prijs fillers in wangen

De kosten van een fillerbehandeling in de wangen liggen in Nederland ver uit elkaar. De prijs van 1 ML filler varieert al ca. tussen de € 200 en € 550 bij de diverse klinieken. Het is belangrijk daarover voor de behandeling een goede afspraak te maken met de arts. Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De wangen van jong tot oud

Baby’s hebben vaak bolle wangen. Dit staat schattig, maar is vooral een teken van jeugdigheid. Volle wangen, waarvan de huid uit 3 lagen bestaat. De epidermis, de dermis en de hypodermis (ook wel onderhuids bindweefsel genoemd). Bij het ouder worden gebeurd er van alles in de huid, maar de afname van volume is toch wel het meest kenmerkend. Het volume van alle drie de huidlagen neemt af, maar met name de afname van volume in de dermis (door de afname van collageen en elastine) en in de hypodermis (door de afname van het onderhuidsvetweefsel) zorgen voor significant volumeverlies én slapper wordende huid. Het volumeverlies en de verslapping kunnen zeker op de wangen erg tekenen.

Wat kun je doen aan ingevallen wangen?

Ingevallen wangen kunnen je ouder doen lijken dan je bent. Het kan er ook te mager of ongezond uitzien. Door het volume van de dermis en de hypodermis op te vullen, worden rimpels en groeven niet meer zichtbaar. Je ziet er dan vaak beter en gezonder uit. Vaak wordt er ook voor gekozen om fillers boven de wangen in te spuiten. Daardoor wordt er een liftend effect gecreëerd wat vaak een erg mooi effect heeft op de rimpels in de wangen. De arts kiest daarbij de juiste filler. In sommige gevallen adviseert de arts een collageen stimulator, zoals Ellansé of Radiesse. Maar in de meeste gevallen wordt er gekozen voor een filler op basis van hyaluronzuur. Met fillers kun je ook rimpels opvullen

Veelgestelde vragen: Rimpels wangen verwijderen

Wat te doen aan rimpels op de wangen?

Wat kost fillers wangen?

Wat kost Botox wangen?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt