Ulthera behandeling

20 maart 2022

Op zoek naar een Ulthera behandeling bij jou in de buurt? Vergelijk hier alle klinieken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Naarmate we ouder worden wordt onze huid slapper. Dit komt door de afname van collageen en elastine. Dit collageen kan nu worden verstevigd door Ultherapy. Dit is een behandeling met de Ulthera tegen verslapte huid in het gezicht, onderkin en hals. Lees onderstaand artikel over voor- en nadelen en informatie over de Ulthera behandeling!

Ulthera behandeling

Wat is Ultherapy?

Ultherapy is huidverstrakking zonder operatie. Met Ultherapy worden geluidsgolven (ultrasound) op exact de juiste plekken en met de juiste intensiteit in de huid gebracht. Daardoor wordt het collageen optimaal gestimuleerd en verstevigd.

Ulthera behandeling kosten

De Ultherapy kosten verschillen per kliniek. De volgende tarieven zijn gangbaar:

Een kleine behandeling Ultherapy (bijv. kraaienpootjes) € 195 - € 300
Een grote behandeling Ultherapy (bijv. onderkin + hals) € 1150 - € 1800

Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarvoor kun je de behandeling toepassen?

Ulthera huidverstrakking is geschikt voor verslapte huid van de wenkbrauwen, gezicht, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Het is belangrijk om met de arts te bespreken welk resultaat je kunt verwachten van de behandeling. 

Is er wetenschappelijk bewijs dat Ultherapie werkt?

Er zijn meerdere publicaties in wetenschappelijke tijdschriften verschenen die effectiviteit aantonen. De FDA, de Amerikaanse overheidsinstantie die medische behandelingen beoordeelt, heeft Ultherapy goedgekeurd als behandeling om de huid in de hals, wenkbrauwen en onderkin te liften en om lijntjes en rimpels op het decolleté te verminderen.

Wanneer resultaat Ulthera behandeling

Na een Ulthera behandeling zie en voel je direct resultaat. Dit is echter een reactie op de behandeling. Het echte resultaat wordt na ca. 2 maanden zichtbaar. Na ongeveer 3-4 maanden is het resultaat optimaal. Na 6-9 maanden kun je een tweede behandeling overwegen (overleggen met de arts). Vervolgens heb je ca. 3 jaar plezier van het resultaat.

Ben ik geschikt voor Ulthera lifting?

Met Ultherapy kun je verslapte huid verstevigen. Wanneer er sprake is van ernstige huidoverschot dan is Ultherapy niet de meest geschikte behandeling. De meest voorkomende behandelleeftijd is tussen de 30-55 jaar. Tijdens een vrijblijvend consult kan de arts adviseren of Ultherapy voor jou het gewenste resultaat gaat geven. 

Ulthera behandeling

Hoeveel Ulthera behandelingen heb je nodig?

Er is maar 1 Ulthera behandeling nodig. Meestal zie en voel je direct na een behandeling resultaat. Dit is slechts een reactie op de behandeling. Over het algemeen is er na 2 maanden verbetering te zien en is na 3-4 maanden het resultaat optimaal. De huid wordt namelijk echt aan het werk gezet om collageen aan te maken en te verstevigen. Dit proces heeft tijd nodig. Na 6-9 maanden kun je een tweede behandeling overwegen. Vervolgens heb je tot 3 jaar plezier van het resultaat.

Wordt Ulthera ook gebruikt voor 'Face Slimming? 

Jazeker, lees hier alles over face slimming.

Wanneer kun je niet worden behandeld?

Je kunt geen Ultherapy behandeling ondergaan wanneer je open wondjes, (ernstige) acne en/of actieve implantaten (bijv. pacemakers of defibrillators) hebt in het behandelgebied.

Hoelang duurt een behandeling?

Ultherapy rond de ogen of op de kaak duurt ca. 30 minuten. Een behandeling van het décolleté of hals kan tot 1,5 uur duren. De duur van de behandeling is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Doet Ultherapy pijn?

De Ulthera behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. De meeste mensen voelen wel een tinteling en warm gevoel. Dit wordt soms als oncomfortabel ervaren. Dit is een gebruikelijke reactie, dit is een gevoel die je kunt verwachten. 

Advies en verzorging na een Ulthera behandeling

Na een Ulthera behandeling is geen verzorging nodig. Je kunt je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. 

Ulthera hals en Ultherapie onderkin

De hals en onderkin zijn de populairste Ultherapy behandelingen. Het is raadzaam om eerst te kiezen voor een vrijblijvend consult om alle informatie te verzamelen en vragen te kunnen stellen.

Lees verder:
CoolSculpting prijzen vergelijken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt