EmSculpt behandeling

20 maart 2022

Op zoek naar een EmSculpt behandeling? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onderzoek wijst uit dat meer dan 50% van de volwassenen een BMI boven de 25 heeft. 60% van de vrouwen en 90% van de mannen zijn geïnteresseerd in vetreductie en/of er gespierder uitzien. EmSculpt is een unieke behandeling die 2 energieën combineert voor vetverwijdering én spieropbouw. Wie wilt dat nou niet? Lees alle EmSculpt info in onderstaand artikel.

EmSculpt behandeling

Waar is een EmSculpt behandeling goed voor?

EmSculpt is geschikt voor spieropbouw op de buik, heupen/billen, biceps, kuiten en rug/schouders. De behandeling is gebaseerd op elektromagnetische energie die met hoge intensiteit de spieren activeren. Een EmSculpt behandeling veroorzaakt duizenden krachtige spiersamentrekkingen die je meer kracht én een gespierder uiterlijk geven.

Wat is een EmSculpt behandeling?

Bij een EmSculpt behandeling ga je op een behandelstoel liggen waarna je een applicator op het te behandelen gebied krijgt. Een behandeling duurt gemiddeld 20-30 minuten. Tijdens deze behandeling zorgen duizenden elektromagnetische pulsen voor krachtige spieractivatie. 

Is er wetenschappelijk bewijs dat EmSculpt werkt?

De werkzaamheid en veiligheid zijn getest in meerdere multicentrische onderzoeken. Daaruit blijkt dat er na een behandeltraject gemiddeld 16% meer spiermassa en 19% vetvermindering. 

Wat kost een EmSculpt behandeling?

Een kuur van 4x EmSculpt kost tussen de € 750 en € 900.
Een kuur van 6x EmSculpt kost tussen de € 1050 en € 1100.
Een kuur van 4x EmSculpt NEO kost tussen de € 1300 en € 1500.
Een kuur van 6x EmSculpt NEO kost tussen de € 1700 en € 1900.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Ben ik geschikt voor EmSculpt? 

Helaas is de EmSculpt behandeling niet voor iedereen geschikt. Als je minder dan 5 cm ‘vet’ tussen je vingers hebt als je in je buik knijpt, dan ben je een geschikte kandidaat, dan kun je zichtbare resultaten verwachten. Een alternatieve behandeling voor EmSculpt is Coolsculpting

Wanneer kun je niet worden behandeld?

Wanneer je een metalen of koperhoudende implantaat hebt (o.a. pacemaker), tijdens en tot 6 maanden na een zwangerschap, bij epilepsie en bij spierblessures in het behandelgebied worden EmSculpt behandelingen afgeraden. 

EmSculpt behandeling

Hoe lang duurt een behandeltraject?

Een EmSculpt traject bestaat uit 4 behandelingen, om de 2-3 dagen. Één behandeling duurt 20-30 minuten. Na 6 maanden kun je kiezen voor 2 vervolgbehandelingen. EmSculpt billen bestaat uit 6 behandelingen om de 2-3 dagen.

Doet een behandeling pijn?

Een EmSculpt behandeling lijkt op een intensieve workout. Tijdens een behandeling kun je rustig liggen en relaxen. Na een behandeling kun je de spieren wel voelen. 

EmSculpt behandeling

Wat is het advies na een EmSculpt behandeling?

Nee, een EmSculpt behandeling beschadigd niks en je kunt je dag gewoon voortzetten. 

Hoe snel zie je resultaat na een behandeling? 

Het resultaat start direct, maar is vaak 2-4 weken na een behandeltraject het beste zichtbaar. Persoonlijk advies en tips na een behandeling krijg je van jouw specialist. Het advies is om na de behandeling een gezonde levensstijl aan te houden met voldoende beweging en gezonde voeding. Na 6 maanden kun je voor een vervolgbehandeling kiezen.

Wat is EmSculpt NEO?

EmSculpt NEO is het broertje van de EmSculpt. EmSculpt NEO biedt dezelfde elektromagnetische energie die met hoge intensiteit spieren activeert, maar biedt ook Radiofrequentie energie. Deze golflengte is nog meer geschikt voor vetreductie.

Benieuwd waar EmSculpt en EmSculpt NEO klinieken zijn gevestigd? Zoek hier een kliniek bij jou in de buurt.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt