DNA test voor filler behandelingen

15 januari 2023

Filler behandelingen zijn erg populair en normaliter zijn de consumenten super tevreden met het resultaat. Echter in een klein aantal gevallen is er sprake van complicaties en soms met ernstige gevolgen. Om het risico op complicaties te verlagen zijn er 3 stappen te nemen:

  • Kies een gecertificeerde cosmetisch arts
  • Kies voor hoge kwaliteit fillers - FDA approved
  • Doe eenmalig een DNA test van Bsure Medical

Op zoek naar een kliniek voor de fillertest? Klik hier om eenDNA test bij jou in de buurt te kopen

filler-test-complicatie

DNA test voor filler behandelingen

Vooraanstaande wetenschappers hebben ontdekt dat sommige mensen genetische aanleg hebben voor ernstige en complexe complicaties na een filler behandeling. Deze genetische aanleg zorgt voor een extreme reactie van je eigen afweersysteem en probeert dan de filler af te stoten. Dit zijn complicaties die moeilijk zijn op te lossen en zelfs tot levenslange klachten kunnen leiden.

Om uit te sluiten dat jij deze genetische aanleg hebt, kun je een DNA test afnemen via Bsure Medical. De test is eenmalig en geeft je extra zekerheid voordat je besluit tot een cosmetische ingreep. 

De test is heel makkelijk te doen. Het afnemen van wangslijmvlies met een wattenstokje is voldoende om een DNA analyse uit te voeren. Je krijgt een DNA kit met het materiaal en de instructies. Je kan het thuis afnemen of bij de kliniek laten doen. Binnen enkele weken krijg je de uitslag via één van de aangesloten klinieken. Zo kun je met een gerust gevoel starten met een filler behandeling. 

Klik op de link om de DNA test te kopen

Kies een kliniek bij jou in de buurt

 

--------------------

Meer informatie

Wil je eerst meer weten over de DNA test en de genetische aanleg voor afstotingsverschijnselen? Kijk dan voor meer informatie op de website van Bsure Medical: www.bsuremedical.com. Je vindt er informatie over het wetenschappelijk onderzoek, de aangesloten artsen en veel achtergrondinformatie in de vorm van publicaties en video’s. 

DNA test voor filler behandelingen

Waarom is een DNA test belangrijk voor een filler behandeling?

Een filler behandeling is een veilige cosmetische behandeling. Echter, in een klein aantal gevallen kan het eigen afweersysteem extreem reageren op fillers. Dan is er sprake van ernstige afstotingsverschijnselen met grote gevolgen. Ook al komt dit weinig voor, toch is het belangrijk om het risico op genetische aanleg uit te sluiten. Dit kan door eenmalig de DNA test van Bsure Medical af te nemen. 

Data verwerking

De DNA analyse wordt uitgevoerd door een gecertificeerd lab van Fagron Genomics in Spanje. Het lab ontvangt het sample met daaraan een barcode gekoppeld, zodat zij niet beschikken over persoonsgegevens. De gegevens van de DNA analyse worden uitsluitend gebruikt voor het vaststellen van een eventuele genetische aanleg op afstotingsverschijnselen. 

Over Bsure Medical

Bsure Medical is een social enterprise gericht op gepersonaliseerde geneeskunde en actief in de medische wetenschap, DNA-onderzoek en onderzoek naar injectables en implantaten. Alle activiteiten van BSure zijn erop gericht om een veilig en deskundig gebruik van implantaten mogelijk te maken voor zowel artsen als consumenten. Bsure heeft in 2021 een DNA test voor fillerbehandelingen op de markt gebracht. De opbrengsten uit de bedrijfsvoering worden aangewend voor toekomstig wetenschappelijk onderzoek naar het verminderen van ernstige complicaties bij andere implantaten, zoals: borst -, heup -, knie –, hart stent en tand implantaten.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt